Adverteren

 

Met Onderox Magazine adverteer je in een magazine dat écht gelezen wordt, een duidelijke doelgroep beoogt en een stijlvolle uitstraling heeft. Onderox Magazine staat voor kwaliteit. We zorgen voor sterke raakpunten met de leefwereld van de Kempenaar. Start je met een zaak of wil je blijvend bouwen aan de bekendheid en het imago van je zaak? Dan ben je hier aan het juiste adres. Communiceren over jouw zaak kan op verschillende manieren. 

  • Je kan je boodschap brengen door middel van een advertentie. Een drukklaar bestand aanleveren is een mogelijkheid, maar net zo goed ontwerpen onze opmakers een advertentie voor jou op maat en volgens je eigen huisstijl.

  • Door middel van onze publireportages krijg je de kans om jouw verhaal te vertellen. Onze redacteur staat je daarin bij. Vertel hem/haar jouw verhaal en hij/zij pent het voor je neer. Samen overtuigen jullie de lezers ervan dat jouw zaak een bezoekje waard is.

  • Advertenties en publireportages vormen samen het gros van het commerciële luik van ons magazine, maar daarnaast zijn de mogelijkheden legio. Samen gaan we op zoek naar wat werkt voor jouw zaak en binnen jouw budget. Jouw inlassing kan misschien wel kaderen binnen één van onze rubrieken of net helemaal een andere aanpak vragen. Stel bijvoorbeeld een heerlijk Onderox-menu samen, geef de lezer eens een andere kijk op een openstaande vacature of laat onze reporter aan den lijve ondervinden wat een bezoek aan jouw zaak kan betekenen.

Naast een publicatie in Onderox Magazine zijn er nog andere manieren om jouw zaak bekendheid en zichtbaarheid te geven. Misschien ben je wel gebaat bij een publicatie in onze fiets- of wandelgids, of kom je in aanmerking om deel te nemen als vertrekpunt aan ons fiets- en wandelfestival. Nieuwe klanten aantrekken en consumenten overtuigen van het imago van de betere handelszaak in de regio kan ook als partner van K-doos, de leukste cadeaubon van de Kempen. 

Contacteer ons verkoopsteam voor advies. Wij denken graag met je mee. 

De verschijningsdata van Onderox Magazine kan je hier terugvinden. 

Het verkoopsteam van Onderox Magazine

Eric Mertens
Eric Mertens
Verkoop
  eric@onderox.be
  0473 60 13 06
Patricia Peeters
Patricia Peeters
Verkoop
  patricia@onderox.be
  0495 58 06 22

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.