Ondernemersnieuws

JG Ongediertebeheer: ratten, een probleem om onmiddellijk aan te pakken!

Gepubliceerd: 6 april 2021  |  Onderox editie: 207

Ratten vormen een aanzienlijk gezondheidsrisico voor mens en dier, ze kunnen ziekten over brengen zoals salmonella, de ziekte van Weil, E-coli en TBC. Ratten zijn bovendien dragers van vlooien, mijten en teken en kunnen acute allergische reacties veroorzaken. Ook in de tuin of andere locaties buiten vormen de dieren een hoog risico, in het bijzonder waar kinderen of huisdieren komen. Het is dan ook belangrijk om ratten in de tuin te bestrijden zodat er minder gevaar is dat ze het huis proberen binnen te komen.

GEEN TIJD TE VERLIEZEN
Want ratten die je huis zijn binnengekomen vormen een bijzonder ernstig probleem. Daarom moet elk rattenprobleem in huis onmiddellijk aangepakt worden. JG Ongediertebeheer verzorgt zowel rattenbestrijding voor bedrijven, gemeenten als voor particulieren.

DOELGERICHT
De service van JG Ongediertebeheer is snel en doeltreffend en biedt het hoogste niveau aan veiligheid. Een zeer doelgerichte aanpak voor elk rattenprobleem. Daarnaast krijg je bijkomend advies over hoe je jouw bedrijf of huis in de toekomst rattenvrij kunt houden.

MEER INFO
JG ongediertebeheer
Boshoek 12
2480 Dessel
014 73 01 06
info@JGongediertebeheer.be
www.jgongediertebeheer.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.