Wedstrijdreglement

 

ONDEROX WINACTIES WEDSTRIJDREGLEMENT

Bij Onderox Magazine organiseren we regelmatig winacties. In dit wedstrijdreglement lees je de voorwaarden voor deelname aan de lopende wedstrijden. 

PUZZELWEDSTRIJD

De lezer beantwoordt alle vragen van de puzzel, de antwoorden zijn terug te vinden in Onderox Magazine of op de website van Onderox Magazine. Als je alle antwoorden correct hebt ingevuld verschijnt er een codewoord. Met dit codewoord surf je naar de website naar het betreffende nieuwsitem onder de rubriek wedstrijden en vul je alle benodigde velden in. Na afloop van de wedstrijd wordt uit alle correcte inzendingen een winnaar geloot. Deze ontvangt de prijs vermeld in de winactie. 

ON STAGE

In samenwerking met de Kempense cultuurhuizen geven we onze lezers de kans om gratis tickets te winnen voor voorstellingen en optredens. De betreffende voorstellingen verschijnen in Onderox Magazine en op de website. Lezers kunnen via de website 3 voorstellingen naar keuze selecteren op het online formulier. Dit moeten ze inzenden tesamen met hun contactgegevens. Uit deze inzendingen wordt na afloop van de wedsrijd voor iedere vrijkaart een winnaar geloot. Deze winnaar wordt persoonlijk via e-mail op de hoogte gebracht en het gewonnen duoticket ligt op de dag van de voorstelling klaar aan de kassa. 

Deelnemen aan de wedstrijd kan tot de datum vermeld in Onderox Magazine en op de website. Inzendingen die ons bereiken na die datum worden niet in rekening gebracht bij de loting. Deelnemers kunnen in één maand slechts voor één voorstelling als winnaar geselecteerd worden. 

WIN EEN BOEK

Onderox Magazine schenkt af en toe, in samenwerking met uitgeverijen of auteurs, enkele exemplaren van een boek weg. Wie kans wil maken om één van de exemplaren te winnen dient deel te nemen aan de wedstrijd via het wedstrijdformuiler op de website. Deelnemers laten hun gegevens achter en vullen de wedstrijdvraag in. Uit alle correcte inzendingen wordt na het verstrijken van de wedstrijd één of meerdere winnaars geloot. Deze krijgen het boek thuis opgestuurd. De adresgegevens worden dan ook enkel verzameld met als doel het gewonnen boek te kunnen bezorgen. Inzendingen die ons bereiken na de vermelde datum worden niet in rekening gebracht bij de loting. 

PRIVACY

De deelnemers van bovenvermelde wedstrijden gaan er door hun deelname mee akkoord dat indien ze een prijs winnen, zij mogelijks met voornaam, naam en woonplaats worden vermeld op een van onze platformen (online/offline). Ze worden persoonlijk van hun winst op de hoogte gebracht. Hiertoe verzamelt Onderox Magazine mogelijks de volgende persoonsgegevens: naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres, gemeente. De persoonsgegevens worden gebruikt om te communiceren over de wedstrijden en om de winnaars op de hoogte te brengen en ze worden verwerkt conform de privacyverklaring op www.onderox.be/privacyverklaring. De organisatie is niet verantwoordelijk voor het niet kunnen bezorgen van een prijs wanneer de deelnemer onvolledige of foute contactgegevens opgaf bij zijn of haar deelname.

In principe kan iedereen die op het ogenblik van de wedstrijd 18 jaar of ouder is deelnemen aan de bovenvermelde wedstrijden. Minderjarigen mogen slechts deelnemen aan de wedstrijd, als zij de uitdrukkelijke toestemming hebben van beide ouders of hun voogd. Als de minderjarige deze toestemming niet kan voorleggen, kan hem of haar op elk ogenblik verdere deelname aan de wedstrijd worden ontzegd, dan wel zijn recht op een prijs worden afgenomen.

Door deel te nemen aan de wedstrijden aanvaardt de deelnemer dit wedstrijdreglement. Onderox Magazine is een initiatief van Uitgeverij De Heuvel, Akkerstraat 51 - 2370 Arendonk, info@onderox.be, +32 489 31 64 01. Voor alle vragen of klachten volstaat het om te berichten via één van bovenstaande kanalen. 

Laatst bijgewerkt op: 24/08/2021

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.