Ondernemersnieuws

Romence: kleding om je goed en zelfzeker in te voelen

Gepubliceerd: 28 september 2021  |  Onderox editie: 212

Beerse — Romence is een trendy kledingwinkel voor dames en kinderen in het centrum van Beerse. Met een gepassioneerd team van medewerkers die je een handje helpen om kledij te vinden waar jij je goed in voelt. 

Romence staat voor stijlvolle kleding om elke dag te dragen. De zaak van Hilde Martens bestaat intussen 27 jaar. “Onze troeven? Vriendelijkheid en eerlijkheid”, vertelt de zaakvoerster. “Onze belangrijkste maatstaf is dat mensen hier iets kopen waar ze zich goed en zelfzeker in voelen. Als iets niet bij jou past, gaan wij het niet proberen te verkopen. We merken dat onze klanten die eerlijkheid echt appreciëren. Ik heb bovendien een fantastisch team dat die waarden elke dag mee uitdraagt.” Een portie persoonlijk stijladvies dus om een leuke look te vinden.

UITBLINKEN IN DAMESBROEKEN
Romence biedt een ruime collectie aan damesbroeken. “Het is misschien wel het moeilijkste modeartikel dat er is, maar wij zijn er heel sterk in”, stelt Hilde. Binnen de collectie staat zitcomfort, kwaliteit en pasvorm centraal. “Met veel verschillende breedtematen zodat we voor zo goed als iedereen de juiste broek hebben. We staan erom bekend. Daar komen ze van behoorlijk ver voor naar hier.” Bij de broeken omvat de collectie merken zoals Para Mi en Signe Nature. In de damesafdeling hangen er verder nog jurken, blouses, tops en andere kledij van o.a. Vila en Object in de rekken.

STOERE KINDERKLEDING
In de kinderafdeling is ‘Name It’ hofleverancier. “Het blinkt uit op het vlak van prijs-kwaliteit”, zegt de zaakvoerster enthousiast. “En het is kledij waarin je je kinderen naar school kan sturen, maar die wel stoer, tof en leuk is. Met de nodige kleurtjes bovendien.”

RUIME OPENINGSUREN
In de winkel zelf kan je 6 dagen op 7 terecht en daarnaast is er een erg uitgebreide webshop. Parkeren kan vlak achter de zaak. Romence is ook erg actief op sociale media. Daarop lanceert Hilde begin oktober een speciale broekenactie. Zeker de moeite om in de gaten te houden!

Romence
Vrijwilligersstraat 10B - 2340 Beerse
romence@skynet.be
www.romence.be
Open: Ma tot vr: 9 tot 18 uur
Za: 9 tot 17 uur
Zo gesloten

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.