Ondernemersnieuws

VDI Design: als een interieurproject een meesterwerk wordt

Gepubliceerd: 24 maart 2023  |  Onderox editie: 229

Gierle – In 2019 verhuisde VDI Design na twaalf jaren van Merksplas naar Gierle. Sindsdien vind je hun uitgebreide toonzaal en eigen productie aan de Kloosterstraat. Van hieruit verzorgt het twintigkoppige team van VDI Design je volledig project, van A tot Z, van droom tot realisatie.

Kwaliteit, maatwerk, efficiëntie en service, dat zijn de kernwoorden die VDI Design het best omschrijven. Maar er is meer. “We krijgen regelmatig de feedback van klanten dat bij het ontwerp ons creatief proces toch net dat stapje verder gaat”, vertelt zaakvoerder Dirk Panis. “En daar zijn we terecht trots op. Dat is volledig de verdienste van mede-zaakvoerster Vicky Moons en haar team van interieurarchitecten. Onze stijl kan je in het algemeen omschrijven als strak maar altijd met een accent van warmte en gevoel. Die accenten leggen we onder meer door het gebruik van aangepaste materialen en door indirecte verlichting. Zo gebruiken we bijvoorbeeld veel natuurkleuren.” Of we nu spreken over kwalitatieve interieurmeubelen, keukens, badkamermeubelen, dressings of maatkasten, VDI Design wil in de eerste plaats haar klanten ontzorgen. “Zij moeten onze liefde voor het vak voelen”, gaat Dirk verder. “Daarom nemen we, indien gewenst, het totaalproject helemaal over. Van afbraak op de eerste dag tot schilderwerken op de laatste dag. Die fierheid komt ook tot uiting in onze service. Ook als er last-minute maatwerk moet gebeuren, staan we meteen klaar. Het eindresultaat moet telkens weer een droom zijn die uitkomt.”

KOOKVELDAFZUIGSYSTEMEN
VDI Design staat ook garant voor de beste keuze van materialen en toestellen. “Zo is Corian® voor ons een erg belangrijk product”, aldus Dirk. “Hiermee werken we volledig naadloos. Wat bijvoorbeeld in een badkamer zeer hygiënisch is, omdat er geen voegen meer zichtbaar zijn. Bij de toestellen is op dit moment de downdraft van Bora een groot succes. Dit is een kookveldafzuigsysteem en vervangt je dampkap. Dit systeem kan nog steeds met een afvoer naar buiten maar recirculatie bestaat ook. Zo moet er zelfs geen afvoer meer voorzien worden, wat bijvoorbeeld in sommige appartementsgebouwen een groot voordeel is.” Naast Bora werkt VDI Design vooral samen met Miele, Atag en Vzug uit Zwitserland. “De kwaliteit van de toestellen moet zonder meer goed zijn. Ze nemen een belangrijke plaats in bij elke keuken. Daarom werken we enkel samen met gekende partners”, besluit Dirk. VDI Design zorgt op regelmatige basis voor kooksessies waar iedereen welkom is. Hou hiervoor zeker de website in de gaten. 

VDI Design
Tel. +32 (0)14 40 42 40
info@vdidesign.be
www.vdidesign.be
Open: di, wo, do: 9 tot 12 en 13 tot 18 uur
Vr: 9 tot 12 en 13 tot 17 uur
Za: 10 tot 16 uur
Zo en ma gesloten

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.