Ondernemersnieuws

Harmonize: een stralende en jeugdige look dankzij gloednieuw toestel

Gepubliceerd: 30 april 2021  |  Onderox editie: 208

Beerse —  Harmonize stelt je graag zijn nieuwste toestel voor waarmee ze face- en bodyliftings kunnen doen, zonder chirurgische ingreep. Er is dus geen hersteltijd nodig en je kan meteen na je behandeling weer aan het werk of sporten.

Wij hebben niet stilgezeten tijdens de coronaperiode”, stelt Sofie Van Gestel, de zaakvoerder van Harmonize uit Beerse. “Het heeft ons net doen zoeken naar verbetering en vernieuwing. Naar manieren om de mensen nog meer te doen stralen.” Zo kwam Sofie de Hifu op het spoor. Dat toestel zet hoge intensieve geluidsgolven om in warmte die plaatselijk op focuspunten gaat inwerken op de huid. “De celvernieuwing wordt hierdoor gestimuleerd en de collageenaanmaak krijgt een gigantische boost. Bestaande collageenvezels worden sterker en flexibeler”, legt Sofie uit. “Gevolg: de huid verstevigt en het teveel aan vet wordt vernietigd.”

METEEN ZICHTBAAR RESULTAAT
Er zijn slechts twee behandelingen nodig, met een tussentijd van 6 tot 8 weken. “Het is ideaal om het volume onder de kin te verminderen, een strakkere kaaklijn te bekomen, de huid in het gelaat te liften, rimpels in de hals en de decolleté te verminderen, verslapte wangen te verstevigen,… Het toestel boekt ook uitstekende resultaten om de verslapte huid te verstevigen op de buik, billen en armen. Maar ook voor het behandelen van cellulite en vetvermindering op billen en buik.” “Ik ben zelf heel erg geschrokken dat het al onmiddellijk zo’n goed resultaat geeft”, vertelt Sofie. “Meteen na de behandeling oogt je huid al strakker en zijn er minder rimpels en fijne lijntjes aanwezig. De vetmassa op het lichaam is meteen zichtbaar minder, de huid en je contour is ook onmiddellijk beter. Je boekt 30 % zichtbaar resultaat meteen na de behandeling en de andere 70 % volgt in de volgende zes weken.” Intussen staan de klanten te springen om terug langs te komen voor behandelingen. Dat kan terug vanaf 26 april.

KENNISMAKINGSAVOND
Meer weten? Schrijf je in voor de gratis demoen kennismakingsavond op woensdag 5 mei of vrijdag 21 mei of maak meteen gratis en vrijblijvend een kennismakingsafspraak. Dit kan via info@harmonize.be of telefonisch op 0496 50 16 20. Let op: er zijn telkens slechts zeven plaatsen beschikbaar! Benieuwd naar meer resultaten? Neem een kijkje op: www.harmonize.be/hifu.

Harmonize
Larenstraat 24, 2340 Beerse
Tel. +32 (0)496 50 16 20
info@harmonize.be
www.harmonize.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.