Gratis naar optredens en voorstellingen!

Kies maximaal drie voorstellingen uit waarvoor je tickets wil winnen. De winnaars worden uitgeloot en persoonlijk op de hoogte gebracht via mail. De tickets liggen de dag van de voorstelling klaar aan de kassa. Deelnemen kan nog tot en met dinsdag 6 december 2022. Veel succes!

HAN SOLO — RETRO

OUD-TURNHOUT — Europa is op drift en de dolgedraaide Vlaming is de weg kwijt. Nu ook het platteland zijn ruk naar rechts heeft ingezet acht Han solo de tijd rijp om orde op zaken te stellen. Na Trump, Johnson, Van Grieken en andere Schild-enVrienden: tijd voor actie, tijd voor een nieuwe old-school-wind, tijd voor Han solo.

Locatie:
De Djoelen in Oud-Turnhout
Wanneer:
Vrijdag 9 december 2022 om 20:15
Tickets:
14 euro
Naar de website
PANTALONE EN BRYGGEN BRUGES STRINGS — ZWANEN (7+)

HERENTALS — Zwanen is een ode aan de fantasie, aan muziek, aan vertellen, aan de liefde en het gemis en aan kunnen zijn wie je wilt zijn. Zwanen is een muziekverhaal voor iedereen vanaf zeven jaar, zonder begin en zonder einde. Schrijver Nico Boon maakte een nieuw verhaal met alles wat hij over zwanen weet, actrice Hanne Struyf vertelt en Nico Sturm creëert een wereld tussen droom en werkelijkheid.

Locatie:
’t Schaliken in Herentals
Wanneer:
Zondag 11 december 2022 om 14:00
Tickets:
9 euro
Naar de website
JENNIFER HEYLEN & DIMITRI LEUE (LIVEMUZIEK: ANTOON OFFECIERS, KEN PICHAL EN SAMUEL VEKEMAN) — MESSIA

MOL — De wereld staat in brand. De mensen denken dat maar één iemand dit kan blussen. Men noemt haar de Messia. Jennifer Heylen incorporeert de verlosser, de nieuwe weg. Dimitri Leue probeert haar te overtuigen om te redden wat nog te redden valt.

Locatie:
Schouwburg Rex in Mol
Wanneer:
Woensdag 14 december 2022 om 20:15
Tickets:
17 euro
Naar de website
WANNES CAPPELLE & NICOLAS CALLOT — MOZART IN HET WEST-VLAAMS

OUD-TURNHOUT — Singer-songwriter Wannes Cappelle (Het Zesde Metaal) en pianist Nicolas Callot duiken op het album ‘Kom, benevelt mie!’ in het oeuvre van Franz Schubert. Naar aanleiding van het ‘Festival van Vlaanderen’ selecteerde Callot enkele liederen uit het repertoire van Schubert en Cappelle vertaalde de teksten - geschreven door Duitse dichters als Goethe - in het West-Vlaams. Cappelle klinkt op deze album breekbaarder en kwetsbaarder dan ooit tevoren.

Locatie:
De Djoelen in Oud-Turnhout
Wanneer:
Woensdag 14 december 2022 om 20:15
Tickets:
20 euro
Naar de website
THE GREAT BELGIAN SONGBOOK PLAYS THE AUTUMN SESSIONS

HERENTALS — Jo Hermans is dit seizoen de cultuurambassadeur van CC Schaliken. Hij is ook een man met een plan. Of met vele plannen tegelijkertijd. Hij maakt met The Great Belgian Songbook een variant op het Great American Songbook, de fameuze collectie van Amerikaanse standards uit de dagen voor de opkomst van rock-’nroll. De man uit Tielen brengt met de muzikanten van The Great Belgian Songbook klassiekers, vergeten schatten en verrassingen. De liedjes werden gedemonteerd en op een originele en verrassende manier weer in mekaar gepuzzeld.

Locatie:
’t Schaliken in Herentals
Wanneer:
Donderdag 15 december 2022 om 20:00
Tickets:
18 euro
Naar de website
GÜNTHER NEEFS — 30 JAAR ONDERWEG

BEERSE — De warmste stem van Vlaanderen grijpt na 30 jaar carrière terug naar de liedjes die voor hem een speciale betekenis hebben, die hem hebben geraakt. Dertig bijzondere verhalen geven een uniek beeld van Günthers reis door showbizzland. Niet alleen pareltjes uit zijn eigen Nederlandstalige repertoire, maar ook onweerstaanbare evergreens uit de Lage Landen komen aan bod. Will Tura, Rob De Nijs, Stef Bos, Bart Peeters, Bart Herman en Ann Christy zijn maar enkele grote namen die de revue passeren.

Locatie:
’t Heilaar in Beerse
Wanneer:
Vrijdag 16 december 2022 om 20:00
Tickets:
22 euro
Naar de website
EVA DE ROOVERE

RAVELS — Je kent Eva van de folkrockgroep Kadril, Oblomow, Kleine Blote Liedjes, maar vooral van haar solowerk: de albums De jager, Over & weer, Mijn huis en Viert. Haar muziek krijgt platina en triple gouden awards en ze stond met Diggy Dex op 1 in de Nederlandse hitlijsten met Slaap lekker, zijn remix van Fantastig toch. Nu komt Eva tot bij jou met een band vol drums, bas, toetsen en gitaar om je te laten meegenieten van oude en nieuwe muziek en je mee te nemen van vroeger tot nu. Dans je zorgen weg op de aanstekelijke ritmes en laat je vervoeren door de stembanden van Eva De Roovere. Welkom, hier en nu!

Locatie:
De Wouwer in Ravels
Wanneer:
Vrijdag 16 december 2022 om 20:00
Tickets:
18 euro
Naar de website
STOOMBOOT — 10 JAAR STOOMBOOT

GEEL — Een kruising tussen de kleine prins en een doe-het-zelfzaak, zo omschrijft Belpop-expert Jan Delvaux het fenomeen Stoomboot. Met een zachte stem en een gitaar vertelt Niels Boutsen in alle eenvoud de verhalen die door zijn hoofd varen. En dat dus al tien jaar: tijd voor een gepast feest. Na vier platen, een MIA-nominatie, samenwerkingen met Kommil Foo en Raymond Van Het Groenewoud, uitstapjes naar de wondere wereld van de jazz, podcasts en het Franse chanson, keert Stoomboot terug naar de essentie: een stem, een gitaar en een hoop verhalen.

Locatie:
De Werft in Geel
Wanneer:
Vrijdag 16 december 2022 om 20:15
Tickets:
14 euro
Naar de website
ELIJAH — GOSPEL & SOUL CHOIR

ARENDONK — Een optreden van Elijah staat voor passie, soul en power! De energie en het plezier spat van het podium af zodat je eigenlijk niet anders kunt dan meegaan in de flow van dit enthousiaste koor. Het repertoire is breed en variërend van traditionele gospel en wereldberoemde soulhits tot bekende popsongs en zuidelijke blues. Dit gospelkoor sprankelt en swingt. Organisatie: De Wildeman.

Locatie:
O.L.V. Kerk in Arendonk
Wanneer:
Zaterdag 17 december 2022 om 19:30
Tickets:
20 euro
Naar de website
BE FLAT — DOUBLE YOU

GEEL — ‘Double You’ is een sociaal experiment rond grenzen en identiteit, twee voorstellingen die gelijktijdig plaatsvinden en die in dialoog gaan met elkaar. Vijf hybride artiesten delen twee podia, gescheiden door één muur. Iedere toeschouwer beleeft deze grensoverschrijdende circusvoorstelling op een andere manier. Iedereen drummer, iedereen acrobaat, iedereen welkom. Ben je klaar om jouw ‘FOMO’ te overwinnen? Organisatie: De Werft.

Locatie:
Zaal De Waai in Geel
Wanneer:
Woensdag 21 december 2022 om 19:30
Tickets:
16 euro
Naar de website
JAZZ@RELAX MET THE GALLANDS

MOL — The Gallands is een project dat vader Stéphane en zoon Elvin tijdens de lockdown opstartten. Stéphane was enkele jaren geleden al met ‘Kem’ te gast in RElaX en als een van ’s werelds beste jazzdrummers speelde hij zowel met jazzgrootheden, in rockbands, als met bekende choreografen. Stéphane geeft masterclasses over de hele wereld maar door de coronapandemie kreeg hij eindelijk de zo nodige tijd en de gelegenheid om met zijn zoon muzikaal te experimenteren.

Locatie:
RElaX (Foyer Schouwburg Rex) in Mol
Wanneer:
Vrijdag 23 december 2022 om 20:15
Tickets:
15 euro
Naar de website

Tickets winnen

Selecteer minimaal 1 en maximaal 3 voorstellingen naar keuze.

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.