Ondernemersnieuws

Hanolux toont nieuwe showroom aan het grote publiek

Gepubliceerd: 24 februari 2023  |  Onderox editie: 228

Turnhout — De nieuwe showroom van Hanolux in Turnhout is helemaal klaar. Om dat te vieren houdt de familiezaak een open zondag, op 26 februari, waarbij het haar uitgebreide aanbod toont. Ideaal voor wie deze zomer zijn tuin of terras wil inrichten. Intussen bestaat de zaak meer dan 50 jaar en staan ze voortaan ook bekend als ‘Masters of wellness & outdoor living’.

Vorig jaar bedacht Hanolux al hun ‘Warmmakers’, vanaf nu zal Hanolux ook bekend staan als ‘Masters of wellness & outdoor living’. “Daarmee verwijzen we naar het vakmanschap dat we bieden en de ervaring die we in huis hebben in combinatie met de lokale topleveranciers waarmee we samenwerken”, legt zaakvoerder Annemie Daniels uit. “We willen zo onze missie nog meer benadrukken: rust, comfort en warmte brengen in het exterieur van onze klanten.”

FAMILIALE KARAKTER
Hanolux bestaat intussen meer dan 50 jaar. “We leggen onze lat hoog, maar ons familiale karakter is zeker niet veranderd. Ons team herbergt heel wat expertise en vult elkaar goed aan. Een goede mix van jong en iets ouder. Boordevol ervaring, maar ook met frisse nieuwe ideeën.” Intussen bestaat het team uit 22 personen en is ook de derde generatie mee aan het roer komen te staan. Zo is Stijn Schenkels voortaan mee als bedrijfsleider en verantwoordelijke voor de marketing actief en neemt zijn zus Lies de verantwoordelijkheid voor de showroom en het ontwerpen van plannen op zich.

BELGISCHE TOPMERKEN
“We kiezen heel consequent voor merken waar we vertrouwen in hebben”, legt Annemie uit. “Als we kunnen, kiezen we Belgisch. In de eerste plaats omdat hier topmerken zitten die wereldwijd vermaard zijn. Het summum van de tuinmeubelensector zit nu eenmaal in ons land. Met de meeste van hen werken we al lang samen. We hebben hen zien groeien doorheen de jaren. We werken goed samen en ze snappen wat een Belg graag ziet. Bovendien zijn onze levertijden zo korter en verloopt de onderlinge communicatie vlotter. Het is met al die merken dat we zelf combinaties maken die we tonen in onze showroom. We willen de mensen daarbij zoveel mogelijk ontzorgen. Met op maat gemaakte voorstellen voor de tuinmeubelen, waardoor we nooit twee keer hetzelfde afleveren.” Zelfs bij de sauna’s kan er van een leeg blad gestart worden. “Dat gaat heel ver. Je kan kiezen hoe breed je de houten latjes wil, welke houtsoort, zelfs de kleur van de hendeltjes. Zo helpen wij jou om ervoor te zorgen dat jouw gepersonaliseerde sauna perfect in je huis en in je interieur past.” Voor buiten heeft Hanolux een mooi aanbod aan barrelsauna’s en ook voor een échte Jacuzzi kan je hier terecht. “Wij bieden het enige echte merk aan dat zich Jacuzzi mag laten noemen.”

FONKELNIEUWE SHOWROOM
De vernieuwde showroom van 3.000 m² vervolledigt het concept. Het team ging aan de slag om de verouderde toonzaal niet alleen op te frissen, maar ook visueel te verruimen. Met heel wat nieuwe aparte zones waar de familiezaak haar mogelijkheden toont en met een gloednieuwe barbecue-afdeling. Ook de buitenkant van de showroom kreeg een volledige opfrisbeurt.

OPEN ZONDAG
Op zondag 26 februari 2023 wordt de opening van de vernieuwde showroom gevierd. Die dag worden er drankjes geschonken rond het open vuur en wordt er uiteraard ook een smakelijke demonstratie gegeven op enkele barbecues uit het aanbod van Hanolux.

Hanolux
Steenweg op Zevendonk 191-195, Turnhout
Tel. +32 (0)14 42 04 08
www.hanolux.be
Open: di tot vr: 10 tot 18 uur
Za: 10 tot 17 uur
Ma en zo gesloten

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.