Gratis naar optredens en voorstellingen!

Kies maximaal drie voorstellingen uit waarvoor je tickets wil winnen. De winnaars worden uitgeloot en persoonlijk op de hoogte gebracht via mail. De tickets liggen de dag van de voorstelling klaar aan de kassa. Deelnemen kan nog tot en met woensdag 5 april 2023. Veel succes!

BENNO BARNARD, GEERT VAN ISTENDAEL EN EDDY VERLOES – BUITEN ZINNEN/LOSING OUR MINDS

HERENTALS — In Buiten zinnen/Losing our Minds vloeien beeld, zinnen en muziek in elkaar. Dichter Benno Barnard en fotograaf Eddy Verloes vertellen en dragen voor. The River Curls around the Town zorgt voor de muziek. Dichter-schrijver en voormalig VRT-journalist Geert van Istendael leidt de avond in goede banen.

Locatie:
't Schaliken in Herentals
Wanneer:
Zaterdag 8 april 2023 om 20:00
Tickets:
15 euro
Naar de website
TWEE KLEINE KLEUTERTJES, EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN (FILM, 4+)

RAVELS — Anna (5 jaar) en Joey (4 jaar) zijn binnenkort niet meer de enige kindjes in het gezin. Er komt een baby’tje bij! Op de dag van de bevalling worden ze door hun oom meegenomen naar de kinderboerderij. Maakt deel uit van het jeugdfilmfestival dat De Wouwer organiseert tijdens de paasvakantie.

Locatie:
De Wouwer in Ravels
Wanneer:
Dinsdag 11 april 2023 om 13:15
Tickets:
3,5 euro
Naar de website
DE HAZENSCHOOL: EEN ONMOGELIJKE MISSIE (FILM, 6+)

RAVELS — De jonge haas Max is supertrots dat hij als eerste stadse haas is aangenomen op de Paashaas Academie. Op een geheime plaats, diep in het bos krijgt hij een speciale training. Pasen staat immers voor de deur en straks moeten Max en zijn nieuwe vrienden ervoor zorgen dat alle kinderen hun paaseieren krijgen. Maakt deel uit van het jeugdfilmfestival dat De Wouwer organiseert tijdens de paasvakantie.

Locatie:
De Wouwer in Ravels
Wanneer:
Dinsdag 11 april 2023 om 15:15
Tickets:
3,5 euro
Naar de website
CLARA CLEYMANS, MAURO PAWLOWSKI EN JAN DE SMET — (DE BRUYNE ’T WORDT TIJD VOOR EEN) PRACHTIG NIEUW LIED

BEERSE — De eclectische liederenschat van Kris De Bruyne krijgt, 2 jaar na zijn jammerlijk overlijden, een gloednieuwe lezing door een generatie- en genre overschrijdend trio met Clara Cleymans, Mauro Pawlowski en Jan de Smet.

Locatie:
t Heilaar in Beerse
Wanneer:
Donderdag 20 april 2023 om 20:00
Tickets:
26 euro
Naar de website
MONTY STELT VOOR: LIEN THYS EN TIM BOGAERTS — RITEN

MOL — Een jong acteurscollectief wordt in staat van beschuldiging gesteld. Een scène uit hun voorstelling wordt als ongepast beschouwd. Met hun lange ledematen zetten ze het op een lopen. Tijdens deze vlucht worden ze verschillende krachten in zichzelf gewaar: de drang naar roldoorbreking, de kick van verzet, maar ook de angst om te provoceren.

Locatie:
Schouwburg Rex in Mol
Wanneer:
Donderdag 20 april 2023 om 20:15
Tickets:
13 euro
Naar de website
OPROER (SUPPORT: SEKUSHI)

ARENDONK — OPROER bezweert met eigenzinnige songs waarin het experiment niet geschuwd wordt. Zorgvuldig creëerde het vijftal een stijl die mijmert tussen duister en dansbaar, extatisch en herkenbaar. Sekushi is heet en donker, vunzig en psychedelisch en de seventies groove gunt je dansbenen geen moment rust. Organisatie: De Wildeman.

Locatie:
’t Onkrooid in Arendonk
Wanneer:
Donderdag 20 april 2023 om 20:15
Tickets:
18 euro
Naar de website
FRANK VANDER LINDEN

OUD-TURNHOUT — Een man trekt zijn jas aan en gaat de baan op. Hij neemt zijn gitaar en reist naar een plek waar mensen naar zijn songs en verhalen komen luisteren. Zonder De Mens schrijft en speelt Frank Vander linden bedachtzamer. De teksten krijgen nog meer aandacht, het vloeiend gitaarwerk springt naar voren. De piano van kompaan David Poltrock benadrukt de intieme, diepsnijdende sfeer. De zaal kan lachen én huilen. Een man, zijn gitaar, zijn muziek. Intensiteit gegarandeerd.

Locatie:
De Djoelen in Oud-Turnhout
Wanneer:
Vrijdag 21 april 2023 om 20:15
Tickets:
22 euro
Naar de website
NAOMI SIJMONS, PAULINE VERMINNEN EN JANNE BLOMMAERT — THE MUSIC OF DOLLY PARTON, EMMYLOU HARRIS AND LINDA RONSTADT

MOL — Drie countrykoninginnen sloegen in 1987 de handen in elkaar om het album ‘Trio’ op te nemen. Hoe terecht al die geestdrift was, kan je 35 jaar later aan den lijve ondervinden dankzij Janne Blommaert, Pauline Verminnen en Naomi ‘Reena Riot’ Sijmons, bijgestaan door muzikale klasbakken Gianni Marzo, Jasper Hautekiet en Patrick Riguelle.

Locatie:
Schouwburg Rex in Mol
Wanneer:
Zaterdag 22 april 2023 om 20:15
Tickets:
18 euro
Naar de website
BOB SAVENBERG — VAN BRANDWEER TOT SWENTIBOLD

OUD-TURNHOUT — Zijn songs zijn wereldberoemd in Vlaanderen, zijn hits zingt iedereen moeiteloos mee. Als mede-oprichter én drummer van Clouseau stond hij aan de wieg van hun vele grote successen. Denk aan ‘Brandweer’, ‘Afscheid van een vriend’ en ‘Swentibold’, songs waar meerdere generaties mee zijn opgegroeid.

Locatie:
De Djoelen in Oud-Turnhout
Wanneer:
Vrijdag 28 april 2023 om 20:15
Tickets:
15 euro
Naar de website
FABULEUS — HUMAN INSTRUCTION MANUAL

GEEL — In minder dan een seconde maken we connectie met mensen aan de andere kant van de wereld. Waarom is het dan vaak zo moeilijk om verbinding te maken met de mensen met wie we iedere dag omgaan? Human Instruction Manual is een intense dansvoorstelling waarin twaalf jonge mensen zoekend en tastend om elkaar heen bewegen. Voortgestuwd door elektronische dansmuziek proberen ze de afstand tot elkaar te overbruggen. Want hoe ontcijfer je de gebruiksaanwijzing van een ander? En hoe krijg je aan de buitenwereld uitgelegd hoe jij zelf in elkaar zit?

Locatie:
De Werft in Geel
Wanneer:
Zaterdag 29 april 2023 om 20:15
Tickets:
17 euro
Naar de website
AUGUSTUS ERGENS OP DE VLAKTE

TURNHOUT — Een groots stuk, waarmee schrijver Tracy Letts in 2007 de belangrijke Amerikaanse Pulitzerprijs won. Een familietragedie waarbij de vermissing van de vader ervoor zorgt dat de familie Weston terug bij elkaar komt in het ouderlijk huis. Aan ieder lid van deze familie zit wel een steekje los. Dit leidt natuurlijk tot heel wat spanning en conflict, maar gelukkig is de humor nooit ver te zoeken. Een terechte moderne klassieker.

Locatie:
Hofpoortteater Elckerlijc in Turnhout
Wanneer:
Dinsdag 2 mei 2023 om 20:15
Tickets:
14 euro
Naar de website
THOMAS CLAESSENS EN HENDRIK KEGELS — TSJIK TSJAK WHAM

GEEL — Tsjik tsjak wham is een filosofische praatkomedie waarin absoluut niets gebeurt. Tenminste, dat beloven de twee jongemannen op het toneel. Het wordt een avond die uitblinkt in veiligheid. Een avond die volledig onder controle is en waar het gevaar achter slot en grendel zit. Enkel het hoogstnoodzakelijke is in de theaterzaal aanwezig: een koffiemachine.

Locatie:
De Werft in Geel
Wanneer:
Dinsdag 2 mei 2023 om 20:15
Tickets:
15 euro
Naar de website
ALON SARIEL EN OXALYS ENSEMBLE – METAMORFOSI

HERENTALS — De Israëlische luitist en mandolinespeler Alon Sariel en Oxalys verklanken barok- en renaissancemuziek voor 21ste-eeuwse oren. In samenwerking met Alon Sariel confronteert kamermuziekensemble Oxalys originele werken uit de barok met hun modernere composities. Organisatie: ’t Schaliken.

Locatie:
Sint-Catharinakerk in Herentals
Wanneer:
Vrijdag 5 mei 2023 om 20:00
Tickets:
18 euro
Naar de website
BLUE HEATHENS

KASTERLEE — Blue Heathens staan garant voor bruisende hot jazz en swing uit het New Orleans & Chicago van de jaren ‘20 en ‘30. Zij gaan er die avond een lap opgeven want ook zij hebben iets te vieren. Ze bestaan dit jaar namelijk 10 jaar. Spanjaard Angel Calvo Pérez richtte de band op in 2013. Zij brengen hun muziek met energie en kunnen mensen meevoeren naar daar waar het spannend en goed vertoeven is. Organisatie: Jazzclub Houtum Street.

Locatie:
De Casteleer in Kasterlee (nieuwe locatie!)
Wanneer:
Maandag 8 mei 2023 om 20:30
Tickets:
15 euro
Naar de website
WETTEWA

DESSEL — Het musicalspektakel ‘wettewa’ vormt de apotheose van de viering van 750 jaar Dessel, waarin de geschiedenis van de gemeente centraal staat. Het scenario, de muziek en de regie zijn in handen van Luc Stevens en zijn team. Hij heeft Desselse roots en is met ‘Luc Stevens producties’ uitgegroeid tot een begrip op het vlak van massaspektakels. Hij regisseerde al massaproducties die nu nog tot de verbeelding spreken: De Merodes en 1830 (Westerlo), De grote Rappèl (Leopoldsburg), (N)iemandsland (Essen), Zoo of Life (175 jaar Zoo Antwerpen), Mol in Scène en GheelaMania.

Locatie:
Spektakeltent aan GC Tabloo in Dessel
Wanneer:
Vrijdag 19 mei 2023 om 18:30
Tickets:
27 euro
Naar de website

Tickets winnen

Selecteer minimaal 1 en maximaal 3 voorstellingen naar keuze.

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.