Ondernemersnieuws

KDV - Language & More biedt business support aan voor Kempische ondernemers

Gepubliceerd: 26 april 2024  |  Onderox editie: 241

Arendonk — KDV - Language & More lanceert twee gloednieuwe business units. Zo biedt het voortaan haar diensten aan bij ondernemers uit de buurt om hen bij te staan met hun administratieve rompslomp. Daarnaast brengt het sinds kort ook de unieke verhalen van ondernemers tot leven via BookStories, stijlvolle en inspirerende salontafelboeken.

KDV - Language & More is een strategische taalpartner voor ondernemers. Online of offline, copywriting, vertaling, proofreading, technische en creatieve communicatie in 20 talen,… Het team biedt een expertenoog bij alles wat met tekst te maken heeft en mag sinds de start in 2012 zowel nationale als internationale bedrijven tot hun vaste klanten rekenen.

ADMINISTRATIEVE RECHTERHAND
Toch verliest het hun Kempische roots niet uit het oog. Zo ondersteunt het voortaan bedrijven uit de buurt met hun administratieve taken onder de vlag van het gloednieuwe Business Support. Het team richt zich in de eerste plaats op kleine bedrijven en groeiers die hun office management flexibel willen uitbesteden. “Onze dienstverlening gaat heel breed”, vertelt zaakvoerster Katrien De Vocht. “Van administratieve rechterhand tot ad interim vervanger bij een langdurige afwezigheid. Van uitvoerende kracht tot adviseur. We tonen ons ontzorgend hart voor ondernemers en helpen met de opvolging van offertes, facturatie en betalingen, maar ook bij aanbestedingsdossiers en marketinggerelateerde zaken. We kunnen verder ingeschakeld worden voor telefonie, onthaal, mailbeheer of voor het organiseren van een zakenreis.” Onlangs kwam Marita De Vocht, de zus van Katrien, mee aan boord als business support allrounder. Zij zal de verantwoordelijkheid over Business Support op zich nemen.

AL VANAF 4 UUR PER WEEK
“Belangrijk daarbij: als ondernemer kies je zelf hoe vaak je ons inschakelt. Dat kan al vanaf 4 uur per week, on site of remote. We merken dat veel ondernemers die hulp echt kunnen gebruiken, maar dat ze (voorlopig) nog niemand voltijds in dienst willen nemen. Daar kunnen wij dus een oplossing bij bieden.”

ELEGANTE SALONTAFELBOEKEN
Ook nieuw in het aanbod van KDV - Language & More: BookStories, luxueuze salontafelboeken die het verhaal van een onderneming uitgebreid vertellen. Een exclusief meesterwerk dat ideaal is om een bedrijfsverjaardag te vieren, de (familie)geschiedenis weer te geven of een mijlpaal extra in de verf te zetten. “We doen dit omdat het in lijn ligt met onze diensten”, legt Katrien uit. “Omdat we geloven in de kracht van authentieke verhalen die we vastleggen voor de volgende generatie. Daar kan een digitale campagne nooit helemaal aan tippen. Er zijn zoveel inspirerende bedrijven, er is een haast oneindig potentieel om dit soort elegante boeken te maken.”

NIEUWE LOCATIE
Ook in de toekomst wil KDV - Language & More blijven innoveren. Vandaag vormt industriezone Hoge Mauw nog de thuisbasis, vanaf het najaar nemen ze hun intrek in een nieuw pand in het centrum van Arendonk. Daar zullen ze nog meer ruimte hebben om verder te groeien.

KDV - Language & More
Hoge Mauw 911, Arendonk
Tel. +32 (0)14 55 55 52
business-support@kdv-language.be
www.kdv-business.be
www.bookstories.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.