Ondernemersnieuws

Wondergoed lingerie en nachtmode: het juiste advies, zodat alles perfect past

Gepubliceerd: 24 maart 2022  |  Onderox editie: 218

Oud-Turnhout — Wondergoed is de gloednieuwe winkel van Wendy Adams in het centrum van Oud-Turnhout. Begin februari toonde de zaak voor het eerst haar collectie aan ondergoed, lingerie, pyjama’s en kamerjassen aan het grote publiek. De zaak is een echte onestop-shop, met een ruim aanbod voor vrouwen, heren én kinderen.

“Hier heb ik altijd al van gedroomd”, straalt Wendy terwijl ze over haar nieuwe winkel vertelt. “Voordien had ik hier een schoonheidssalon, dat goed draaide. Het was dus niet evident om dat op te geven. Al zijn er veel gelijkenissen: zo help ik de mensen écht verder en moet ik hen soms eerst op hun gemak stellen.”

DESKUNDIG ADVIES
Waar ze zich vroeger richtte op de schoonheidsnoden van haar klanten, geeft ze nu deskundig advies over ondermode. Wendy stelde daarbij bewust zelf haar collectie samen, ongebonden aan merken. “Elk lichaam is anders. En elk merk heeft zijn voor- en nadelen. Ik heb gezorgd voor kwaliteitsvolle merken die passen binnen elk budget. Ook in de grote maten bieden we veel keuze aan, met mooie lingerie. Welke maat je ook hebt, stap hier gewoon binnen, zonder gêne!” Wondergoed biedt een compleet gamma aan voor het hele gezin en voor alle leeftijden. “Zowel dagdagelijks als voor speciale momenten en ook in basisondergoed hebben we bewust veel keuze.” Daarnaast nam Wendy ook shapewear, borstvoedingbeha’s en beugelloze beha’s in het aanbod op. “Met goede lingerie, of het juiste ondergoed, voel je je de hele dag comfortabel om alle uitdagingen aan te gaan. Bij mij kan iedereen terecht voor dat gevoel, want ik zorg dat alles perfect past. Een beha is bijvoorbeeld precisiewerk, enkele centimeters kunnen een wereld van verschil maken.” In de nieuwe zaak is iedereen welkom. “Ik wil de drempel zo laag mogelijk leggen om hier binnen te stappen. Want die drempelvrees is er nog wel hoor. Maar iedereen heeft recht op passend ondergoed. Die boodschap wil ik elke dag uitdragen. Laat je adviseren, ik ben er voor jou!”

(W)ONDERONSJE
“Omdat vertrouwen en comfort een belangrijke factor is, wil ik de mogelijkheid bieden aan mijn klanten om tijd te reserveren buiten de openingsuren. Zo zijn ze er zeker van dat ze alleen in onze winkel zijn. We hebben dat moment ‘het (w)Onderonsje’ genoemd, wat staat voor onderlegd advies in een huiselijke sfeer, zonder dat je je tussen anderen hoeft te begeven.”

Wondergoed
Van der Bekenlaan 34, Oud-Turnhout
Tel. +32 (0)14 72 80 40
wendy@wondergoedlingerie.be
www.wondergoedlingerie.be
Open: Di tot vr: 9.30 tot 12 en 13 tot 18 uur
Za: 10 tot 17 uur, Zo, ma gesloten 

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.