Ondernemersnieuws

Seto: jeugdvrienden richten eigen firma voor sanitaire werken op

Gepubliceerd: 26 oktober 2023  |  Onderox editie: 235

Dessel — Het Desselse Seto is specialist in sanitaire werken en badkamerrenovaties. Daarnaast kan je hen ook inschakelen voor centrale verwarming en ventilatie. Zaakvoerders Toon en Senne zijn twee professionele en ervaren vakmannen die zowel kleine projecten als totaalrenovaties aankunnen.

Zo’n jaar geleden richtten Toon Verschueren en Senne Nuyts hun eigen firma Seto op. Voordien werkten de twee Desselse jeugdvrienden al samen bij enkele werkgevers in de sector. “Voor ons was het dus een logische stap om samen een eigen firma te starten”, klinkt het. Met Seto specialiseren ze zich in sanitaire werken en badkamerrenovaties. Zowel voor nieuwbouw als bij renovaties kan je bij hen aankloppen. “Bij badkamerrenovaties werken we met een vaste onderaannemer waarmee we samen alle werken kunnen uitvoeren. Groot voordeel is dat we zo de planning strak kunnen houden omdat er geen tien verschillende firma’s moeten langskomen. Ook eventuele breekwerken doen we zelf.” Maar het hoeft zeker geen totaalproject te zijn, net zo goed komen Toon en Senne langs om een bad te vervangen door een inloopdouche of om de sanitaire werken uit te voeren in een nieuwbouwwoning.

ALLE STIJLEN EN AFWERKINGEN
Sinds begin oktober is de zaak gevestigd langs de Kastelsedijk in Dessel. “Dat was nodig, want ons magazijn dat we voordien hadden, was te klein geworden.” Toon en Senne komen bij hun klanten meestal thuis langs en kunnen dan de mogelijkheden rustig overlopen. “We kijken samen naar de ideale indeling en de afmetingen die optimaal zijn. Je kiest volledig zelf welke stijl en afwerking je wil. We kunnen alles aan, in alle denkbare vormen, stijlen en kleuren.”

BETROUWBARE MERKEN
Groot voordeel is dat met Toon en Senne de zaakvoerders ook zelf de werken uitvoeren. “Dat willen we ook zo blijven doen in de toekomst”, verzekert het duo. “Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit. We werken alles proper af en gebruiken uitsluitend betrouwbare merken en materialen. Voor verwarming werken we bijvoorbeeld met Bosch. Dat merk kennen we door en door en daar hebben we alle vertrouwen in.”

C.V. EN VENTILATIE
Ook voor ventilatie en centrale verwarming kan Seto ingeschakeld worden. Toon en Senne zetten hun expertise zelfs in om zelfbouwers bij te staan. “Wij voorzien dan een zelfbouwpakket en ondersteunen hen met raad en daad. Zo helpen wij de juiste producten en materialen te selecteren die ideaal zijn voor het project en werken we alles stapsgewijs verder uit. We kunnen zelfs gereedschappen voorzien.”

Seto
Tel. +32 (0)469 16 84 32
seto.sanitair@gmail.com
www.seto-sanitair.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.