Ondernemersnieuws

Lingerie Marie-Therese opent nieuwe winkel in Nijlen

Gepubliceerd: 4 april 2024  |  Onderox editie: 240

Nijlen/Poederlee — Lingerie en badmode die perfect past, daar staat Marie-Therese voor. Begin maart opende de bekende lingeriezaak een tweede winkel in Nijlen, waar ze tot eind vorig jaar een pop-up hadden. “Het concept is ietsje anders, maar de nadruk  blijft liggen op een persoonlijke service, de perfecte pasvorm en een groot matenbereik.”

Tot half december had Lingerie Marie-Therese langs de Woeringenstraat in Nijlen een pop-up outletstore. “We hoorden van de klanten daar dat ze het heel jammer vonden dat we weggingen”, vertelt Ellen Dankers, de zaakvoerster van Marie-Therese. “Vroeger waren daar twee lingeriewinkels in de buurt, maar nu eigenlijk geen enkele meer met onze merken. Daarom hebben we besloten om de zaak opnieuw te openen, op dezelfde locatie, maar dan als volwaardige winkel.”

EÉN OP ÉÉN
Het concept leunt erg aan bij dat van de winkel in Lille. “Maar we doen het ietsje anders. Het is een kleine en gezellige winkel waar we vooral op afspraak werken om dames ongestoord één op één te kunnen helpen. We hebben dus minder vaste  openingsdagen, maar tijdens de rest van de week kan je wel op afspraak langskomen. Je kan zo ook gerust met een vriendin of een groepje vriendinnen ongestoord komen winkelen. Dat kan heel gezellig zijn. Wij voorzien een hapje en een drankje.” Een afspraak maken kan online of telefonisch. Parkeren kan op de gratis parking vlak voor de deur. 

VAKKENNIS EN ERVARING
In de nieuwe winkel in Nijlen is Inge het vertrouwde gezicht. Zij woont op een steenworp van de zaak en zet haar ervaring en vakkennis als styliste in om iedereen de perfect passende lingerie of badmode te helpen zoeken. “Iedereen moet hier lingerie kunnen vinden die perfect past”, weet Inge. “Want een bh mag je niet voelen, die mag nooit vervelend zijn en de bandjes mogen niet afzakken.”

GROOT MATENBEREIK
Net als in de winkel in Poederlee reikt het aanbod van cup A tot en met N en van omtrekmaat 65 tot 130. In het gamma zitten zowel bekendere als minder bekende merken. Denk aan: Empreinte, Chantelle, Aubade, Anita,… Aangevuld met merken die zich richten op de ruimere maten zoals Ulla.

PERSOONLIJKE AANPAK
Ook in de winkel in Lille blijft Marie-Therese kiezen voor de persoonlijke aanpak. “Wij meten zorgvuldig de maat op, zowel op als onder de borst en kijken dan welke modellen allemaal geschikt zijn”, legt Ellen uit. “Voor mensen die bijvoorbeeld een smalle omtrek hebben maar wel grote borsten is het niet evident om de juiste bh te vinden. Bij ons kan dat dus wel.” In Lille kan je ook terecht voor protheselingerie en prothesebadmode.

BADMODEDAGEN
Van dinsdag 23 april tot en met zaterdag 4 mei organiseert Marie-Therese hun badmodedagen. Wie dan in één van beide winkels een bikini of badpak koopt, krijgt een gratis strandtas mee naar huis. 

Marie-Therese
Tel. +32 (0)14 88 28 24
info@lingeriemarietherese.be
www.lingeriemarietherese.be

Dorp 25, Poederlee (Lille)
Open: di: 13 tot 20 uur
Wo, do, vr: 9 tot 17.30 uur
Za: 10 tot 17 uur
Zo en ma gesloten

Woeringenstraat 12a, Nijlen
Open: di: 9 tot 13 uur
Do: 13 tot 20 uur
Za: 10 tot 13 uur
Of op afspraak

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.