Ondernemersnieuws

Liv-art: creatief met zeecontainers

Gepubliceerd: 4 april 2024  |  Onderox editie: 240

Merksplas — Marc Van Gils bouwt samen met zijn Liv-art team zeecontainers om tot wonderbaarlijke creaties. Van een tuinkantoor, zorgwoning of kunstatelier tot een gezellige ontspanningsruimte. Bij Liv-art bouwen ze alles naar jouw wensen. Eind april kan je heel wat realisaties komen bekijken tijdens de opendeurdagen. Daar zal ook een houten tuinconstructie te bewonderen zijn, dat nieuw is in het gamma.

Marc Van Gils bouwt samen met zijn team zeecontainers om tot gepersonaliseerde tuinconstructies. Tuinkantoren, mancaves, lounges, garages, praktijkruimtes, tuinhuizen, poolhouses, nagelstudio’s, kunstateliers,… De containers kunnen volledig geïsoleerd worden en voorzien van ramen, schuifdeuren, nutsvoorzieningen, groendak, binnendeuren,…
Liv-art maakt op dezelfde manier ook zorgwoningen. “Een belangrijk voordeel: tot 50 vierkante meter is er geen vergunning nodig omdat zeecontainers verplaatsbaar zijn, er is enkel meldingsplicht”, legt Marc uit. “Tuinhuizen of andere vaste constructies zijn een heel stuk strenger gereglementeerd. Alles wordt volledig afgewerkt in ons eigen atelier en integraal naar de klant vervoerd. Er moet dus geen beton gestort worden en we zijn geen dagen in jouw tuin aan het werk.” 

FAMILIEBEDRIJF
Liv-art is een familiebedrijf. Intussen zijn ook Nancy, de vrouw van Marc, en zijn twee dochters Hanne en Julie mee in de zaak gestapt. “Persoonlijk contact is heel belangrijk voor ons. We bespreken alle details uitvoerig voor we aan de slag gaan en blijven de klanten betrekken bij hun project. We houden hen goed op de hoogte en sturen regelmatig foto’s door van elke fase.”

STOER UITERLIJK
Elk project is uniek en wordt gekruid met de creativiteit van het Liv-art Team. “Dat maakt het ook zo fijn. Nu zijn we bijvoorbeeld een garage aan het bouwen voor een oldtimer, helemaal gepersonaliseerd in het thema van Matchbox”, vertelt Marc enthousiast. “Veel klanten kiezen bewust voor het stoere uiterlijk van de zeecontainers, anderen willen net die buitenkant bekleden met hout. We kunnen ook meerdere containers aan elkaar koppelen, zo bouwen we regelmatig projecten uit twee delen die we in een L-vorm plaatsen.”

NIEUW: HOUTEN TUINCONSTRUCTIES
Nieuw in het aanbod: Liv-art biedt voortaan ook houten tuinconstructies aan. “Zo kunnen we de afmetingen volledig zelf bepalen. Net zoals bij de zeecontainers werken we dan helemaal op maat van de klant.” Tenslotte kan je Liv-art voortaan ook  inschakelen om glazen schuifwanden te laten plaatsen in bestaande gebouwen.

OPENDEURDAGEN
Op zaterdag 27 en zondag 28 april organiseert Liv-art opendeurdagen waarbij ze heel wat verschillende modellen tentoonstellen en je een blik achter de schermen krijgt. Je zal er zowel de nieuwe houten tuinconstructie als de totale tuinbeleving en inrichting kunnen bewonderen. Uiteraard voorziet het team een hapje en een drankje voor alle nieuwsgierigen. Zaterdag kan je langskomen tussen 10 en 18 uur, zondag tussen 10 en 17 uur. Of laat je nu al even inspireren door de projecten die je terugvindt op de website www.liv-art.be of volg hen op Facebook, Instagram en Pinterest voor alle nieuwtjes.

Liv-art
Koekhoven 32, Merksplas
Tel. +32 (0)474 88 88 81
info@liv-art.be
www.liv-art.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.