Ondernemersnieuws

Geels Vijvertje: voor elk budget een prachtige zwemvijver

Gepubliceerd: 4 april 2024  |  Onderox editie: 240

Geel — Steeds meer mensen kiezen voor een biologische zwemvijver in de eigen tuin. “De laatste jaren zijn de prijzen in de sector behoorlijk gestegen”, vertellen Fred en Brigitte van Geels Vijvertje. “Toch kunnen wij voor elk budget een mooie zwemvijver aanleggen. Of we helpen je om onder onze begeleiding zelf aan de slag te gaan om zo de kosten te drukken.”

“De mensen hebben ontdekt dat een biologische zwemvijver een heel leuk onderdeel kan zijn van een tuin”, vertellen Fred en Brigitte. “We weten comfort in onze eigen tuin nu meer dan ooit naar waarde te schatten.” Geels Vijvertje heeft heel wat ervaring in het plaatsen van biologische zwemvijvers. “Elke vijver die we plaatsen is uniek en helemaal gericht op de omgeving waarin hij terechtkomt. We kunnen ook een warmtepomp plaatsen waardoor je het zwemseizoen kan verlengen.”

ENERGIEZUINIGE POMPEN
De zaak heeft naast hun vertrouwde merk Messner ook pompen van Auga in huis. “Dat is een Nederlands merk dat staat voor kwaliteit en energiezuinigheid. Zo hebben we bijvoorbeeld hun pompen van 12-Volt opgenomen in ons aanbod, die erg weinig energie vragen. En we hebben voortaan ook frequentie-gestuurde pompen, die vanop afstand aan te sturen zijn. Daarbij kan je bijvoorbeeld in de winter omschakelen naar een lager wattage, wat energiezuiniger is.” In de winkel vind je verder alle denkbare vijver- en aquariumbenodigdheden. Onderhoudsproducten, pompen, filters, afboordingen van Eco, visvoer en uiteraard ook een mooie selectie aan aquariums en vissen. Vergeet ook niet om aan je waterkwaliteit te denken als je je zwemvijver binnenkort weer klaarmaakt voor de zomer. Kom even langs met een watermonster en Fred kijkt alle parameters na en helpt je om je zwemvijver optimaal zomerklaar te krijgen.

NIEUWE ONDERHOUDSROBOT
Om het onderhoud van je zwemvijver nog makkelijker te maken, hebben Fred en Brigitte onderhoudsrobots van Dolphin in hun assortiment. “Die gaat zelf langs de wanden omhoog en poetst ook de bodem volledig zelfstandig waardoor die minder glad wordt. Via een app kan je ‘m handig aansturen. Je kan die robot zelfs gewoon in je zwemvijver laten liggen.” De Dolphin Active Ultimate is het nieuwste model dat de zaak aanbiedt. “Die is krachtiger en technisch sterker dan zijn voorgangers.”

ZELFBOUWERS ONDERSTEUNEN
Geels Vijvertje is specialist in het plaatsen en onderhouden van biologische visvijvers, maar de zaak krijgt ook heel wat zelfbouwers over de vloer, zowel voor zwem- als visvijvers. Zij halen hier al hun materialen en gaan, onder begeleiding van Fred, zelf aan de slag. Fred kan eventueel zelf nog langskomen om de folie te plaatsen en de technieken te installeren. “Zelfbouwers kunnen via deze formule kosten besparen én tijd winnen, niet onbelangrijk als je deze zomer al graag een verkwikkende duik in je eigen tuin wil nemen.”

Kom zeker ook even langs tijdens de opendeurweek van woensdag 24 april tot en met zaterdag 27 april.

Geels Vijvertje
Laar 158, Geel
Tel. +32 (0)14 59 05 51
info@geelsvijvertje.be
www.geelsvijvertje.be
Open: wo, do, vr: 10 tot 18 uur
Za: 10 tot 16 uur
Ma, di, zo gesloten

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.