Ondernemersnieuws

Speciale winterhappening in het teken van winter wellness bij Badweelde

Gepubliceerd: 24 november 2021  |  Onderox editie: 214

Beerse — Tijdens het weekend van zaterdag 11 en zondag 12 december viert Badweelde feest! De parking van de showroom in Beerse wordt dan in een winterse sfeer gehuld waarbij het wellness-aanbod centraal komt te staan. Een chef-kok komt bovendien langs om gerechten te maken op één van de winterbarbecues uit het gamma waarna bezoekers uiteraard kunnen proeven. Ook de winkel en de showroom zijn die dagen open. 

Het is koud! Hoog tijd om buiten te gaan grillen, koken en bakken! Badweelde in Beerse geeft alvast het goede voorbeeld tijdens de Badweelde Winterhappening, op zaterdag 11 en zondag 12 december. Daarbij toont de zaak de mogelijkheden die outdoor cooking kan bieden. Zo wordt er door een echte chef-kok gedemonstreerd hoe je met de barbecues van BigGreenEgg, Kamado Joe en Artola heerlijke winterse gerechten klaarmaakt. Daarnaast kom je meer te weten over de werking van de buitenovens van Alfa Forni, waarin je naast pizza’s ook brood en allerlei desserts kan bereiden. Uiteraard staan er naast hapjes ook drankjes klaar voor alle bezoekers. Alles gebeurt op een corona-veilige manier, dat spreekt voor zich.

SPA’S EN INFRAROODSAUNA UITPROBEREN
Tijdens het feestweekend is ook de winkel en de showroom geopend. Wie dat wenst, kan zelf ter plaatse een Health Mate infraroodsauna komen uittesten of één van de bubbelbaden van BeWell uitproberen. BeWell is een Canadees topmerk dat zich uitstekend leent tot gebruik tijdens de koudste maanden van het jaar. Het merk voorziet zelfs extra isolatie. Want de echte wellnessliefhebbers weten ook: de winter is de ideale periode om optimaal van een spa te genieten. Begin november kwam er bij Badweelde trouwens een grote lading binnen van BeWell spa’s, waardoor de zaak momenteel extra korte levertermijnen kan garanderen. Wie snel is, zit dit jaar dus nog gezellig te bubbelen bij hem thuis.

ZWEMBADEN
Tijdens de Badweelde Winterhappening staan de medewerkers klaar om een woordje uitleg te geven over alle producten uit het gamma. Wie komende zomer graag in zijn eigen tuin een verfrissende duik neemt, kan nu al langskomen om een zwembad te kopen. Nieuw in het aanbod: zwembadkuipen van polypropyleen. Die zijn duurzamer en hebben geen last van osmose. De baden zijn zowel verkrijgbaar in zelfbouwversie als geplaatst, bij jou thuis. Ook de traditionele gemetste zwembaden blijven uiteraard in het aanbod.

De Badweelde Winterhappening vindt plaats in en aan de vestiging van Badweelde in Beerse, op zaterdag 11 en zondag 12 december. Je kan langskomen van 10 tot 16 uur.

Iedereen is welkom om langs te komen tijdens deze twee dagen.

ACTIEMAAND!
Tot en met eind december lopen er bij Badweelde allerlei acties op de deelnemende merken: Health Mate, BeWell, BigGreenEgg, Alfa Forni, Kamado Joe en Artola.

Badweelde Beerse
Turnhoutseweg 67
mike@badweelde.be
www.badweelde.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.