Werken bij Onderox

 

ONDEROX MAGAZINE ZOEKT EEN NIEUWE COMMERCIËLE MEDEWERKER (M/V/X) 

Ben jij op zoek naar een gevarieerde job, waarin je kennismaakt met tal van boeiende ondernemers en bedrijven? Gedreven door ambitieuze doelen en deel uitmakend van een klein team waar je in een informele en familiale sfeer jezelf kan zijn én ondersteund wordt om te groeien. Spreekt het jou wel aan om op pad te gaan met producten die voor jouw klanten het verschil kunnen maken en om mee te werken aan iets heel tastbaars? Lees dan zeker verder.

DE JOB

  • Je beheert een aan jou toegewezen klantenportefeuille en bouwt op lange termijn relaties op met je klanten. Je onderzoekt de behoeften van de klant en helpt hen verder door middel van jouw expertise en het aanbod. Je onderhoudt niet enkel bestaande contacten, maar gaat ook actief op zoek naar nieuwe klanten.
  • Ook na de bestelling blijf jij het eerste aanspreekpunt voor de klant. Dat betekent onder meer dat je de opvolging en coördinatie met journalisten en opmakers voor je rekening neemt om te komen tot een eindresultaat dat aan de verwachtingen van de klant voldoet.
  • Hoewel je werkweek vooral zal bestaan uit bovenstaande activiteiten, voornamelijk voor Onderox Magazine, ben je ook betrokken in de ruime werking van de uitgeverij. Bepaalde perioden in het jaar werk je ook actief mee aan het Lekkerstappen Wandelfestival, het Lekkertrappen Fietsfestival en de ondersteuning van K-doos. 

JOUW PROFIEL

  • Je bent een enthousiaste en vlotte communicator. Je kan je communicatiestijl, zowel mondeling als schriftelijk, aanpassen aan je gesprekspartner en intussen je authentieke zelf blijven.
  • Je beschikt over een stevige portie doorzettingsvermogen. Je bent gedreven, stelt graag ambitieuze doelen en krijgt er energie van om die na te streven en te behalen.
  • Je hebt interesse in marketing en communicatie en je gelooft in de kracht van gedrukte media als onderdeel binnen een ruimere communicatiestrategie. Hierdoor ben je voor onze klanten een waardevolle gesprekspartner.
  • Ervaring in een verkoopfunctie en/of binnen de sector is een pluspunt.
  • Jouw flexibiliteit en oplossingsgerichte ingesteldheid laten je toe om op een constructieve manier met stresssituaties om te gaan.
  • Je beschikt over een rijbewijs B. Een eigen wagen is niet nodig, deze wordt jou ter beschikking gesteld.
  • En… uiteraard heb je, net als wij, een hart voor de Kempen.

HET AANBOD

Je wordt tewerkgesteld met een vast contract in fulltime dienstverband. Je ontvangt een vaste maandwedde (geen commissieloon), aangevuld met extralegale voordelen.
Werklocatie: combinatie van thuiswerk, klantenbezoeken en kantoorwerk. Onze kantoren zijn gelegen op het industrieterrein Hoge Mauw in Arendonk. 

HOE SOLLICITEREN

Je cv en je motivatiebrief stuur je uiterlijk op zondag 25 april naar info@onderox.be ter attentie van Iris Geenen. 

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.