Ondernemersnieuws

Corsendonk Hooge Heyde organiseert dubbele paasbrunch voor Kempische bezoekers

Gepubliceerd: 1 maart 2024  |  Onderox editie: 239

Kasterlee — Boetiekhotel Corsendonk Hooge Heyde in Kasterlee zet regelmatig de deuren open voor niet-hotelgasten. In 2024 ontvangt het onder meer Kempische bezoekers tijdens meerdere themabrunches. De eerstvolgende kans die je krijgt om te komen brunchen? Met Pasen en op paasmaandag.

Sinds begin dit jaar organiseert Corsendonk Hooge Heyde regelmatig themabrunches. Zo kwamen heel wat koppeltjes onlangs samen Valentijn vieren tijdens de eerste themabrunch van 2024. De volgende editie staat met Pasen geprogrammeerd. Zowel met Pasen zelf (zondag 31 maart) als op paasmaandag (maandag 1 april) serveert het hotel dan een uitgebreid brunchbuffet. Daarbij mikt Hooge Heyde ook op families met kinderen, want er worden samen paaseitjes geraapt. Zelfs de paashaas komt langs om een handje te helpen. En wie het gouden ei vindt, gaat naar huis met een grote paashaas van chocolade. Er is bovendien een knutselhoek voorzien voor de kinderen zodat hun ouders in alle rust uitgebreid kunnen brunchen. Bij mooi weer staat het springkasteel buiten opgesteld. Brunchen kan op beide dagen van 12.30 uur tot 15 uur.

EXTRA THEMABRUNCHES
Later dit jaar zullen er nog extra brunches volgen met telkens een thematische inrichting en met een leuk extraatje voor de aanwezigen. Denk bijvoorbeeld aan grime voor de kinderen of een cadeautje voor elke dame met Moederdag. Ook de zomerbarbecue (zondag 23 juni) staat al met stip in de agenda genoteerd. Daarbij worden er allerlei barbecuegerechten op de ofyr gebakken om de komst van de zomer te vieren. Later dit jaar zal trouwens de nieuwe kindermascotte van Corsendonk Hotels, die vanaf deze zomer voorgesteld wordt, ook langskomen om de aanwezige kinderen op te vrolijken.

VERSPREID OVER DE KEMPEN
Ook in de andere Kempense vestigingen van Corsendonk Hotels zullen in de loop van 2024 trouwens nog leuke brunches geserveerd worden. In Priorij Corsendonk bijvoorbeeld, om Moederdag te vieren, en in Sky Venue, hoog in de Turnovatoren in Turnhout met een adembenemend zicht op de Kempen.

NIEUW BUITENZWEMBAD
In Hooge Heyde valt er trouwens nog leuk nieuws te melden: vanaf mei zal Namasté, de wellness van het hotel, uitgebreid worden met een eigen verwarmd buitenzwembad, een infinity pool met ligbedden in het water. Nu heeft de wellness o.a. al een eigen binnenzwembad, een hamam, een sauna en enkele behandelingsruimtes waar gespecialiseerde masseurs en schoonheidsspecialisten (na reservatie) aan de slag gaan om massages, lichaamsbehandelingen, manicures, pedicures en gelaatsverzorgingen uit te voeren. Er is zelfs een eigen restaurantje, waar je tijdens je wellnessdag rustig (in badjas) kan lunchen. Namasté is ook voor niet-hotelgasten te bezoeken. Je boekt dan gewoon een dag- of een avondticket.

THEMABRUNCHES HOOGE HEYDE 2024

  • Pasen: zondag 31 maart en maandag 1 april
  • Zomer BBQ-brunch: zondag 23 juni
  • Moederdag: zondag 18 augustus
  • Winter BBQ-brunch: zondag 3 november
  • Sinterklaas: zondag 1 december
  • Kerstmis: donderdag 26 december

ONDEROX-ACTIE: PAASBRUNCH
(op zondag 31 maart en maandag 1 april)

Paasbrunch met o.a.: uitgebreid luxe broodassortiment, 12 verschillende salades, diverse soorten vis, vlees en kaas, warme gerechten (zowel vis als vlees), verse soep, huiswijnen, bieren van de tap, koffie, thee en een ruim dessertenbuffet.

Prijs: 54,50 euro p.p. (volwassenen) of 36,50 euro p.p. (6 tot 12 jaar) of 27,25 euro p.p. (3 tot 5 jaar)

Gratis aperitief van het huis met een amuse voor wie vooraf reserveert met de vermelding ‘Onderox-brunch’. De brunch vindt plaats op zondag 31 maart en maandag 1 april, tussen 12.30 en 15 uur.

Corsendonk Hooge Heyde
Steenfortstraat 5, Kasterlee
Tel. +32 (0)14 55 18 34
info.hoogeheyde@corsendonkhotels.com
www.corsendonkhotels.com

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.