Ondernemersnieuws

Sky Venue by Corsendonk Hotels: oudjaar vieren met een uniek zicht op de Kempen

Gepubliceerd: 27 oktober 2023  |  Onderox editie: 235

Turnhout — Sky Venue by Corsendonk Hotels is de opvallende nieuwe vergader- en eventlocatie die begin oktober de deuren opende in de Turnhoutse Turnovatoren. Een ideale gelegenheid om kennis te maken? Het oudejaarsarrangement waarbij je het oude jaar uitwuift vanop een hoogte van 70 meter met een luxueus diner. Met een uniek zicht op de omgeving en het vuurwerk dat overal afgeschoten wordt. Na de feestnacht kan je rustig blijven overnachten bij Corsendonk Turnova, waar de volgende dag een luxueus ontbijtbuffet wacht.

‘On top of the world’, zo voel je je als je vanop de 17de verdieping van de Turnovatoren de omgeving gadeslaat. Sky Venue serveert een uniek 360° zicht over Turnhout en omstreken. Bij helder weer kan je zelfs helemaal tot in Doel en Tilburg kijken.

EINDEJAARSARRANGEMENT
Op 31 december en 1 januari kan je er een bijzonder eindejaarsarrangement boeken. Op oudejaarsdag word je daarbij vanaf 19 uur ontvangen voor een feestelijk aperitief met hapjes waarna je rustig kan genieten van een uitgebreid vijfgangendiner, van de hand van het gerenommeerde Signature Catering van chef-kok Nicolas Nuyens. Signature Catering won goud tijdens de Gault&Millau Event Catering Awards in de categorie ‘Event Catering Chef of the Year’ en is ook doorheen het jaar de vaste cateraar van Sky Venue. Om middernacht wordt het nieuwe jaar met bubbels verwelkomd terwijl je een uniek zicht krijgt op het Kempense vuurwerk, vanop die hoogte van 70 meter. Dranken zijn inbegrepen van 19 tot 00 uur.

HELEMAAL TOT RUST
Overnachten doe je vervolgens in hotel Corsendonk Turnova. Dat ligt op een wandelafstand van zeventig meter, exact dezelfde hoogte die je met de lift moet overbruggen om Sky Venue te bereiken. De volgende dag kan je er rijkelijk ontbijten. Ook een late check-out tot 11.30 uur is inbegrepen, zodat je rustig kan uitslapen. Of geniet van de wellness van het hotel, met water paradise, sauna, infraroodsauna en relaxatieruimte. Geen betere manier om het nieuwe jaar te starten, toch?

EINDEJAARSARRANGEMENT

  • Amuses en aperitief
  • Vijfgangendiner met aangepaste wijnen
  • Koffie of thee met versgebakken madeleine
  • Glaasje bubbels om middernacht
  • Dranken inbegrepen van 19 tot 00 uur
  • Overnachting bij Corsendonk Turnova
  • Ontbijtbuffet met bubbels
  • Toegang tot de wellness van het hotel
  • Late check-out tot 11.30 uur

Prijs per volwassene:
o.b.v. twee personen per kamer: vanaf 339,50 euro
o.b.v. één persoon per kamer: vanaf 414 euro
(Deze prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van 2,5 euro p.p. per nacht en o.b.v. een verblijf in een classic room)

Wie vooraf reserveert met de vermelding ‘Onderox-actie’ krijgt een leuke attentie op de kamer ter gelegenheid van het nieuwe jaar.

Sky Venue by Corsendonk Hotels
Turnovatoren 17, Turnhout
info.turnova@corsendonkhotels.com
Tel. +32 (0)14 49 44 55
www.corsendonkhotels.com/arrangement-items/ oudjaar-arrangement-sky-venue
www.corsendonkhotels.com/all-services/ meetings-turnova

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.