Ondernemersnieuws

Noozen: het mooiste geschenk onder de kerstboom? 100% quality time!

Gepubliceerd: 15 december 2023  |  Onderox editie: 237

Grobbendonk — ‘Noozen’ is een werkwoord. Eentje dat de laatste jaren een vaste waarde is geworden in de wellnesssector en door gasten erkend als ‘beste ooit meegemaakt’. Het staat voor ongekend privé genieten in 1 van de 6 locaties, voor alle denkbare budgetten, met of zonder een bijzondere overnachting. Een instant reisgevoel ver weg van tijdsdruk of andere storende prikkels zoals in wellness-centra, restaurants of hotels. “Zo schenk je jouw familie, vrienden, geliefde en/of medewerkers een unieke ervaring en geef je aan dat ze écht belangrijk zijn voor jou.”

Een geschikt cadeau vinden voor je familie, vrienden, geliefde of je medewerkers? Het is geen eenvoudige opdracht, want de meeste mensen hebben al materiële dingen genoeg. Daarom zet Nooz uit Grobbendonk stevig in op het schenken van privé ervaringen. Zo vormt een verblijf in één van de 6 Nooz-locaties een populair eindejaarscadeau waarbij je toch je persoonlijke accenten kan leggen. “Je schenkt iemand een waaier aan fantastische zintuiglijke ervaringen”, legt Wim Vanacker uit, de bezieler en oprichter van Nooz. “In volle privacy, zonder contact met anderen. Je geniet zonder stoorzenders. De mogelijkheden zijn haast eindeloos: een ongekende synchrone en ritmische duomassage, bijzonder overnachten met privé bioscoop, een ongestoord privé diner met z’n tweetjes, samen ontspannen in je persoonlijke Outdoor Sauna, WaterOasis of Mystic Water, midden in een prachtig stuk natuur van 1,5 Ha. Je kiest helemaal zelf waar je zin in hebt. “Alles is weersonafhankelijk en voor elk budget en elke tijdsbesteding hebben wij een aanbod”, benadrukt Wim. “Van enkele uurtjes tot 1 week. En in alles wat we doen is de natuur onze bondgenoot.” Overal geldt dezelfde regel: je kan alles loslaten, het omgekeerde dus van restaurants, wellness of hotels... “Geen uurwerk, geen mensen, niets kopen, niets meenemen, niets doen, niets denken… Alleen aandacht schenken aan de persoon die je meeneemt als reis doorheen zintuigelijke privé ervaringen die je perfect synchroon beleeft. Daarom zien de gasten van Nooz noozen als het mooiste dat je kan schenken, want je schenkt 100% aandacht.”

ERKENNING DOOR GASTEN
Intussen staat Nooz tot ver in het buitenland op de kaart en de awards van Trip Advisor, Zoover en Traveller’s Choice zijn haast niet meer te tellen. “Het plezierigste daarbij is dat dergelijke awards niet toegekend worden door één of andere vakjury maar door onze gasten die we in de voorbije jaren mochten verwelkomen”, stelt Wim tevreden. “Voor ons is dat de mooiste erkenning die we kunnen krijgen en een drijfveer om het steeds beter te doen. Of dat nu in de prachtige natuur van de Kempense bossen is, aan Loft aan het Water aan het Albertkanaal, bij SeaNooz of UmiNooz, de nieuwste toevoeging binnen het aanbod dat staat voor Japans noozen als meest bijzondere slaapbeleving met SeaView over de ganse Belgische kust, óf in onze SkyNooz privé wellness penthouse met zicht op de mooiste skyline van de Benelux. Op elke locatie streven we naar de beste versie van Nooz.”

EEN BIJZONDER GESCHENK
“Laten voelen aan een ander dat ze echt belangrijk voor je zijn, dat is essentieel”, weet Wim. “Een verblijf in één van onze Nooz-locaties is het ideale geschenk om even uit deze drukke tijden te ontsnappen. Het is zoveel meer dan een cadeau, je schenkt aandacht en quality time. En alles is volledig op maat. Er bestaan geen standaardpakketten waarop je verplicht moet intekenen en waarbij je bij elke aanpassing die je wenst een extra factuur krijgt. De gelukkige ontvangt een geschenk dat helemaal door jou is bedacht, met je persoonlijke wensen en ideeën. Wij zijn enkel je partner om dat cadeau te realiseren.” Een cadeaubon bestellen is erg makkelijk: je surft naar www.nooz.be/schenken en enkele klikken later is je cadeau besteld, betaald en verpakt tot een leuk geschenk. “En je volledige bedrag wordt 100% omgezet in Nooz-beleving”, benadrukt Wim. “Zonder extra kosten onderweg.”

EXCLUSIEF VOOR ONDEROX-LEZERS!
Wie dit jaar nog een Nooz-cadeaubon aankoopt, ontvangt ook zelf een geschenk. Naast de verraste blik van de ontvanger van je cadeau, krijg jij van Nooz een exclusieve fles Nooz-wijn. Een aanbod dat geldig is bij elke cadeaubon die je bestelt (alle info en voorwaarden op www.nooz.be/gratis en www.nooz.be/schenken).

Nooz
Nachtegalendreef 40, Grobbendonk
Tel. +32 (0)14 50 20 53
info@nooz.be
www.nooz.be
www.skynooz.be
www.luxewellnessovernachting.be
www.uminooz.be
www.seanooz.be
www.loftaanhetwater.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.