Ondernemersnieuws

Jef Remijsen: het hele jaar door zorgeloos genieten van je woning

Gepubliceerd: 4 april 2024  |  Onderox editie: 240

Al sinds 1973 is Jef Remijsen een begrip in Turnhout en omstreken. Een familiebedrijf pur sang, bekend voor haar kwalitatieve zonneschermen, rolluiken, screens, poorten en overkappingen voor het terras. Wie kiest voor een product van Jef Remijsen, krijgt betrouwbaar vakwerk en een zeer persoonlijke service.

Intussen is de derde generatie mee actief in de zaak. Een mooi bewijs dat vakkennis en ervaring hier hand in hand gaan met innovatie van jong bloed. Diane Remijsen, dochter van oprichter Jef Remijsen: “De hele familie heeft de ondernemerskriebel te pakken. Zowel mijn ouders als mijn man Chris en onze zoon Björn werken met passie en gedrevenheid in de firma. We willen het elke dag even goed doen en alle projecten tot in de puntjes afwerken. Het ganse team straalt die waarden en die  betrokkenheid uit. We streven naar een vertrouwensband met de klant.”

Die waarden trekt Jef Remijsen ook door in de langetermijnsamenwerking met gerenommeerde leveranciers. Samen volgen ze de evoluties binnen de sector op de voet. “Zo is het mogelijk om voortdurend in te spelen op de behoeften van de klant en het beste resultaat te garanderen.”

NIEUW: SCREENS MET LEDVERLICHTING
Dat outdoor living de levenskwaliteit verhoogt, weten ze bij Jef Remijsen maar al te goed. Samen met hun vaste leveranciers drukken ze graag hun stempel op het buitenleven. Zo kan je in de zomer de schaduw opzoeken op hete dagen maar geniet je ook in het najaar nog van een gezellig terras. “Dankzij een hoogwaardige overkapping zoals de NOMO of een modern lamellendak zit je altijd goed, én droog”, legt Diane uit. “Zo kan je terras een heerlijk verlengstuk vormen van je huis, gecombineerd met glazen wanden of windvaste screens.” Nieuw in het gamma: screens waarbij de led-verlichting mee in de kast is ingebouwd. Een leuke nieuwigheid die onlangs op de grote internationale beurzen werd voorgesteld. “Je ramen en je terras wordt zo mooi en sfeervol verlicht, het hele jaar door. Ook zonneschermen met ingebouwde led-verlichting zitten in ons gamma.”

NATURAL COOLING
“Ook ‘natural cooling’ van je woning is hier een kernbegrip geworden”, weet Diane. “Dat wil zeggen dat screens van je woning een aangename ruimte maken om in te werken en te genieten en de zon zo geweerd wordt uit je interieur. Oververhitting is niet meer aan de orde.” 

Je bent steeds vrijblijvend welkom in de toonzaal langs de Slagmolenstraat in Turnhout om de producten te komen ontdekken en om te informeren naar de nieuwe lenteacties. 

Jef Remijsen
Slagmolenstraat 160, Turnhout 
Tel. +32 (0)14 41 75 71
info@jefremijsen.be
www.jefremijsen.be
Open: ma tot vr: 8.30 tot 17 uur
Za: 9 tot 12 uur
Zo gesloten

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.