Gratis naar optredens en voorstellingen!

Kies maximaal drie voorstellingen uit waarvoor je tickets wil winnen. De winnaars worden uitgeloot en persoonlijk op de hoogte gebracht via mail. De tickets liggen de dag van de voorstelling klaar aan de kassa. Deelnemen kan nog tot en met woensdag 8 december 2021. Veel succes!

Ter info: de voorstelling Symfonieorkest Zuiderkempen - Signore Ennio en Mister John in de Sint-Jozefkerk in Arendonk op 11 december werd intussen geannuleerd. Hier kan je dus geen duotickets voor winnen.

Tutu Puoane & Rebirth: Collective - It Might As Well Be Swing

MOL - Zangeres Tutu Puoane gaat aan de slag met het repertoire van crooners als Net King Cole, Frank Sinatra en Ella Fitzgerald, in samenwerking met Rebirth: Collective, een achtkoppig jazzorkest dat de klank van een full big band combineert met de beweeglijkheid van een kleiner ensemble. Stil blijven zitten wordt wellicht onmogelijk.

Locatie:
Schouwburg Rex in Mol
Wanneer:
Vrijdag 10 december 2021 om 20:15
Tickets:
17 euro
Naar de website
Simone Milsdochter - Tussen Beethoven en Bangladesh

GEEL - Een lecture performance van Simone Milsdochter over goed en kwaad, over arm en rijk en andere toevalligheden. 'De weg lag open, het was duidelijk vanaf het begin, ik ging gelukkig zijn. Nu, een halve eeuw later, kan ik niet anders dan concluderen: ik ben gelukkig. Ik heb geluk gehad.'

Locatie:
De Werft in Geel
Wanneer:
Dinsdag 14 december 2021 om 14:00
Tickets:
13 euro
Naar de website
Toneelvereniging Content - De kat in de kelder

RAVELS - Majoor Tanghe laat, zeer tegen de zin van zijn zure zus Serafine, het kansarme gezin De Cat tijdelijk in de kelders van zijn huis wonen. Het gezin De Cat wil niet, tot het hoort dat het huis van Tanghe grenst aan een bankgebouw. Felix De Cat ziet zijn kans op de jackpot schoon en besluit een tunnel te graven.

Locatie:
De Wouwer in Ravels
Wanneer:
Woensdag 15 december 2021 om 20:00
Tickets:
10 euro
Naar de website
Dries Bongaerts - Soothing Green

HERENTALS - Dries Bongaerts komt zijn nieuwe cd 'Soothing Green' voorstelling op een unieke locatie, De Kapel aan de Wolstraat in Herentals. Zijn combinatie van mijmerende zanglijnen en tekstuele diepgang zorgen voor een heerlijk partijtje wegdromen. Neem daarbij het betoverend gitaarspel en deze sentimentele tocht naar de verlaten western is compleet. Bongaerts is geregeld 'artist in residence' in het Jakob Smitsmuseum in Mol, dat het concert mee organiseert. Tickets bestellen kan via: kapelherentals@gmail.com.

Locatie:
De Kapel (Wolstraat) in Herentals
Wanneer:
Donderdag 16 december 2021 om 19:30
Tickets:
15 euro
Elena Peeters - Begin

HERENTALS - Elena Peeters bekijkt door welke handen een mensenleven gaat. Ze bezoekt voor 'Begin' een vroedvrouwenpraktijk, woont een aantal bevallingen bij, spreekt met wensouders, grootouders en ouders, met kinderen en met gewone mensen. Allemaal zijn ze ooit begonnen. Of dat begin nu bij de geboorte ligt of ergens anders.

Locatie:
't Schaliken in Herentals
Wanneer:
Donderdag 16 december 2021 om 20:00
Tickets:
13 euro
Naar de website
There There Company - Carrying my father

GEEL - 'Carrying my father' is een fysieke, acrobatische voorstelling over dragen en gedragen worden. Over vasthouden en loslaten. Over kracht en rivaliteit. Op scène staan vier circusartiesten met hun vader. Acht volwassen mannen dragen elkaar, testen elkaar, ontmoeten elkaar waar we het niet verwachten. Centraal staat het besef: zoals de vader de zoon droeg, zo zal de zoon ooit de vader dragen.

Locatie:
De Werft in Geel
Wanneer:
Donderdag 16 december 2021 om 20:15
Tickets:
16 euro
Naar de website
Steven Goegebeur - Mankracht

RAVELS - Steven brengt zijn vierde show. Een verhaal van struikelen, vallen en weer opstaan. Een verhaal van hoop, geloof en liefde. Een verhaal dat niemand onberoerd zal laten! Na afloop ga je dartel naar huis, met een rugzak vol waardevolle ideeën en een laagje stof om over na te denken. En met wat geluk geeft Mankracht ook je dat extra duwtje, de extra kracht die nodig is om te blijven geloven in jezelf.

Locatie:
De Wouwer in Ravels
Wanneer:
Vrijdag 17 december 2021 om 20:00
Tickets:
15 euro
Naar de website
De Bonanzas - A 1960's Christman

BEERSE - Het is geen geheim dat De Bonanzas wel houden van een stevige portie sfeer en gezelligheid van weleer. Het kon dan ook niet langer uitblijven dat de heren een delicieus muzikaal kerstmenu voor jou wilden samenstellen. Organisatie: 't Heilaar.

Locatie:
Sint-Lambertuskerk in Beerse
Wanneer:
Vrijdag 17 december 2021 om 20:15
Tickets:
17 euro
Naar de website
Jelle Cleymans - Alleen in het ruime sop

OUD-TURNHOUT - 'Alleen in het ruime sop' is Cleymans' eerste solovoorstelling. Waar hij zich de voorbije 10 jaar veilig omsingeld wist door zijn groep muzikanten, staat hij er deze keer helemaal alleen voor. Zonder reddingsboei verwonderd in het kraaiennest. Via liederen en verhalen vertelt hij ons over loslaten en weer terugvinden.

Locatie:
De Djoelen in Oud-Turnhout
Wanneer:
Vrijdag 17 december 2021 om 20:15
Tickets:
15 euro
Naar de website
Wim Opbrouck - Singalong Songbook

BEERSE - Het is december dus zijn de nachten bijna op z'n langst. De nood aan warmte, gezelligheid en verbondenheid is erg hoog. En dan komt Wim Opbrouck met zijn kornuiten naar je toe. Met een piano, veel liedjes, een trompet, een drum en een bas. En dan zing je mee, uit volle borst.

Locatie:
't Heilaar in Beerse
Wanneer:
Zaterdag 18 december 2021 om 20:15
Tickets:
25 euro
Naar de website
Grensgeval - Plock! (4+)

MOL - Plock! is beeldend circusgeluidstheater dat alle zintuigen prikkelt, een familievoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar. Met brommende verfpotten, gekleurde geluiden, dansende verf en een acrobatische schilder. Een voorstelling voor iedereen die wel eens buiten de lijntjes zou willen kleuren.

Locatie:
Schouwburg Rex in Mol
Wanneer:
Zondag 19 december 2021 om 14:30
Tickets:
9 euro
Naar de website
Bêtes de Foire (circus) (8+)

TURNHOUT - Elsa en Laurent wonen in een kleine tent. Zij knutselt, naait en houdt de boel recht. Hij speelt, jongleert en laat zich helemaal gaan. Hun hond ligt erbij en kijkt ernaar. Bêtes de foire neemt je mee naar een wondere wereld, waarin de vreemdste voorwerpen tot leven komen. Oude circusacts krijgen een heel nieuw leven, en de muziekmachine duikt te pas en te onpas op. Een uur lang kijk je met grote ogen en een glimlach naar een doldwaze, magische fantasie. Een wonderlijke voorstelling, in een echte circustent op het Warandeplein.

Locatie:
Circustent (Warandeplein) in Turnhout
Wanneer:
Maandag 20 december 2021 om 20:15
Tickets:
20 euro
Naar de website
Didier Laloy, Quentin Dujardin en Adries Tyberghien - Water & Fire: concert in het donker

HERENTALS - Vorig jaar stond Didier Laloy op het podium van Boke Hertals. Mocht je het prachtige concert gemist hebben, dan is dit jouw kans om deze geweldige muzikant aan het werk te horen. Enkel horen, want tijdens Concert in het donker zit je gezellig op het podium in het donker, vlak bij de muzikanten.

Locatie:
't Schaliken in Herentals
Wanneer:
Woensdag 22 december 2021 om 20:00
Tickets:
15 euro
Naar de website
Johan Braeckman, Rick de Leeuw & Jan Hautekiet - Loud Reed: Rock, Roll en Filosofie

OUD-TURNHOUT - Johan Braeckman belicht in deze voorstelling leven en werk van Lou Reed en ontrafelt zijn complexe denkwereld. Rick de Leeuw en Jan Hautekiet zetten de intense songs van Lou Reed naar hun hand. Een wilde avond vol filosofie, grootsteedse arrogantie, meeslepende poëzie en liederlijk wangedrag.

Locatie:
De Djoelen in Oud-Turnhout
Wanneer:
Donderdag 23 december 2021 om 20:15
Tickets:
20 euro
Naar de website

Tickets winnen

Selecteer minimaal 1 en maximaal 3 voorstellingen naar keuze.

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.