Ondernemersnieuws

De Verwondering: in betrouwbare nieuwe handen

Gepubliceerd: 24 november 2023  |  Onderox editie: 236

Turnhout — De Verwondering bundelt lingerie, badmode en night- en homewear voor dames van alle leeftijden. Ook voor jonge meisjes heeft de zaak haar eigen collectie. “Het is mijn missie om vrouwen zich goed en zelfzeker te laten voelen”, zegt zaakvoerster Ann Bastiaensen.

In december 2022 nam Ann Bastiaensen De Verwondering over toen Rita, de vorige zaakvoerster, met pensioen ging. Samen met haar tweelingzus Katrien bouwde Ann al heel wat ervaring op in een andere kledingwinkel in Turnhout, maar voor Ann was het goede moment aangebroken om zelf een eigen winkel in handen te nemen. Het interieur van De Verwondering werd volledig opgefrist en Ann introduceerde intussen een nieuw logo en een eigen huisstijl.

BIJZONDERE STUKKEN
De collectie stelde ze eigenhandig samen met de mooiste stuks van o.a. Hanro, Aubade, Lisa Charnel, Empreinte, Pluto, La Fabbrica del Lino, Maryan Mehlhorn,… Zo introduceerde ze ook haar eigen visie in de zaak. “Alles wat hier hangt, vind ik zelf mooi. Ik moet er volledig achter kunnen staan, anders zou ik het nooit kunnen verkopen.” Intussen blijft Ann de nieuwste trends in de gaten houden. “Zo trek ik binnenkort met mijn zus naar een lingeriebeurs in Parijs om daar de nieuwe collecties te gaan spotten. Ik wil ook speciale en bijzondere stukken blijven opnemen in mijn assortiment. Daar onderscheidde Rita zich al in en die weg blijf ik bewandelen.”

RUIME COLLECTIE AAN BADMODE
De badmode vormt een belangrijk onderdeel van de zaak. De Verwondering heeft nu al een ruime collectie in huis, maar wil daar nog verder in uitbreiden. “Het is mijn missie om vrouwen zich goed en zelfzeker te laten voelen, ook langs het zwembad. Lingerie en badmode zijn iets heel persoonlijks. Alles moet goed passen, daar kan ik bij helpen.” Vanaf december heeft De Verwondering ook de badmode en beachware van Calarena in huis.

HOMEWARE ALS CADEAUTJE
De collectie wisselt volgens de seizoenen. Zo vind je op dit moment veel homeware in de winkel, in de zomer wordt de switch gemaakt naar meer beachware, al vind je die hier het hele jaar door in de rekken, voor wie bijvoorbeeld op vakantie wil. Ook met de feestdagen in het vooruitzicht kan je hier terecht. “Voor een mooi setje lingerie, homeware of een leuk paar pantoffels, maar ook voor stijlvolle toiletzakjes en gastendoekjes van Essenza.”

STRAWBERRY SECRETS
Voor jongere meisjes heeft Ann een ruime collectie van o.a. Strawberry Secrets. “Dat past ook binnen mijn visie. Een leuke onderneemster die toffe producten maakt die je niet op veel plaatsen in de Kempen kan vinden. Wij hebben zowel de badmode, pyjama’s als het ondergoed in huis.” Ook met de badmode van Watercult mikt Ann bewust op tieners en twintigers. “We willen een divers publiek van verschillende leeftijden aanspreken. En we kennen veel van onze klanten persoonlijk. Er zijn zelfs mensen bij die we nog kennen van in de winkel waar Katrien en ik vroeger werkten. Zij worden nu terug klant bij ons. Fantastisch, toch?” Ann zorgt voor een ongedwongen sfeer en een vlotte babbel. “Ik ben graag tussen de mensen en ik wil vooral dat mijn klanten buiten gaan met een goed gevoel en gelukkig zijn met hun aankoop. Dat is het allerbelangrijkste.”

De Verwondering
Sint-Antoniusstraat 9, Turnhout
Open: di: 12 tot 18 uur
Wo tot za: 10 tot 18 uur
Zo en ma gesloten

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.