Ondernemersnieuws

Studio KreatiF: keramiekatelier als decor voor inspirerende workshops

Gepubliceerd: 4 juli 2022  |  Onderox editie: 221

Arendonk — Studio KreatiF is een inspirerende plek om zelf aan de slag te gaat met klei en zo je eigen servies of decoratie te ontwikkelen. Onder de deskundige begeleiding van Floor van der Himst kan je er prachtige en unieke stukken komen maken. “Dit atelier is ontstaan vanuit een passie voor klei-onthaasten.”

Floor van der Himst is ergotherapeute van opleiding en vond in haar keramiekatelier Studio KreatiF een plekje om tot rust te komen en zich tegelijk toch creatief uit te kunnen leven. Tijdens haar workshops nodigt ze ook jou uit om even te ontsnappen aan je dagelijkse beslommeringen. Om even alleen maar bezig te zijn met de klei en met het creëren van een eigen uniek stuk. Je zal zien: voor je het weet, is het drie uur later. Elke gelegenheid is goed om hier langs te komen. Een vrijgezellenavond, een verjaardagsfeest of een kinderfeestje bijvoorbeeld. Maar net zo goed als je een ontspannende namiddag wil beleven met vrienden of familie, zonder zorgen aan je hoofd. “Dit atelier is ontstaan vanuit een passie voor klei-onthaasten”, legt Floor uit. “Ik wil zorgen voor een positieve ervaring en samen met jou prachtige unieke stukken maken waar je later thuis van kan genieten.”

GEEN ERVARING VEREIST
En om dat te doen hoef je zeker geen ervaren pottenbakker te zijn. Tijdens de workshops werk je vanuit je eigen creativiteit of gebruik je één van de aanwezige mallen. “Een basismodel maken is echt voor iedereen haalbaar”, benadrukt Floor. Op haar website biedt Studio KreatiF meerdere workshops aan. Maar jij bepaalt vooral zelf wat je graag wil maken. Floor biedt telkens een helpende hand en zorgt voor een hapje en een drankje.

JUWELEN MAKEN
Ook juwelen maken kan je hier komen leren tijdens een ontspannende workshop. Volledig vanuit je eigen creativiteit of geïnspireerd door de juwelen die Floor in het atelier aan je kan tonen. En altijd met een prachtig uniek setje als eindresultaat. De studio is geschikt voor groepen tot 10 personen. Ook aansluiten bij een geplande workshop kan. Meer info en inspiratie vind je op www.studiokreatifworkshops.com. Daar kan je de juwelen en het keramiek van Floor ook bestellen via de webshop. Studio KreatiF is ook te vinden op allerlei marktjes deze zomer. Op Mon Mol Martre bijvoorbeeld, begin augustus.

Studio KreatiF
Hoge Mauw 1330, Arendonk
Tel. +32 (0)498 22 81 11
studiokreatifworkshops@gmail.com
www.studiokreatifworkshops.com

Foto's gemaakt door Romi Vosters

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.