Helemaal op smaak

Corsendonk Hooge Heyde start met maandelijkse zondagsbrunches

Gepubliceerd: 23 maart 2023  |  Door: Bert Huysmans  |  Onderox editie: 229

KASTERLEE — Boetiekhotel Corsendonk Hooge Heyde organiseert voortaan elke maand een feestelijke zondagsbrunch. Daarbij word je getrakteerd op een overvloedig en luxueus buffet. De eerstvolgende brunch staat in het teken van Pasen, waarbij ook de paashaas even langskomt.

Elke eerste zondag van de maand serveert Corsendonk Hooge Heyde voortaan een uitgebreide zondagsbrunch waarbij je van 12.30 tot 15 uur kan genieten van een rijkelijk buffet met verse soep, warme en koude gerechten (met vis en vlees), allerlei dranken en een ruim dessertenbuffet met bijhorende chocoladefontein. “Het is voortaan een maandelijkse afspraak”, legt Kaat Geysen van Corsendonk Hotels uit. “Iedereen is welkom, ook mensen uit de buurt die hier niet logeren.” Volwassenen betalen 49,50 euro voor de all-informule. Kinderen tot 2 jaar eten gratis mee, kinderen van 6 tot 12 jaar betalen 33 euro, kinderen van 3 tot 5 jaar 24,75 euro. Reserveren vooraf is verplicht.

PAASBRUNCH
Begin februari en maart werden de eerste edities georganiseerd. De eerstvolgend brunch staat op zondag 9 april gepland, met Pasen dus, voor één keer op de tweede zondag van de maand. Daarbij wordt alles thematisch ingericht en wordt het buffet aangevuld met enkele speciale paasgerechten. Ook de paashaas komt langs om samen met de aanwezige kinderen eitjes te zoeken op het domein. Er is bovendien een kinderhoek voorzien waar de jongsten rustig kunnen knutselen en spelen terwijl de volwassenen nog een keertje aanschuiven aan het buffet. De kindjes krijgen ook een cadeautje mee naar huis. Ideaal dus om samen met de hele familie Pasen te komen vieren zonder dat je huis overhoop staat.

OOK VOOR KEMPENAARS
De zondagsbrunch is één van de nieuwe initiatieven waarbij Corsendonk Hooge Heyde zich ook op de externe bezoekers richt. Mensen uit de buurt dus, die hier niet blijven overnachten maar gewoon op bezoek komen. Zij kunnen hier elke maand komen brunchen, maar ook dagelijks aanschuiven aan het ontbijtbuffet of komen lunchen of dineren in het restaurant. Je kan hier zelfs als externe bezoeker een wellnessdagje of -avondje boeken in de wellness van het hotel. Daar kan je zelfs lunchen in badjas in het restaurant. Vergeet vooraf wel niet om even te reserveren. Of je komt langs voor een massage of schoonheidsbehandeling. Een manicure en pedicure bijvoorbeeld of een algenpakking, een chocolademassage, een duomassage,… Onlangs werd het aanbod nog uitgebreid met een kruidenstempelmassage en een bamboemassage. Een behandeling boeken kan via de contactgegevens hiernaast. Externe bezoekers kunnen op zomerse dagen bovendien op het terras van het hotel gezellig iets komen drinken. Nadien is een wandeling maken in de bosrijke omgeving in de buurt een aanrader. Mogelijkheden genoeg dus om het hotel en het domein, ook als Kempenaar, beter te leren kennen.

ONDEROX-BRUNCH VAN DE MAAND
Paasbrunch (op zondag 9 april 2023)

Paasbrunch met o.a.: uitgebreid broodassortiment, verschillende soorten salades, diverse soorten vis, vlees en kaas, warme gerechten (zowel vis als vlees), verse soep, huiswijnen, cava, kinderchampagne, bieren van de tap, koffi e, thee, dessertenbuffet met zoetigheden,…

  • Prijs all-in: 49,50 euro p.p. (vanaf 13 jaar), 33 euro p.p. (6 tot 12 jaar), 24,75 euro p.p. (3 tot 5 jaar), gratis (0 tot 2 jaar)
  • Gratis aperitief van het huis met amuse voor wie vooraf reserveert met de vermelding ‘Onderox-brunch’. De brunch vindt plaats op zondag 9 april 2023, tussen 12.30 en 15 uur.

Corsendonk Hooge Heyde
Steenfortstraat 5, Kasterlee
Tel. +32 (0)14 55 18 34
info.hoogeheyde@corsendonkhotels.com
www.corsendonkhotels.com

Meer lezen van Bert Huysmans

Meer Helemaal op smaak

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.