Ondernemersnieuws

NK Verzekeringen: kantoor Luyten & Co onder de vleugels van NK

Gepubliceerd: 24 maart 2022  |  Onderox editie: 218

RETIE/ARENDONK – Sinds 1 maart is de samenwerking beklonken tussen het DVV-verzekeringskantoor NK Verzekeringen uit Arendonk en Luyten & Co in Retie. NK breidt hiermee, na Oud-Turnhout en Turnhout haar werkgebied uit met de regio Retie, Dessel, Mol. De vier kantoren zijn jouw partner bij verzekeringen, beleggingen, kredieten en immobiliën.

In december 2020 breidde NK Verzekeringen zijn kantorennet uit met het DVV-kantoor van Frank Dielis in Turnhout, gevestigd aan de Nieuw Kaai. “Dergelijke schaalvergroting geeft het kantoor meer slagkracht binnen de sector, waar volop een consolidatie aan de gang is”, aldus Nick Meeuwes. “Hiernaast biedt zo’n samenwerking ook meer mogelijkheden om onder de eigen medewerkers meerdere specialisaties te verdelen. Nodig en nuttig in een materie die steeds sneller wijzigt.”

KRACHTEN BUNDELEN
Een kleine vijftien maanden later is het tijd voor de volgende stap en kondigt NK Verzekeringen een nieuwe samenwerking aan. “Dat klopt inderdaad”, gaat collega Mario Steemans verder. “Vanaf 1 maart bundelen we samen met het kantoor Luyten & Co uit Retie onze krachten. Op die manier groeien we van achttien naar twintig medewerkers. Dit biedt voor het kantoor in Retie meer mogelijkheden naar back-up bij vakantie, opleidingen of eventueel ziekte. We vullen mekaar prima aan. Zo blijven de kantoren zelfstandig bestaan maar kunnen we wel overkoepelend specialisaties aanbieden.” Het kantoor in Retie wordt geleid door Greet Luyten, die het kantoor overnam van haar ouders. “Ik herken bij NK verschillende waarden die ik zelf ook erg belangrijk vind”, weet Greet. “Zo staan we voor toegankelijkheid en laagdrempeligheid. We vinden dit persoonlijk contact zeer belangrijk. Onze klanten komen naar ons kantoor voor de vertrouwde gezichten. En dat blijft ook zo. Zowel onze medewerker Tine als ikzelf blijven nadrukkelijk aanwezig in het kantoor in Retie.”

BESTE ADVIES
Beide kantoren zijn onlosmakelijk verbonden met verzekeringsmaatschappij DVV. Via dit kanaal kunnen beide kantoren het beste advies voor al je verzekeringspolissen aanbieden. Dat geldt voor zowel particulieren als zelfstandigen en KMO’s. Zo bekijken ze graag alle mogelijkheden, zowel wat mobiliteit, wonen en je eigen persoonlijke verzekeringen betreft. “Elke situatie is anders en vraagt om een oplossing op maat”, gaat Greet verder. “In die optiek maken we ook graag tijd om je bestaande portefeuille even door te lichten om te bekijken of je situatie is veranderd en dus een andere oplossing vraagt. Dat zou iedereen regelmatig even moeten doen.”

WOONKREDIETEN EN BELEGGINGEN
Maar de dienstverlening gaat verder. Ook voor beleggingsmogelijkheden en woonkredieten kan je in beide kantoren terecht. “Hiervoor hebben we zeker voldoende kennis en specialisatie in huis”, weet Nick. “En dat is ook nodig. Zeker om mee te bekijken of bepaalde oplossingen je ook fiscaal kunnen helpen. Zo heeft het kantoor Luyten & Co een grote portefeuille levensverzekeringen. Op dat vlak zijn we zeker erg complementair, een ideale match, en kunnen we nog veel van elkaar leren. Tot slot geef ik nog graag mee dat we 24/24 bereikbaar zijn in geval van schade en dat we met MyDVV een prima tool hebben zodat je volledig digitaal je polissen en schadegevallen kan opvolgen.” Naast verzekeringen, beleggingen en kredieten heeft NK ook een immokantoor, NK Immo. Dit fris en jong makelaarskantoor staat je bij met elke verkoop, verhuur of schatting van je vastgoed. Zij zijn ook je partner bij uitstek wanneer je een plekje zoekt aan de Spaanse Costa Blanca.

DVV Verzekeringen
Arendonk
Wampenberg 30 bus 1, Arendonk
Tel. +32 (0)14 67 24 21

Oud-Turnhout
Steenweg op Mol 50-52, Oud-Turnhout
Tel. +32 (0)14 45 35 14

Turnhout
Nieuwe Kaai 39, Turnhout
Tel. +32 (0)14 43 98 98

Retie
Gildenstraat 4 bus 0001, Retie
Tel. +32 (0)14 37 80 10

Foto's gemaakt door Romi Vosters

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.