Ondernemersnieuws

Zillelande: verkoop van innovatief groen woonproject van start

Gepubliceerd: 27 oktober 2023  |  Onderox editie: 235

Mol — Zillelande is een future proof woonproject aan de Keirlandse Zillen in Mol, vlak bij het station en het bruisende handelscentrum. De bewoners kunnen genieten van een weelderig groene en rustgevende woonomgeving, met onder meer een riante parkzone van meer dan 10.000 m² groot. Verwacht je aan luxueus wonen, vol hedendaags wooncomfort en uiterst duurzaam. Op woensdag 15 november start de voorverkoop.

CENTRALE LIGGING
Zillelande wordt gerealiseerd langs de Keirlandse Zillen in Mol, waar vroeger tegelfabriek NV Helsen Industrie zijn thuisbasis had. Die ligging is een belangrijke troef: nabij het centrum van de gemeente en op wandelafstand van culinaire hotspots, de wekelijkse markten en heel wat culturele toppers. Ook scholen, supermarkten, overheidsdiensten, winkels en zelfs een ziekenhuis vind je hier vlakbij. De centrale ligging zorgt ervoor dat je al je verplaatsingen makkelijk te voet of met de fi ets kan doen. Om dat verder aan te moedigen zijn er een aantal fi etspaviljoentjes voorzien waar je je fi ets kan parkeren. In Zillelande vind je ook laadpalen om je elektrische fi ets of wagen op te laden en uiteraard zijn er tal van bushaltes op wandelafstand, net als het station van Mol.

WONEN OF INVESTEREN
Zillelande biedt in totaal 16 gezellige studio’s plus 70 comfortabele appartementen en luxueuze penthouses aan. Telkens met één, twee of drie slaapkamers, een smaakvolle afwerking en een overvloed aan wooncomfort. Kamerhoge ramen halen niet alleen de seizoenen en hun kleurenpracht binnen in de woning, maar ook veel zonlicht. Iedereen kan hier dus zijn woning op maat vinden. Zo zijn de luxueuze parkappartementen geknipt voor wie zijn woning wil inruilen voor een klassevol en energiezuinig appartement. De grotere appartementen lenen zich dan weer perfect voor jongere gezinnen terwijl de compactere units ideaal zijn voor singles of om te verhuren. Zillelande toont zich dan ook een aantrekkelijke investering. De toplocatie en hoogwaardige afwerking zijn enkele van de troeven die ook succes op de huurmarkt garanderen. Met de toenemende vraag naar betaalbare woningen in Mol en omgeving biedt het project zo een unieke kans op een aantrekkelijk langetermijnrendement.

GROEN BUURTPARK
Alle appartementen en penthouses beschikken over een ruim leefterras waar je in alle privacy van de buitenlucht kan genieten. En wat heel bijzonder is: als bewoner heb je hier zowaar een echt park als voortuin. Centraal ligt er immers een riant buurtpark van meer dan een hectare groot. Met feeërieke wandelpaadjes en gezellige plekjes om languit in het gras te relaxen. Een groene oase die meteen ook zorgt voor een prachtig uitzicht vanuit je eigen appartement. Met als extra blikvanger: een wondermooie vijver die het hart van het park vormt én fungeert als wadi om overtollig water op te vangen en op natuurlijke wijze weer in de grond te laten infi ltreren.

DUURZAAMHEID
De ontwerpers kozen resoluut voor duurzaamheid en ecologie. Zo is het project volledig gasvrij en zet het in op 100% hernieuwbare en milieuvriendelijke energie. De woningen voldoen aan de strengste isolatienormen en de verwarming gebeurt door warmtepompen die worden aangesloten op een BEO-veld. Deze warmtepompen staan ook in voor de productie van sanitair warm water, voor warmte in de winter én voor verkoeling in de zomer. De zonnepanelen op het dak zorgen voor milieuvriendelijke stroom. Het resultaat? Groene BEN-woningen! Bovendien komt het project in aanmerking voor het verlaagde BTW-tarief van 6% (afbraak en heropbouw)*.

De werken starten in het voorjaar van 2024. In het voorjaar van 2026 zullen de eerste bewoners verwelkomd kunnen worden in hun gloednieuwe woningen. Interesse? De voorverkoop start op woensdag 15 november 2023.

Start voorverkoop 15 november
Registreer u nu
Aanbod, info & verkoop: www.zillelande.be - 014 81 10 00

Cores Development
Domestic Makelaars

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.