Ondernemersnieuws

PUUR Life Style Bodyscan & Foodplan helpt de balans in je lichaam herstellen

Gepubliceerd: 15 december 2023  |  Onderox editie: 237

Reusel — Een lichaam in balans is een gezond lichaam. Maar wanneer is je lichaam in balans? En hoe weet je dat? Monique Wouters van PUUR Life Style in Reusel meet via een Vitafeld Bodyscan de energetische balansen in het menselijk lichaam en gebruikt de resultaten vervolgens om de energiebalans in je lichaam op een natuurlijke manier te herstellen en te optimaliseren op celniveau.

De Vitafeld Bodyscan therapie is een techniek die in Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk steeds meer bekendheid opbouwt. Bij ons, en in Nederland, is het nog relatief onbekend. Maar daar wil Monique snel verandering in brengen. “Je lichaam stuurt voortdurend diverse signalen uit. Het is belangrijk om die te kunnen lezen en interpreteren. Dat doe ik hier. Op basis van die resultaten stuur ik dan bij.”

TOT OP CELNIVEAU
“Hoe het in zijn werk gaat? Met een scan met heel subtiele elektromagnetische golven kan ik jouw lichaam in acht minuten meten op 660 lichaamsfuncties, tot op celniveau”, klinkt het. “Ik meet o.a. de organen, spieren, bindweefsel, allergieën, hormonen, zuurstof, hersen- en zenuwstelsel, afvalstoffen, spijsvertering, gewrichten, tekorten aan vitaminen en minderalen,… De disbalansen die ik ontdek, kan ik vervolgens weergeven in 3D-afbeeldingen, tabellen en grafieken. Daarna stuur ik extra energie door je lichaam met de Vitafeld Bodyscan om alles weer in evenwicht te krijgen. Daarnaast voorzie ik je van voedings- en lifestyle advies op maat. Deze gecombineerde aanpak voorkomt klachten en zorgt voor een versneld herstel van blessures en aandoeningen.”

PREVENTIEF OF KLACHTENBEHANDELING
En zo wil Monique een breed publiek aanspreken en verder helpen. “Eigenlijk is dit voor iedereen relevant. Ik krijg hier zowel mensen met specifieke klachten over de vloer als anderen die preventief aan hun gezondheid willen werken en verstoringen willen opsporen. Iedereen heeft baat bij een lichaam dat in balans is.”

PUUR Life Style Bodyscan & Foodplan
Tel. +31 (0)6 21 817 541
info@puur-life-style.nl
www.puur-life-style.nl
Behandelingen vinden plaats in de praktijk te Reusel, enkel na afspraak.

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.