Ondernemersnieuws

Nooz: Vlakbij met een ver-op-reisgevoel? Schenk het mooiste: 100% aandacht!

Gepubliceerd: 15 december 2021  |  Onderox editie: 215

100% privé genieten van ongekende ervaringen, weg van de wereld en alle externe prikkels. Meer dan ooit is het nu aan de orde om rustig samen met je partner, vriend of vriendin, familielid, collega,… vlakbij op reis te kunnen en toch een ver weg gevoel te ervaren. Helemaal veilig, zonder onnodige contacten met anderen en zonder enige prikkels van tijd, kopen, planning, doen… heel anders dan bij wellness, hotels en/of restaurants. Een Nooz-arrangement schenken betekent een reis van kwaliteitsvolle ervaringen cadeau doen aan iemand die je écht dierbaar is. 100% quality time dus! Wie wil dat niet aantreffen in zijn pakje onder de kerstboom?

VOOR IEDEREEN
Noozen is een werkwoord. Het staat voor 100% quality time en kwaliteitsvolle zintuigelijke ervaringen zoals ongekende synchrone en ritmische duomassage belevingen, unieke warmtebelevingen, weersonafhankelijk, één met de natuur, bijzondere overnachtingen, privé eetbelevingen, privé bioscoop,… Bezieler Wim Vanacker lanceerde het concept zestien jaar geleden. Doorheen de jaren werd het aanbod om te gaan Noozen enkel maar omvangrijker met intussen vijf verschillende locaties want Noozen is er voor iedereen! Enkele uurtjes Noozen of langer, tot één week, ‘weg van de wereld’? Wil jij Noozen vertrekkende van veel wellness faciliteiten, of liever als reis doorheen ongekende ervaringen? Wil je op low-budget basis Noozen of liever zeer exclusief? Alles is voorhanden zodat er altijd een Nooz is die je kan schenken in lijn met je budget en persoonlijke voorkeuren

VERRASSEND EN VERBAZEND
Het is geen toeval dat een verblijf in één van de Nooz-locaties een populair eindejaarscadeau vormt. “Je laat ermee voelen dat iemand echt belangrijk voor je is”, legt Wim uit. “In deze tijden is het essentieel om de mens centraal te zetten. Het is zoveel meer dan een cadeau, je schenkt aandacht en quality time. En alles is volledig op maat. Er bestaan bij ons geen standaardpakketten waarop je verplicht moet intekenen en waarbij je bij elke aanpassing die je wenst een extra factuur krijgt. De gelukkige ontvangt een geschenk dat helemaal door jou is bedacht, met je persoonlijke wensen en ideeën. Wij zijn enkel je partner om dat cadeau te realiseren.”

CORONA-PROOF
Alles kan volledig corona-proof. “Bij ons is de social distance doorgaans niet 1,5 maar eerder 50 of 80 meter”, weet Wim. “En je beleeft alles in volle privacy, zonder onnodige contacten met anderen.” Bovendien kregen vorig jaar alle Nooz-locaties en paviljoenen een stevige opfrisbeurt en werden er technische verbeteringen aangebracht zoals o.a. een extra ventilatiesysteem. “Aan enkele Nooz-concepten voegden we daarnaast nog nieuwe belevingen toe. Zo kan je in SkyNooz, met een onuitgegeven uitzicht over de stad Antwerpen, een privé-showcooking meemaken. In ons complex in Grobbendonk legden we een secret garden aan: een privétuin waarin je met je Nooz-partner, onzichtbaar voor anderen, kan genieten van een outdoor privélunch of privédiner, volledig weersonafhankelijk en met prachtig privé zicht op onze 1,5 hectare puur natuur. Onze Forest Lodge in Grobbendonk heeft een overnachtingsmogelijkheid en biedt de ultieme ontspanning met de FloatingBath, een privébioscoop van topkwaliteit, privé candlelight diner en 100% slaapcomfort in je eigen boseilandje van maar liefst 5.000 m².”

SCHENKEN OP MAAT
Je kiest volledig zelf welke ervaring je wil schenken. Enkele uurtjes of liever twee volle dagen? Het is allemaal mogelijk. Bovendien kan de gelukkige in kwestie het hele jaar door gebruik maken van zijn bon. Noozen, dat is immers helemaal weersonafhankelijk. Een cadeaubon bestellen is erg makkelijk: je surft naar www.nooz.be/ schenken en enkele klikken later is je cadeau besteld, betaald en verpakt tot een leuk geschenk. “En je volledige bedrag wordt 100% omgezet in Nooz-beleving”, benadrukt Wim. “Zonder extra kosten onderweg.” Bovendien ontvang je in de eindejaarperiode bij elke cadeaubon die je aankoopt een unieke fles Nooz-wijn.

INTERNATIONALE ERKENNING
Tot ver in het buitenland staat Nooz zo op de kaart en de awards van Trip Advisor, Zoover en Traveller’s Choice zijn inmiddels niet meer te tellen. “Het plezierigste daar is dat dergelijke awards niet toegekend worden door één of andere vakjury maar door onze gasten die we in de voorbije jaren bij Nooz mochten verwelkomen”, stelt Wim tevreden. “Voor ons is dat de mooiste erkenning die we kunnen krijgen en een drijfveer om het steeds beter te doen. Ofdat in de prachtige natuur van de Kempense bossen, Loft aan het water aan het Albertkanaal, Seanooz aan de Belgische kust of de exclusieve skyline ervaring van de privé

EXCLUSIEF VOOR ONDEROX-LEZERS!
Wie dit jaar nog een Nooz cadeaubon aankoopt, ontvangt ook zelf een geschenk. Naast de verraste blik van de ontvanger van je cadeau, krijg jij van Nooz een exclusieve fles Nooz-wijn. Een aanbod dat geldig is bij elke cadeaubon die je bestelt (alle info en voorwaarden op www.nooz.be/gratis en www.nooz.be/schenken).

Nooz
Nachtegalendreef 40, Grobbendonk
Tel. +32 (0)14 50 20 53
www.nooz.be
www.skynooz.be
www.luxewellnessovernachting.be
www.seanooz.be
www.loftaanhetwater.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.