Ondernemersnieuws

Project Green art Estates: energieneutraal wonen op een groen woonerf in de Kempen

Gepubliceerd: 28 april 2023  |  Onderox editie: 230

Poederlee — Project Green art Estates is een nieuw woonproject in het hartje van Poederlee. Gekenmerkt door zeer lage woonkosten, een landelijk karakter met veel groen en een opvallend luxueuze afwerking.

Heel wat vooruitziende Kempenaars hebben de stap al gezet van een te grote oudere woning met hoge onderhoudskosten naar een kleinere landelijke woonst met lage woonkosten. Toch willen ook zij voldoende ruimte en comfort om ook in de toekomst zorgeloos te blijven wonen. De kleinere appartementjes waar je claustrofobisch wordt, zijn wel goedkoop maar moeilijk leefbaar en minder geliefd. Project Green art Estates is een uitzonderlijk project in Poederlee dat een antwoord biedt op al die huidige én toekomstige woonbezorgdheden. Het bestaat uit zes woningen en elf appartementen. De appartementen zijn minstens 130 m² groot plus een ruim terras en een berging (in de prijs inbegrepen) die te koop zijn vanaf 393.866 euro. De woningen, met eigen tuin, zijn verkrijgbaar vanaf 429.520 euro ( excl. kosten grondaandeel, stenen tuinhuis inbegrepen). Een ondergrondse, of bovengrondse, parking kan je apart bijkopen. Elke woonst is rolstoeltoegankelijk en er zijn extra ruime liften voorzien.

HOOGWAARDIGE AFWERKING
Het project wordt gerealiseerd door Nv ConSept, dat bij uitstek gekend staat voor zijn hoogkwalitatieve afwerking (BORA, Anywaydoors, VDI keukens, Desco sanitair tot de domotica en de centrale stofzuiger). Het heeft al tal van exclusieve woonerfprojecten gebouwd in Schilde, Schoten, Brecht, Zoersel, Brasschaat, Mortsel,… Een nichebouwer die niet past in het normaal gekende bouwwereldje dat voornamelijk massaproductie nastreeft. Je krijgt er nog echt kwaliteit voor je geld. Alle woningen en appartementen zijn energieneutraal en hebben een E-peil van minder dan 0 tot zelfs min 14. Daarmee voldoen ze nu al ruimschoots aan de normen van 2050. Voor de bewoners betekent het vooral ook dat de woonkosten zeer laag zijn door de eigen zonnepanelen en warmtepomp. Alles werkt volledig op elektriciteit. Die energiezuinigheid betekent bovendien dat je vijf jaar vrijgesteld bent van je kadastrale belasting. Mogelijke premies zijn een leuk extraatje.

LANDELIJK KARAKTER
Lille (Poederlee) ligt zeer centraal in de Voorkempen en is gekend voor zijn landelijk karakter dat toch voldoende geëvolueerd is om ook de typische vooruitziende en trendbewuste Kempenaar te bekoren. Lokaal winkelen kan veelvuldig in de directe omgeving en de steden in de buurt zijn vlot bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Ook binnen Project Green art Estates is er gezorgd voor een rustige gemeenschappelijke groene tuin waar je zorgeloos met je buren contact kan hebben. Die tuin is slim aangelegd waardoor het onderhoud tot een minimum wordt beperkt. De woningen en de appartementen op het gelijkvloers hebben daarnaast elk hun eigen tuintje. De andere appartementen zijn voorzien van een ruim terras. Elke woonst heeft quasi-geluidsdicht glas dat ook zon- en inbraakwerend werkt. Op de zuid- en westkant zijn er elektrische zonneblinden geïnstalleerd.

ZORGELOOS WONEN
Bij Green art Estates is aan alles gedacht om het leven van de bewoners op alle vlakken zo aangenaam en zorgeloos mogelijk te maken. Het is mogelijk om aan 6% btw te kopen als je daarvoor in aanmerking komt. Intussen is de verkoop al gestart en zijn er nog drie woningen en zes appartementen beschikbaar. Ook de werken zijn al van start gegaan. De oplevering is voorzien voor midden 2024.

Meer info en contact:

Nv ConSept
Victor Frislei 1, Schilde
Tel. +32 (0)3 646 06 47
Tel. +32 (0) 498 79 28 93
info@nvconsept.be
www.nvconsept.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.