Ondernemersnieuws

Zwembaddokter: nieuwe concept store voor eigen zwembad

Gepubliceerd: 31 mei 2021  |  Onderox editie: 209

KASTERLEE – Enkele weken geleden openden Nenad en Anja van de Zwembaddokter een gloednieuwe Concept Store aan de Retiesebaan in Kasterlee. Deze winkel is een perfecte aanvulling op de expertise van de Zwembaddokter in het bouwen, herstellen en renoveren van zwembaden. Want wat het probleem ook is, de Zwembaddokter weet altijd raad.

Als Covid-19 ons alvast één ding geleerd heeft, is het wel dat we het thuis graag gezellig maken. We hebben met z’n allen ons huis opgewaardeerd en beseffen als nooit tevoren de waarde van een mooie, gezellige tuin. En daar hoort misschien wel een zwembad bij. “Vroeger had men wel eens het idee dat een zwembad in je eigen tuin een luxeproduct was voor de happy few”, vertelt Anja Vermeijen van de Zwembaddokter. “Maar met de jaren is een eigen zwembad voor veel meer gezinnen toegankelijk geworden. Tel daarbij nog de erg warme zomers van de afgelopen jaren en je begrijpt dat veel meer mensen de voordelen van deze investering inzien. En dan is de Zwembaddokter, met meer dan 20 jaar ervaring, de ideale partner.”

TROTS OP AFWERKING
Wie beroep doet op de Zwembaddokter is altijd zeker van een goede service, uitmuntende kwaliteit en een brede kennis van vakmannen. Enkel de beste materialen worden gebruikt voor de opbouw en afwerking van het zwembad. “Zo begint het al met de juiste filterinstallatie”, gaat Anja verder. “Als dat goed zit bespaart de eigenaar al heel wat tijd en kosten op het onderhoud. Een zwembad moet in de eerste plaats plezier zijn. Daar zorgen wij voor.” 

Nenad, samen met Anja het gezicht van de Zwembaddokter, is altijd trots op zijn afwerking. “Dat is inderdaad onze norm”, lacht Anja. “Nenad zal nergens vertrekken als hij niet tevreden is over de kwaliteit en de afwerking. En dat begint al vanaf de eerste stap.”

RENOVATIES
Voor een nieuw zwembad in je eigen tuin is de Zwembaddokter dus dé expert bij uitstek. En de keuze is aan jou: of je besteedt alles uit aan hun vakmannen, of je doet beroep op hun kennis en ervaring om zelf te bouwen.

“Beiden kan inderdaad”, vertelt Anja. “Zo staan we onze zelfbouwers met raad en daad bij. En dat geldt voor de bouw van het zwembad zelf als voor alle bijkomende onderdelen zoals filters, liners, verlichting, boordstenen en noem maar op.”

Daarnaast krijgen Nenad en Anja ook vele aanvragen voor renovaties. “Klopt”, beaamt Anja. “We doen relatief veel renovaties. De materialen, onderdelen en technieken zijn de afgelopen jaren sterk geëvolueerd. Dus ook eigenaars die al vele jaren een zwembad hebben, kunnen wij perfect adviseren om dat helemaal futureproof te maken.” Door de grote drukte en de langere levertermijnen kan de Zwembaddokter momenteel moeilijker voldoen aan de snelle service die hun klanten gewoon zijn. “Erg vervelend vinden we dat maar we doen ons uiterste best”, besluit Anja.

Wie zich graag verder wil informeren over de vele mogelijkheden die de Zwembaddokter aanbiedt, kan altijd een kijkje nemen op hun inspirerende website. Hier vind je ook heel wat info en blogs over het onderhoud en andere praktische zaken van je zwembad. Of droom even weg bij de vele realisaties van het bedrijf uit Kasterlee. Of spring gerust binnen in de gloednieuwe Concept Store. Hier staat Anja je met raad en daad bij met al je vragen. Verder vind je er ook alle mogelijke onderhoudsproducten. Maar ook voor speelgoed voor op het water en andere accessoires die het op en rond je zwembad nóg gezelliger maken, kan je bij de Zwembaddokter terecht.

Zwembaddokter
Retiesebaan 42, 2460 Kasterlee
Tel. +32 (0)14 39 69 71 of +32 (0)491 73 70 33 (Concept store)
Tel. +32 (0)491 73 91 45 (Technische dienst)
info@zwembaddokter.be
www.zwembaddokter.be
Open: Di tot vr: 13 tot 18 uur Za: 10 tot 18 uur
Ma en zon- en feestdagen gesloten
Voormiddag en avond: Op afspraak

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.