Ondernemersnieuws

Atelier K&S zet nog meer in op badkamerrenovaties

Gepubliceerd: 24 november 2023  |  Onderox editie: 236

Retie — Atelier K&S uit Retie is specialist in interieurmaatwerk en badkamerrenovaties. Alles wordt deskundig uitgetekend en geplaatst door een team van gepassioneerde vakmensen. Zaakvoerder Kris Wellens is het vaste aanspreekpunt en volgt alles persoonlijk op. “Ik wil het bewust anders doen.”

Atelier K&S is het geesteskind van Retienaar Kris Wellens. De zaak bestaat intussen vier jaar en mocht al heel wat mooie projecten uitwerken. Vorig jaar maakte Kris de denkoefening waar hij met zijn zaak naartoe wil. “Ik ben tot de conclusie gekomen dat we ons nog meer gaan toeleggen op badkamerrenovaties. Daar blinken we in uit en daar geniet ik ook echt het meeste van. Ik vind het heerlijk om bij de mensen langs te gaan en dan ’s avonds te sleutelen aan de plannen voor hun badkamer tot alles perfect is zoals zij dat in gedachten hadden. Ik haal daar zelf enorm veel energie uit.” Atelier K&S kan de volledige badkamerrenovatie op zich nemen. “Van breken tot en met de afwerking”, zegt Kris. “In alle stijlen en materialen. We gaan ook met plezier elke buitengewone uitdaging aan.”

PERSOONLIJKE AANPAK
Ook voor interieurmaatwerk en buitenschrijnwerk kan je hier aankloppen. Kris maakt met plezier jouw project concreet door een gedetailleerd plan uit te werken waarin hij ook steeds een vleugje van zijn eigen creativiteit stopt. Daarnaast staat Kris bekend voor zijn persoonlijke aanpak. “Ik vind het belangrijk om een klik te hebben met de klanten. Ik sta dicht bij mijn klanten en onderhoud een nauw contact tijdens onze samenwerking. Ik heb veel ervaring in de sector en weet hoe het soms loopt. Daarom wou ik de stap naar een eigen zaak zetten en het bewust anders doen. De klanten zijn geen nummer voor mij, ze komen echt op de eerste plaats.” Ook Severina, de vrouw van Kris, is mee actief in de zaak. Zij neemt de boekhouding op zich en biedt steun en extra inzichten achter de schermen. “Zij is mijn eerste klankbord bij elk nieuw project”, klinkt het. “Ook mijn vader is iemand die me veel steun biedt. Het is van hem dat ik de liefde voor maatwerk heb doorgekregen.”

GEPASSIONEERDE VAKMENSEN
“Voor mij was het een logische stap om zelfstandig aan de slag te gaan en mij te omringen met mensen waar ik vertrouwen in heb. Zo heb ik mijn eigen vloerder en loodgieter, Kenneth en Rob, die mijn visie delen en altijd voor kwaliteit kiezen. Zij gaan echt tot op de millimeter. Gepassioneerde vakmensen zoals je die nog maar zelden ziet. Binnen een team is het enorm belangrijk dat iedereen op dezelfde golflengte zit. Daarnaast werk ik alleen samen met andere zelfstandigen die ik volledig vertrouw.” “Onze standaardlat ligt hoog. Elk detail kan een verschil maken. We bieden kwaliteit aan voor een betaalbare prijs en willen zo een breed publiek aanspreken. Die kwaliteit staat altijd voorop. Aan een offerteoorlog om de goedkoopste te zijn door met minderwaardige materialen te werken, daar doen wij niet aan mee.”

MAXIMAAL 20 BADKAMERS PER JAAR
Kris bouwt maximaal 20 badkamers per jaar. “Die limiet heb ik mezelf opgelegd, net om die kwaliteit te kunnen bieden. Ik stuur zelf mijn mensen aan en ga mee ter plaatse om mee af te werken. Dat wil ik blijven doen. Ik ga die controle niet uit handen geven.” Kris komt als zaakvoerder zelf bij jou thuis langs om te kijken wat de mogelijkheden en de wensen zijn. Dan volgt een gedetailleerd ontwerp van hoe alles er kan gaan uitzien bij jou thuis. Daarna volgen eventuele aanpassingen tot alles helemaal op punt staat. “Ik kom ook bewust met de vloerder en de loodgieter langs bij de mensen thuis. Dat voelt vertrouwd aan en dan kan iedereen zijn eigen vakkennis aanspreken. Zij kunnen daarna ook meegaan als je bijvoorbeeld je tegels of de loodgieterij gaat uitkiezen.” Is alles besproken en uitgekozen? Dan volgt een gedetailleerde planning die het team tot in de puntjes uitvoert.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met Kris via de gegevens hieronder:

Tel. +32 (0)485 00 75 55
info@atelierks.be
www.atelierks.be

“EEN BEKWAME VAKMAN DIE WEET WAAR HIJ MEE BEZIG IS”
Ook de klantenreviews van Atelier K&S zijn heel positief. Een greep uit enkele reviews van zijn meest recente klanten: “Wij hebben een volledige badkamerrenovatie laten uitvoeren door Atelier K&S en zijn tevreden over het resultaat. Kris is een vriendelijke en bekwame vakman die weet waar hij mee bezig is. Onze badkamer is tot in de puntjes afgewerkt en alles is uitgevoerd naar onze wensen. Hij is heel stipt in zijn uitvoering. Er werd geluisterd naar onze wensen en altijd naar de best mogelijke oplossing gezocht. Hij heeft ons van A tot Z begeleid. Een absolute aanrader!”

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.