Ondernemersnieuws

M3 Mondzorg: Tandarts nodig? Schrijf je snel en gemakkelijk in

Gepubliceerd: 26 april 2024  |  Onderox editie: 241

Valkenswaard/Eersel/Helmond — Wie in onze regio nood heeft aan een tandarts voor een jaarlijkse controle staat vaak voor een vervelende zoektocht. En dat geldt al zeker indien je omwille van een noodgeval dringend een behandeling nodig hebt. Het Nederlandse M3 Mondzorg is dan misschien wel de oplossing die je zoekt. “Wij mogen inmiddels heel wat Belgische patiënten verwelkomen”, vertelt tandarts – implantoloog Ed Muris. “Zowel voor periodieke controles, dus de reguliere tandheelkunde, als voor esthetische behandelingen.”

M3 Mondzorg is een Nederlandse tandartsenpraktijk met drie vestigingen. Samen goed voor een team van zestig professionelen. “We beschikken in totaal over negentien stoelen waarin we patiënten kunnen ontvangen”, gaat Ed Muris verder. “We bieden zo goed als alle behandelingen binnen de mondzorg aan. Van een eenvoudig jaarlijks nazicht tot een verregaande, al dan niet esthetische, behandeling. Daarvoor hebben we alle nodige specialisaties in huis. Orthodontie bijvoorbeeld voor kinderen en volwassenen. Ook met de onzichtbare aligners. Maar ook alles voor implantologie, prothetiek, dus een kunstgebit, al dan niet op implantaten en esthetische tandheelkunde zoals facings en uitgebreid kroon- en brugwerk.”

BELGISCHE PATIËNTEN
We zijn het misschien nog niet helemaal gewoon om voor medische bijstand over de landsgrenzen te kijken. Maar dat hoeft zeker geen probleem te zijn. “Heel wat patiënten uit de grensstreek, en zelfs uit heel Vlaanderen, hebben de weg naar onze praktijk inmiddels gevonden. We kennen uiteraard de problematiek in België. Maar bij ons staat de deur voor nieuwe patiënten nog steeds open. Ze kunnen zich eenvoudig via de website aanmelden. Iedereen is welkom, zowel voor een controle als voor een meer ingrijpende behandeling”, aldus de tandarts. Verder is het goed te weten dat ook je spoedzorg meteen is geregeld als patiënt. M3 is namelijk aangesloten bij een 24/7 spoeddienst. Ook financieel is alles transparant. “Wij volgen de tarieven van de NZA, de Nederlandse Zorgautoriteit. Dat maakt dat de tarieven voor de tandarts in heel Nederland in principe gelijk zijn. Bovendien zijn we verplicht om voor elke behandeling boven de 250 euro eerst een offerte uit te schrijven. Pas als deze door de patiënt is goedgekeurd, kan een behandeling opgestart worden. Na de behandeling ontvang je een factuur die je kan laten verrekenen bij je mutualiteit.”

STATE OF THE ART TANDHEELKUNDE
Naast de periodieke controles kan je bij M3 Mondzorg terecht voor een groot scala aan behandelingen. “Het unieke aan onze praktijk is dat we ook alles in-huis vervaardigen. We beschikken hiervoor over een intern tandtechnisch labo waar we al het kroon- en brugwerk, facings, beugels, protheses en hockeygebitbeschermers zelf maken.” De tandtechniekers van M3 zien bij dit soort behandelingen ook vaak de persoon voor wie het gemaakt moet worden. “Ik noem het vaak onze kunstenaars. Zij verstaan dit ambacht als geen ander.” M3 Mondzorg volgt de digitalisering en innovaties binnen de tandheelkunde en de tandtechniek op de voet. “Daarmee kunnen we ook echt ‘state of the art tandheelkunde’ aanbieden.” M3 Mondzorg beoordeelt elk gebit op basis van vier criteria: kleur, stand, volledigheid en tandvlees. “Vooral dat laatste mag niet onderschat worden”, besluit Ed. “Het tandvlees is het allerbelangrijkste fundament. Het zegt niet alleen veel over de gezondheid van ons gebit, maar over de gezondheid van gans ons lichaam.” Wie zich meer wil informeren over de mogelijkheden bij M3 Mondzorg kan altijd een kijkje nemen op de website. Daar vind je ook alle mogelijke praktische info. Uiteraard ben je ook altijd welkom in één van de drie vestigingen.

M3 Mondzorg
www.m3.nl

Markt 3, Valkenswaard
+31 40 2 01 21 55
info@m3.nl

Doorneind 2 (hoek Molenstraat), Helmond
+31 492 52 53 53
helmond@m3.nl

Gezondheidscentrum Dolium
Gebint 1p, Eersel
+31 497 51 99 52
eersel@m3.nl

Open: ma tot do: 8 tot 12 en 13 tot 17 uur
Vr: 8 tot 12 uur
Za en zo gesloten
(Spoedzorg wordt door M3 altijd voorzien buiten de openingstijden)

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.