Ondernemersnieuws

Fietsen Luc Smets is helemaal klaar voor de toekomst

Gepubliceerd: 24 februari 2023  |  Onderox editie: 228

Dessel — Fietsen Luc Smets in Dessel bestaat binnenkort 44 jaar. En ook de toekomst is verzekerd. Zo heeft Bart Smets, de zoon van Luc, al heel wat verantwoordelijkheden mee opgenomen. Al blijft ook Luc gewoon nog actief in de familiezaak. Het team werd onlangs nog uitgebreid en telt nu acht personen. Ook het werkhuis, het kloppende hart van de zaak, kreeg recent nog extra ruimte.

Fietsen Luc Smets is een zelfstandige fietsenwinkel waar service centraal staat. Je kan er zowel terecht voor herstellingen en nazichten als voor de aankoop van fietsen en accessoires. De nadruk ligt op e-bikes en high speed fietsen zoals speed pedelecs. Maar daarnaast heeft de zaak ook een uitgebreid aanbod aan elektrische mountainbikes, stads- en toerfietsen en een ruime keuze aan kinderfietsen.

NIEUWE MERKEN
De zaak heeft een aparte opslagplaats waardoor ze een grote voorraad uit stock kunnen aanbieden en de wachttijden meestal beperkt zijn. Bovendien wordt het aanbod regelmatig verder uitgebreid. Zo werd recent het Nederlandse merk Koga mee opgenomen, dat bekend staat voor haar kwaliteit en hoge afwerkingsgraad. Een Koga-fiets wordt door één mechanieker volledig in elkaar gezet, een bijkomende kwaliteitsgarantie. Vanaf april komt ook het Zwitserse Opium mee aan boord in het segment van de high speed fietsen. Ook wie een fiets wil leasen kan hier terecht, Fietsen Luc Smets werkt samen met alle bekende leasingmaatschappijen.

PERSOONLIJKE SERVICE
De zaak staat bekend voor zijn professionele service en persoonlijke aanpak. Waar veel andere fietsenzaken opgaan in grote ketens, blijft de Desselse familiezaak bewust onafhankelijk waarbij de kennis van vader op zoon wordt doorgegeven. Met een team van acht personen waarbij iedereen zijn eigen inbreng en specialisaties heeft. Ook het werkhuis werd onlangs nog verder uitgebreid. Kleine herstellingen kunnen hier meteen uitgevoerd worden. Voor grotere herstellingen of voor een nazicht kan je makkelijk een afspraak maken zodat je je fiets die dag ’s ochtends kan binnenbrengen en ’s avonds weer kan ophalen. Een overblijfsel uit de corona-periode die zowel voor de klanten als voor het team zelf voor veel duidelijkheid zorgt. Een afspraak maken kan via onderstaande contactgegevens.

OPENDEURDAGEN
Van woensdag 1 maart tot en met zaterdag 11 maart 2023 houdt Fietsen Luc Smets opendeurdagen. Daarbij gelden er extra kortingen in de winkel.
Op zaterdag 4 maart 2023 kan je de OPIUM SPEED PEDELEC komen testen.

Fietsen Luc Smets
Boeretangsedreef 1, Dessel
Tel. +32 (0)14 37 73 73
info@fietsensmets.be
www.fietsensmets.be
Open: di tot vr: 8.30 tot 12 en 13 tot 18 uur
Za: 8.30 tot 12 en 13 tot 17 uur
Zo en ma gesloten

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.