Wedstrijdreglement

 

Wedstrijdreglement

ONDEROX WINACTIES WEDSTRIJDREGLEMENT

Bij Onderox Magazine organiseren we regelmatig winacties. In dit wedstrijdreglement lees je de voorwaarden voor deelname aan de lopende wedstrijden. 

PUZZELWEDSTRIJD EDITIE 204

De lezer beantwoordt alle vragen op de puzzel, de antwoorden zijn terug te vinden in Onderox Magazine editie 204 of op de website van Onderox Magazine. Als je alle antwoorden correct hebt ingevuld verschijnt er een codewoord. Met dit codewoord surf je naar de website naar het betreffende nieuwsitem en je vult alle benodigde velden in. Na 10 januari '21 wordt uit alle correcte inzendingen een winnaar geloot. Deze ontvangt een K-doos ter waarde van 50 euro. 

PRIVACY

De deelnemers van bovenvermelde wedstrijden gaan er door hun deelname mee akkoord dat indien ze een prijs winnen, zij mogelijks met voornaam, naam en woonplaats worden vermeld op een van onze platformen (online/offline). Ze worden persoonlijk van hun winst op de hoogte gebracht. Hiertoe verzamelt K-doos de volgende persoonsgegevens: Voornaam, e-mailadres, gemeente. De persoonsgegevens worden gebruikt om te communiceren over de wedstrijden en om de winnaars op de hoogte te brengen en ze worden verwerkt conform deprivacy verklaring op www.k-doos.be/privacyverklaring. De organisatie is niet verantwoordelijk voor het niet kunnen bezorgen van een prijs wanneer de deelnemer onvolledige of foute contactgegevens opgaf bij zijn of haar deelname.

In principe kan iedereen die op het ogenblik van de wedstrijd 18 jaar of ouder is deelnemen aan de bovenvermelde wedstrijden. Minderjarigen mogen slechts deelnemen aan de wedstrijd, als zij de uitdrukkelijke toestemming hebben van beide ouders of hun voogd. Als de minderjarige deze toestemming niet kan voorleggen, kan hem of haar op elk ogenblik verdere deelname aan de wedstrijd worden ontzegd, dan wel zijn recht op een prijs worden afgenomen.

Door deel te nemen aan de wedstrijden aanvaardt de deelnemer dit wedstrijdreglement. Onderox Magazine is een initiatief van Uitgeverij De Heuvel, Akkerstraat 51, 2370 Arendonk, info@onderox.be, +32 489 31 64 01.Voor alle vragen of klachten volstaat het om te berichten via één van bovenstaande kanalen. 

Laatst bijgewerkt op: 14/12/2020

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.