Ondernemersnieuws

Wellens Men: voor mannen die stijlvol door het leven willen gaan

Gepubliceerd: 1 maart 2024  |  Onderox editie: 239

Herentals — Mannen er goed laten uitzien én zich goed laten voelen in wat ze dragen. Dat is het opzet van Wellens Men in Herentals. De zaak is toegankelijk voor iedereen en biedt een persoonlijke service en begeleiding. Met een ruim aanbod aan outfits voor alle gelegenheden, samengebracht in een winkel van ruim 2.000 m². “Styling is voor een man steeds belangrijker. En daar kunnen wij bij adviseren.”

Wellens Men bestaat 85 jaar. Intussen heeft met Jef en Jul al de vierde generatie de modemicrobe te pakken en zijn ook hun vader Carl en grootvader Dore hier nog elke dag druk in de weer. “Het zorgt voor een kruisbestuiving van ervaringen en visies die samen worden gebracht tot één uitgebreide collectie”, klinkt het. “We hebben een vast team, met veel ervaring in de modewereld, om klanten bij te staan.” De kleine zaak van weleer is inmiddels uitgegroeid tot een winkel van meer dan 2.000 m² waar elke man zijn gading in kan vinden.

VERSCHILLENDE PRIJSKLASSEN
Je wordt hier met een hartelijke glimlach ontvangen en wegwijs gemaakt in dat uitgebreide aanbod. Dat omvat zowel sportievere merken en kleding om elke dag te dragen als kostuums voor zakenmensen of feestelijke gelegenheden. Een snelle blik doorheen de winkel brengt je o.a. langs collecties van Ralph Lauren, Stone Island, Moncler, The North Face en State of Art. Of net bij enkele zeer exclusieve merken als Zegna en Prada, met items die slechts op een handvol plaatsen in België te verkrijgen zijn. Het grote aanbod betekent ook dat je hier in verschillende prijsklassen stijlvolle kledij kan vinden.

MANNEN STYLEN
Het vaste team staat klaar om je bij te staan, als je dat wenst. “Wij adviseren met plezier en kunnen aangeven welke stukken je best met elkaar kan combineren. Niet iedereen heeft daar oog voor, en dat is ook niet erg. Maar stylen wordt voor een man wel steeds belangrijker. Meer en meer mensen hebben daar terug nood aan. Een goede service en advies in de winkel. Dat merken we wel echt. Sommige mensen maken vooraf al een afspraak met hun vaste verkoper. Die weet welke stijl ze hebben en vaak zelfs wat er thuis al in hun kledingkast hangt. Je laten adviseren betekent ook efficiënter winkelen. Daar hebben veel mannen toch behoefte aan. Een extra pluspunt is dat ze hier alles onder één dak vinden om een complete outfit samen te stellen. Zelfs schoenen, ondergoed en sokken.”

EIGEN ATELIER
Wellens Men volgt de nieuwste trends op de voet en kiest regelmatig voor vernieuwing, zowel in de collectie als in de inrichting van de zaak. Zijn er retouches nodig? Daar passen ze daar in hun eigen atelier een mouw aan. Dat kan zelfs à la minute, terwijl je rustig verder winkelt of even in de bar een drankje neemt. Want ook het trouwseizoen komt eraan. “Zo komen veel bruidegommen hier hun kostuum van nul af samenstellen voor hun droomhuwelijk. De stof, voering, knopen,… Alles kan volledig gepersonaliseerd worden. Tot een ingenaaid persoonlijk tekstje toe. Maar we hebben ook een ruime collectie aan kostuums op stock. Dat betekent dat je alles uitgebreid kan passen, zo laten we niks aan het toeval over.”

ONLINE EN IN DE WINKEL
Wie al even inspiratie wil opdoen voor zijn winkelbezoek, kan online alvast even grasduinen in het aanbod. Zo vullen het online-gedeelte en de fysieke winkel elkaar mooi aan. In de winkel zelf vind je vervolgens de persoonlijke begeleiding en de ervaring van het team van Wellens Men. Parkeren kan gratis en vlak voor de deur, eenmaal binnen word je van a tot z begeleid. Drempelvrees is absoluut niet nodig. De nieuwe zomercollectie hangt net in de winkel, kom zeker eens een kijkje nemen. Tijdens het weekend van zaterdag 2 en zondag 3 maart wordt die collectie trouwens extra feestelijk voorgesteld, met bijhorende drankjes en hapjes. De zaak is dan op zondag ook speciaal tot 17 uur open.

Wellens Men
Lichtaartseweg 2/1, Herentals
Tel. +32 (0)14 21 14 41
www.wellensmen.be
Open: ma: 13 tot 18 uur
Di tot za: 9.30 tot 18 uur
Zo: 9.30 tot 12 uur

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.