Ondernemersnieuws

Gyma BV: jouw interieur op maat voor elke smaak en ruimte!

Gepubliceerd: 30 oktober 2023  |  Onderox editie: 235

Al meer dan 30 jaar ontwerpt, maakt en plaatst Gyma BV interieurschrijnwerk op maat, zowel voor particulieren als professionele klanten. De zorg voor jouw interieur komt zo in handen te liggen van één partner. Een betrouwbaar familiebedrijf met een prachtige showroom en een professioneel atelier waar interieurschrijnwerk van het hoogste niveau wordt gemaakt.

Gyma BV werd in 1989 opgericht door Guido Lauryssen en zijn echtgenote Mayke. In de naam Gyma geven ze meteen aan waar hun specialiteiten liggen: ‘gyproc’ en ‘maatwerk’. Al snel groeit de zaak verder door en zo nemen ze vandaag de dag ook volledige interieurs onder handen. Intussen is ook hun zoon Tim mee actief in de zaak. Hij heeft de dagelijkse leiding over de productie en het professionele atelier. Daar wordt alles vakkundig gemaakt en afgewerkt door de eigen schrijnwerkers en monteurs met de laatste nieuwe machines.

EIGEN BINNENHUISONTWERPERS
“Van meubels, keukens, binnendeuren, dressings, badkamers, kasten op maat tot een complete binnenhuisinrichting. We hebben alles in huis om een volledig interieur te realiseren”, legt Guido uit. “Onze eigen binnenhuisontwerpers kunnen jouw ideeën omzetten naar een concreet ontwerp, dat daarna gerealiseerd en geplaatst wordt door onze eigen mensen. Uiteraard kan je bij ons ook met je eigen interieurarchitect terecht.” Je kan ook makkelijk referenties opvragen bij de binnenhuisontwerpers en zo in aanraking komen met eerdere interieurprojecten van Gyma.

INSPIRATIE UIT DE TOONZAAL
In de toonzaal kan je alvast heel wat inspiratie opdoen. Die toonzaal werd begin 2021 in gebruik genomen en laat je binnenkijken in enkele totaalinrichtingen. Daarnaast kunnen de medewerkers van Gyma je ook de kwalitatieve materialen en afwerkingen tonen, rekening houdend met elk budget. Je merkt meteen dat hier de expertise in huis is om elke kamer in je woning stijlvol en tijdloos vorm te geven en dat ze hier elke facet beheersen om je woning een totale make-over te geven. “Alles kan, want alles is op maat gemaakt. Wij ontwerpen hier de volledige totaalinrichting die klanten al jaren willen.”

ÉÉN AANSPREEKPUNT
Hier worden interieurs ontworpen en gemaakt voor particulieren, maar ook voor bedrijven, professionele praktijken, winkels en horecazaken. “Geen project is te klein, te groot of te uitdagend voor onze ontwerpers en schrijnwerkers. In elke fase volgen wij jouw project volledig in eigen beheer op”, weet Guido. “Zo heb je als klant één vast aanspreekpunt, een groot voordeel.”

PERSOONLIJK CONTACT
Gyma levert maatwerk en interieurafwerking op topniveau, lokaal gemaakt in verschillende uitvoeringsstijlen. Zo kan het een erg ruim publiek met uiteenlopende smaken aanspreken. “Persoonlijk klantencontact is daarbij enorm belangrijk voor ons”, benadrukt Guido. “Wij zorgen voor een flexibele en zorgeloze samenwerking én voor een topresultaat.”

Heb je ook advies of een ontwerp nodig? Maak een afspraak en laat je inspireren in onze showroom. Onze interieurontwerpers begeleiden je met veel plezier.

Gyma BV
Heihoefke 3, Brecht
Tel. +32 (0)3 330 17 70
info@gyma.be
www.gyma.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.