Ondernemersnieuws

NatuRauw: genieten in de groene Kempen!

Gepubliceerd: 15 december 2021  |  Onderox editie: 215

Mol — Even de pauzeknop indrukken. Heerlijk relaxen in het groen met vrienden en familie. NatuRauw is de naam. Een uniek vakantiehuisje in het groene Mol Rauw, een groepsaccommodatie die je kan boeken tot 17 personen.

De vakantiewoning ligt ietwat verdoken in een doodlopende straat in ’t Rauw, een gehucht van de gemeente Mol. Recht op de grens met een groot bos en enkele meters verwijderd van de Put van ’t Rauw, een pittoresk meer. Het huisje is omgeven door groen en hiermee is de rust alvast gegarandeerd! NatuRauw is knus en huiselijk ingericht met vier ruime kamers, waar telkens 3 tot 6 personen kunnen slapen. De drie badkamers zijn gemeenschappelijk. Er is een goed uitgeruste keuken met een groot keukeneiland, perfect om tijdens het weekend samen te kokkerellen. Daarnaast geeft de tuinkamer uitzicht over de uitgestrekte tuin: urenlang zetelhangen ‘with a view’. Leuk extraatje is de toffe bar die grenst aan het vakantiehuis – ideaal voor een gezellige avond!

WANDELEN IN DE ACHTERTUIN
Helemaal tot rust komen in een fotogeniek landschap? Dat kan! De ontginning van kwarts, bekend als het Molse witte zand, creëerde rondom NatuRauw een lappendekken van meren, vijvers, plassen en kanalen. Vele daarvan zijn vandaag schitterende natuurgebieden met eindeloze wandelmogelijkheden, zowel in de winter als in de zomer. In de achtertuin van de vakantiewoning kan je heerlijk wandelen rondom de put van ’t Rauw. Deze wandeling kan je starten vanaf het terras van de woning en loopt dan zo’n 8 kilometer langs de oevers over kleine paadjes door bos en duinen. De Kempense put laat zich graag van zijn beste kant zien, van een geweldig uitzicht over het meer tot de hoge bomen van het natuurreservaat De Maat. Genieten geblazen!

FIETSEN
De groepsaccommodatie is een ideale uitvalsbasis om per fi ets allerlei activiteiten en bezienswaardigheden in de directe omgeving te ontdekken. Op de autovrije paden langs de kanalen is het geweldig rustig om te fi etsen. Neem de tijd om af en toe van de fi ets te stappen om te genieten van het prachtige landschap. Boven op de Sas 4-Toren, bij een kruispunt van zomaar even drie kanalen, geniet je van een adembenemend panorama over de hele regio. Ook voor de kinderen valt er vanalles te bleven. Fiets naar het Zilvermeer, waar je in de zomer kan afkoeling in het meer en ’s winters kan genieten van de avonturenspeeltuin. Andere bijzondere plekken zijn de watermolen aan de Kleine Nete in Retie of de Norbertijnenabdij van Postel. Er is toch geen zaligere manier om je fi etstocht af te ronden dan met een abdijbiertje!

Contact
NatuRauw
Michelle Maes
michelle@dockx.com
Tel. +32 (0)14 37 75 73

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.