Ondernemersnieuws

NK Verzekeringen opent nieuwe vestiging in Kasterlee

Gepubliceerd: 30 oktober 2023  |  Onderox editie: 235

Kasterlee — Begin oktober opende de gloednieuwe vestiging van NK Verzekeringen in Kasterlee de deuren, langs de Turnhoutsebaan. Het nieuwe kantoor zal autonoom blijven werken en kreeg zijn eigen team met vertrouwde gezichten. Voor de klanten in Kasterlee breidt het aanbod uit.

Zo’n jaar geleden nam NK Verzekeringen het kantoor van DVV Verzekeringen van Chris Engelen over. Tot begin oktober ontvingen ze hun klanten in het oude kantoor aan de Markt van Kasterlee, vanaf nu is het gloednieuwe kantoor langs de Turnhoutsebaan, in vogelvlucht zo’n 100 meter verderop, de nieuwe uitvalsbasis. Zowel nieuwe als oude klanten kunnen daar voortaan terecht.

VAST TEAM
De zaak is voortaan onderdeel van NK Verzekeringen, maar werkt wel volledig autonoom. Daarbij kan het rekenen op een vast team met Annelies Slegers, Toon Peeters en Mario Steemans (één van de drie zaakvoerders van NK Verzekeringen) als vertrouwde gezichten. Een mooie mix van ervaring en jonge krachten. Spring gerust eens binnen om kennis te maken, de koffi e staat klaar.

EXTRA AANBOD
Voor de bestaande klanten in Kasterlee breidt het aanbod uit. Naast verzekeringen kunnen ze hier voortaan ook aankloppen voor kredieten, immo (zowel in België als in Spanje) en beleggingen. Ook zakelijke klanten zijn van harte welkom. Bovendien kunnen de specialisten vanuit de andere vestigingen van NK Verzekeringen uit de buurt ingeschakeld worden bij bijzondere dossiers of specifi eke vragen. Een team van vertrouwde gezichten dus, aangevuld met de 40 jaar ervaring die NK Verzekeringen intussen heeft opgebouwd.

MODERN EN FRIS
Het nieuwe kantoor vormt een aangename plek om langs te komen én om in te werken. Annelies, Toon en Mario kunnen hier elke dag aan de slag in een fris en modern ingericht kantoor. Met een gezellige wachthoek, een open werkruimte en een afzonderlijke bureau waar je in alle rust en discretie over je eigen dossier kan komen babbelen. Het kantoor breidde de openingsuren uit en is 24/7 bereikbaar op hun vaste nummer. De zaak is vlot bereikbaar en parkeren kan vlak voor de deur.

NK Verzekeringen
Turnhoutsebaan 13, Kasterlee
Tel. +32 (0)14 85 06 27
www.nkverzekeringen.be
Open:
Ma: 9 tot 12 en 14 tot 17 uur
Di: 9 tot 12 uur
Wo: 14 tot 18 uur
Do: 9 tot 12 uur
Vr: 9 tot 12 en 14 tot 16 uur

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.