Gratis naar optredens en voorstellingen!

Kies maximaal drie voorstellingen uit waarvoor je tickets wil winnen. De winnaars worden uitgeloot en persoonlijk op de hoogte gebracht via mail. De tickets liggen de dag van de voorstelling klaar aan de kassa. Deelnemen kan nog tot en met maandag 9 mei 2022. Veel succes!

STEVEN GOEGEBEUR - MANKRACHT

OUD-TURNHOUT - Het leven heeft Steven niet gespaard. Hij incasseerde slag na slag. Ging uiteindelijk op de knieën. En net niet uitgeteld gebeurde het wonder, ergens vond hij de kracht. Om weer recht te krabbelen, op te staan, de rug te rechten. Steven vertelt het u allemaal in zijn vierde show.

Locatie:
De Djoelen in Oud-Turnhout
Wanneer:
Donderdag 12 mei 2022 om 20:15
Tickets:
18 euro
Naar de website
BUURMAN - VUURMAN, WAT DOET U NU?

ARENDONK - In de zomer van 2021 stak Geert Verdickt - de frontman van Buurman, bekend van 'London Stansted', 'Bladeren Van Goud' en 'Elk Einde Is Een Nieuw Begin' - tien keer een zomers vuur aan en werd 'Vuurman'. Hij nodigde 'gewone' mensen uit met een apart verhaal, en liet al starend in het vuur de tongen loskomen. Buurman is Geert Verdickt en zijn buurmannen Stijn Gevaert en Koen Renders. 'Vuurman' is hun zesde full album. (Organisatie: De Wildeman)

Locatie:
't Onkrooid in Arendonk
Wanneer:
Donderdag 19 mei 2022 om 20:30
Tickets:
20 euro
Naar de website
JOOST VAN HYFTE - UITGEKOOKT

BEERSE - Joost Van Hyfte is misschien wel de grappigste restauranthouder van Vlaanderen. Maar nu is hij 'Uitgekookt'. Na jouw smaakpapillen neemt hij andere zintuigen in het vizier. Want waarvan krijg jij goesting? Van te kijken? Te ruiken? Of is jouw favoriete culinaire comedian uitgekookt genoeg om jou op het verkeerde been te zetten? En je op die manier aan het lachen te krijgen?

Locatie:
't Heilaar in Beerse
Wanneer:
Vrijdag 20 mei 2022 om 20:15
Tickets:
16 euro
Naar de website
GHEELAMANIA

GEEL - Gheelamania neemt je dit keer niet mee op een reis door de tijd, maar brengt het ontroerende, hedendaagse verhaal van de invloed van Dimpna op Geel en de Gelenaren. Aan de hand van een spel in een spel word je meegezogen in het leven van Sofie, die net zoals Dimpna haar eigen weg zoekt. Gheelamania maakt deel uit van de Geelse Dimpnadagen.

Locatie:
Spektakeltent (Werft) in Geel
Wanneer:
Zaterdag 21 mei 2022 om 14:00
Tickets:
28 euro
Naar de website
DE BONANZAS - OLD-TIME FAVOURITES

RAVELS - De Bonanzas zijn voor het samenstellen van het repertoire voor hun nieuwe show Old-time favourites niet meer op zoek gegaan naar de letter maar naar de geest van de sixties. The Kinks, The Stones, The Hollies en vele andere bands scoorden hun grootste hits misschien wel net na de sixties en toch blijven deze nummers op-en-top hetzelfde gevoel uitstralen.

Locatie:
De Wouwer in Ravels
Wanneer:
Zaterdag 21 mei 2022 om 20:00
Tickets:
16 euro
Naar de website
KOEN DE PRETER - TENDER MEN

GEEL - 'Tender Men' is een dansvoorstelling over mannen en gevoeligheden. Over de onbevreesdheid, schoonheid en poëzie van aanrakingen, maar ook over de chaos en de misverstanden die daar onlosmakelijk mee verbonden zijn. Tender Men zit op de grens tussen bro, bromance en romance. Vier internationale dansers - met elk hun eigen dansachtergrond, afkomst en identiteit - staan symbool voor tederheid, kwetsbaarheid en ruwheid.

Locatie:
De Werft in Geel
Wanneer:
Dinsdag 24 mei 2022 om 20:15
Tickets:
14 euro
Naar de website
JIMMENAS - LONESOME COWBOYS/DE BERG VAN BALEN

GEEL - Jimmenas bestaat 20 jaar! Om dit jubileum te vieren, draaide het Kempense theatergezelschap twee kortfilms: 'Lonesome Cowboys' en 'De Berg van Balen'. In 'Lonesome Cowboys' volgen we twee cowboys die elk weekend in een chalet doorbrengen in de Kempense bossen. 'De Berg van Balen' gaat over twee mannen die deelnemen aan het Belgisch kampioenschap curryworst eten.

Locatie:
De Werft in Geel
Wanneer:
Maandag 30 mei 2022 om 20:00
Tickets:
7 euro
Naar de website
DE TURNHOUTSE SNAAR (APERITIEFCONCERT)

BEERSE - Geniet op Pinkstermaandag van een heerlijk aperitiefconcert in de Sint-Quirinuskerk in Vlimmeren. We nodigen kamerorkest 'De Turnhoutse Snaar' uit. Verwacht je aan gekende klassieke werken van o.a. Bach, Brahms, Sjostakovitsj en bekende filmmuziek. Na het concert bieden we je een gratis drankje aan in Keeskafee in de Hoogstraat. (Organisatie: Vaart Beerse)

Locatie:
Sint-Quirinuskerk in Vlimmeren
Wanneer:
Maandag 6 juni 2022 om 11:00
Tickets:
13 euro
Naar de website
CHRIS GREY & THE BLUESPAND

ARENDONK - Chris Gray & The BlueSpand zijn serieus doorgebroken in het bewustzijn van de muziekliefhebbers met een voorliefde voor goed groovy funky blues. De Deense band is viraal gegaan met hun livevideo 'Grab'em by the Elbow' met meer dan een miljoen views, terwijl de video van het trio 'Mammas Mammalaid' in slechts tien dagen na de release voorbij een miljoen views vloog en nu meer dan 2.400.000 keer is bekeken. Een fusie van blues, soul, funk en rhythm'n'blues geeft de band een bijzonder gevarieerd geluid. (Organisatie: De Wildeman)

Locatie:
't Onkrooid in Arendonk
Wanneer:
Maandag 6 juni 2022 om 15:30
Tickets:
20 euro
Naar de website

Tickets winnen

De wedstrijd is afgelopen.

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.