Gratis naar optredens en voorstellingen!

Kies maximaal drie voorstellingen uit waarvoor je tickets wil winnen. De winnaars worden uitgeloot en persoonlijk op de hoogte gebracht via mail. De tickets liggen de dag van de voorstelling klaar aan de kassa. Deelnemen kan nog tot en met woensdag 10 april 2024. Veel succes!

FRANS MAAS & PALJAS PRODUCTIES — ZE ZIJN ME VERGETEN

OUD-TURNHOUT —Een oude acteur blikt terug op zijn carrière, de hoogtepunten en teleurstellingen, zijn seksuele escapades, bizarre wendingen en lachwekkende momenten. Zijn vrouw, zelf ooit een gevierde actrice met beroemde toneelouders, is getroffen door dementie. Naast herinneringen resten nu enkel nog flessen wijn in het gootsteenkastje… Het verhaal is gebaseerd op de novelle ‘Firs’ van Eric Sneider.

Locatie:
De Djoelen in Oud-Turnhout
Wanneer:
Donderdag 18 april 2024 om 20:15
Tickets:
12 euro
Naar de website
KOEN DE PRETER — ADAGIAE (TURNHOUT)

TURNHOUT — CC de Werft, De Warande, ’t Schaliken en nog twee andere Kempische cultuurcentra vroegen choreograaf Koen De Preter om een dansvoorstelling te maken voor vijf Kempische kerken. Het resultaat is een zoektocht naar verbondenheid over generaties heen. Een zoektocht naar verbondenheid over generaties heen. Voor zijn nieuwe choreografie Adagiae werkt Koen De Preter samen met lokale performers van alle leeftijden. Kempense kerken en hun akoestiek en architectuur vormen het unieke decor.

Locatie:
Sint-Pieterskerk in Turnhout
Wanneer:
Donderdag 18 april 2024 om 20:30
Tickets:
18 euro
Naar de website
COMEDY CAFÉ — JERON DEWULF (MC), YANNICK NOBEN, MOHSIN ABBAS, NIGEL WILLIAMS

OUD-TURNHOUT — Jeron Dewulf is de MC van dienst en zal het publiek entertainen en zijn collega comedians een warm badje geven. Mohsin Abbas is een mix van Pakistan en België met West-Vlaamse saus die wervelt over het podium als een rollercoaster vol jokes. Yannick Noben, een beroepsmilitair by day en comedian by night, brengt humor voor een breed publiek. Nigel Williams staat bekend om zijn onverwoestbaar sociaal engagement en brengt zijn boodschap op hilarische, niet-verbloemde wijze. Een voltreffer voor al wie comedy graag wat ruwer heeft.

Locatie:
De Djoelen in Oud-Turnhout
Wanneer:
Vrijdag 19 april 2024 om 20:15
Tickets:
16 euro
Naar de website
KAMAGURKA & HERR SEELE — THE RETURN OF THE COMEBACK

BEERSE — 80 jaar Kamagurka & Herr Seele! Want: al veertig jaar zijn Kamagurka en Herr Seele vrienden. Ze staken samen iconische tv-programma’s in elkaar, creëerden samen kunst en tot op vandaag maken ze samen de strips van Cowboy Henk. Het was 16 jaar geleden dat ze nog eens samen op de planken hadden gestaan. Jaren waarin ze weliswaar samenwerkten als schilders, tekenaars en schrijvers, maar niet als theatermakers.

Locatie:
’t Heilaar in Beerse
Wanneer:
Vrijdag 26 april 2024 om 20:15
Tickets:
20 euro
Naar de website
KEMPENHELDEN

TURNHOUT — Op zaterdag 27 april 2024 zie je muzikaal talent over gans Vlaanderen en Brussel shinen tijdens een nieuwe editie van Lokale Helden. In de Kuub deze Kempenhelden: PD Martin Band, Cavemen Park feat. DJ Courtasock, Sekushi, The Midlife Møtherføckers, Luc Van Steenbergen Trio, Fien De Roose, The Age of G., Hotel Vinyl, Bart Huysmans en The Sweet Chili 5.

Locatie:
Kuub (Warande) in Turnhout
Wanneer:
Zaterdag 27 april 2024 om 19:00
Tickets:
6 euro
Naar de website
EVA DE ROOVERE: HIER EN NU

DESSEL — De ontmoeting met drie muzikanten duwt Eva’s muziek in een avontuurlijke richting die elke avond opnieuw inspireert. Haar sterke Nederlandstalige popsongs kunnen het aan om gekneed te worden naar iets wat is gestoeld op spelen in het moment. Noten en ritmes beginnen een nieuw leven te leiden. Hierdoor zal het voor zowel artiest als luisteraar telkens fris klinken: muziek die voor iedereen keer op keer te herontdekken valt. Organisatie: CC Toendra.

Locatie:
Tabloo in Dessel
Wanneer:
Zaterdag 27 april 2024 om 20:15
Tickets:
24 euro
Naar de website
KOEN DE PRETER — ADAGIAE (GEEL)

GEEL — CC de Werft, De Warande, ’t Schaliken en nog twee andere Kempische cultuurcentra vroegen choreograaf Koen De Preter om een dansvoorstelling te maken voor vijf Kempische kerken. Het resultaat is een zoektocht naar verbondenheid over generaties heen. Een zoektocht naar verbondenheid over generaties heen. Voor zijn nieuwe choreografie Adagiae werkt Koen De Preter samen met lokale performers van alle leeftijden. Kempense kerken en hun akoestiek en architectuur vormen het unieke decor.

Locatie:
Sint-Dimpnakerk in Geel
Wanneer:
Dinsdag 30 april 2024 om 20:30
Tickets:
18 euro
Naar de website
CRISTINA BRANCO — EVA

MOL — De Portugese zangeres Cristina Branco is zonder twijfel een van de grootste fadista’s van onze tijd. Door haar moderne benadering van de traditionele fado, waarbij ze deze verrijkt met jazz, wereldmuziek en pop, heeft zij een compleet unieke stijl ontwikkeld. Ze brengt eerder materiaal uit haar rijke carrière, maar ook live nummers van haar in 2020 verschenen album EVA.

Locatie:
Schouwburg Rex in Mol
Wanneer:
Vrijdag 3 mei 2024 om 20:15
Tickets:
22 euro
Naar de website
DE ROOVERS — DWARSKIJKER

MOL — Een gevreesde blogster is het middelpunt van een bont allegaartje kunstenaars. Zonder een blad voor de mond spuit ze haar snedige commentaar op de artistieke zielen die haar salons bijwonen. Niemand blijft gespaard. Met ‘Fraulein Agnes’ schreef de Duitse Rebekka Kricheldorf een hedendaagse versie van ‘De Misantroop’ van Molière. In een wervelende taal schreef ze een satirische komedie die De Roovers voor het eerst in onze contreien opvoeren.

Locatie:
Schouwburg Rex in Mol
Wanneer:
Zaterdag 4 mei 2024 om 20:15
Tickets:
20 euro
Naar de website
FIXKES — VRAAGETAAN FIXKES

RAVELS — Haast geruisloos is Fixkes uitgegroeid tot een blijvertje. Na de enorme binnenkomer kvraagetaan bleef de band schaven aan nummers, ruilde het breekbare al eens in voor een vuile gitaarsolo of een streep hiphop. Fixkes had altijd al een geestige, ironische blik op het dagelijks leven, verpakt in een stevig lijstje aan goeie songs. Hoog tijd voor een verzoekjestournee! Spelen jullie nog eens Ongelukkig? Kan dat in het Engels? Mag ons Astrid meespelen?

Locatie:
De Wouwer in Ravels
Wanneer:
Zaterdag 4 mei 2024 om 20:30
Tickets:
20 euro
Naar de website
FILIP VERNEERT & ENRIQUE SIMÓN QUARTET

KASTERLEE — Dit internationale gezelschap heeft al heel wat muzikale kilometers op de teller. Met een waslijst aan optredens in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Schotland en Zwitserland kan de groep een imposant curriculum vitae voorleggen. Voor dit voorjaarsprogramma grasduint het Filip Verneert & Enrique Simón Quartet in de recente en succesvolle cd Lucentum, en stellen de muzikanten ook een heleboel nieuwe nummers voor. Organisatie: Jazzclub Houtum Street.

Locatie:
De Casteleer in Kasterlee
Wanneer:
Maandag 6 mei 2024 om 20:30
Tickets:
15 euro
Naar de website
ONDERGEDOMPELD — EEN DUIK IN HET UNIVERSUM VAN LUK VAN SOOM (LEZING)

RAVELS — Luk Van Soom is een Belgisch kunstenaar die zijn roots heeft in Weelde-Station. We vertonen de documentaire Ondergedompeld die Serge Leurs over de kunstenaar maakte. Daarna zal Luk Van Soom vragen beantwoorden. Tenslotte ontmoeten mensen die interesse hebben in een lokaal kunstenaarsplatform elkaar.

Locatie:
De Wouwer in Ravels
Wanneer:
Dinsdag 7 mei 2024 om 19:30
Tickets:
5 euro
Naar de website
KOEN DE PRETER — ADAGIAE (HERENTALS)

HERENTALS — CC de Werft, De Warande, ’t Schaliken en nog twee andere Kempische cultuurcentra vroegen choreograaf Koen De Preter om een dansvoorstelling te maken voor vijf Kempische kerken. Het resultaat is een zoektocht naar verbondenheid over generaties heen. Een zoektocht naar verbondenheid over generaties heen. Voor zijn nieuwe choreografie Adagiae werkt Koen De Preter samen met lokale performers van alle leeftijden. Kempense kerken en hun akoestiek en architectuur vormen het unieke decor.

Locatie:
Sint-Waldetrudiskerk in Herentals
Wanneer:
Dinsdag 7 mei 2024 om 20:00
Tickets:
18 euro
Naar de website

Tickets winnen

De wedstrijd is afgelopen.

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.