Ondernemersnieuws

Wondergoed Lingerie en Nachtmode geeft verjaardagskortingen tijdens opendeurweekend

Gepubliceerd: 26 april 2024  |  Onderox editie: 241

Oud-Turnhout — Wondergoed is een gezellige lingeriezaak in hartje Oud-Turnhout waar er nog rustig de tijd genomen wordt om je te helpen om perfect zittende lingerie en nachtmode te vinden. En wanneer zaakvoerster Wendy Adams binnenkort verjaart, krijgen al haar klanten korting tijdens het opendeurweekend van de zaak.

Wendy Adams koos bewust voor een kleine en gezellige lingeriezaak in Oud-Turnhout. Waar iedereen, ongeacht je maat, op zijn gemak lingerie en nachtmode kan komen kopen die perfect past. Een zaak dus waar er geen drempelvrees hoeft te zijn om even binnen te stappen. Wendy neemt rustig de tijd om haar klanten te helpen. “We zijn een kleine winkel, omdat ik hou van die huiselijkheid, maar hebben achter de schermen nog een veel ruimere collectie. Aarzel dus niet om te vragen naar jouw maten of naar iets specifieks dat je zoekt, niet alles hangt in de winkel.”

KLEINE EN GROTE MATEN
Wondergoed biedt zo een ruim aanbod voor dames, heren en kinderen, zowel in de kleine als de grote maten. “We hebben bh’s in omtrekmaten van 70 tot 130. Dat zijn Europese maten. In Franse maten gaan we tot 145, daar vergissen dames zich soms in, en van cup A tot K. Onlangs hebben we nog een nieuw merk toegevoegd: Heavenly. Zij hebben hele mooie bh’s voor de kleinste maten. Ze staan niet open, wat vaak een probleem is bij die exemplaren, en geven je borsten een 200% boost. De perfecte push-upbeha dus met een ultiem draagcomfort.”

LUCHTIGE SLAAPMODE
De collectie nachtmode bevat momenteel veel luchtige slaapkledij uit katoen, met de zomer in het vooruitzicht. “Je moet nu kiezen voor natuurlijke stoffen waardoor je zweterige nachten uitsluit”, legt Wendy uit. “Maar je kan hier ook het hele jaar door ondergoed en kledij vinden voor wie even naar het ziekenhuis moet.” Ook voor de nachtkledij is er een breed matenbereik voorzien, van maat 36 tot 54. “En we hebben nog echt kamerjassen met knopen voor dames. Die vind je haast nergens meer. Wij hebben nog meerdere zomermodellen in huis en onze bestelling voor het najaar is ook alweer gebeurd.”

BUIKJE VERDOEZELEN
Verder hangt er ook heel wat shapewear in de winkel, want de zomerse feesten komen er weer aan. “Wij kunnen zo je outfit nog meer tot zijn recht laten komen”, vertelt Wendy. “Een buikje verdoezelen, het wegwerken van aflijningen onder een jurkje,… En we hebben ook plakbeha’s voor onder een galajurk of een trouwkleed.”

OPENDEURWEEKEND
Omdat Wendy op 13 mei verjaart, mogen haar klanten tijdens het opendeurweekend van vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 mei 2024 meevieren. Op vrijdag en zaterdag kan je langskomen volgens de normale openingsuren, op zondag is de zaak uitzonderlijk open van 11 tot 16 uur. Alles staat in het teken van het getal 13. Er zijn 3+1 acties en Wendy geeft 13% korting op de rest van haar collectie. Tijdens de opendeurdagen schenkt ze ook grote knuffels van Woody weg onder de klanten die een pyjama kopen.

Wondergoed
Van der Bekenlaan 34, Oud-Turnhout
Tel. +32 (0)14 72 80 40
wendy@wondergoedlingerie.be
www.wondergoedlingerie.be
Open: di tot vr: 9.30 tot 12 en 13 tot 18 uur
Za: 10 tot 17 uur
Zo, ma gesloten

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.