Ondernemersnieuws

Éternelle by Cabochon laat je trouw- en verlovingsringen kiezen in alle rust

Gepubliceerd: 27 januari 2023  |  Onderox editie: 227

Turnhout — Éternelle is de juwelenspeciaalzaak van Martine Van ’t Hof en Geert Dolhain waar enkel verlovings- en trouwringen te verkrijgen zijn. Een uniek concept in de Kempen met als doel om koppels ongestoord hun ringen te laten kiezen of te laten maken. “Want om de juiste trouwring te kiezen, moet je je tijd kunnen nemen.”

In mei 2022 opende Éternelle de deuren, op de volledig vernieuwde LeBon-site in Turnhout. Tussen de andere nieuwe zaken lanceerden Martine en Geert hun nieuwe concept, dat uniek is in de regio: een juwelenzaak die zich enkel richt op verlovings- en trouwringen. “Dat boden we al aan in onze andere zaak (Cabochon, in de Leopoldstraat in Turnhout, nvdr.), maar we wilden een aparte plek om de koppels in alle rust te ontvangen en hen de tijd te geven om ongestoord hun keuze te kunnen maken. Daarom werken we altijd op afspraak.”

RUST EN KALMTE
Het interieur van Éternelle — ‘eeuwig’ in het Frans — straalt veel rust en kalmte uit. De zaak toont de ruimste collectie aan verlovings- en trouwringen in de Kempen. Zelf samengesteld door Martine en Geert en aangevuld met hun eigen creaties. “We kunnen overal de mooiste stukken uitkiezen omdat we niet gebonden zijn aan specifi eke merken. Al hebben we heel wat gerenommeerde merken in huis, we maken altijd zelf de keuze uit hun collecties.” Intussen hebben Martine en Geert al dertig jaar ervaring als goudsmid en juwelier. Zij zorgen zowel bij Éternelle als bij Cabochon dat pure ambacht en traditie hand in hand gaan met innovatieve technieken en hedendaags design.

MAATWERK
Want beide zaken hebben dan wel een ruim aanbod, veel klanten kiezen bewust voor maatwerk. “We kunnen werken in alle materialen en binnen alle denkbare stijlen. We zijn helemaal mee met de nieuwste technieken en modetrends en ook transformaties van bestaande juwelen of het omsmelten van oud goud behoort tot de mogelijkheden. Dat maatwerk voeren we bij Cabochon ook uit om bijvoorbeeld gepersonaliseerde asjuwelen te creëren of om oude juwelen weer helemaal hedendaags te maken.”

LEBON-SITE
Binnen de LeBon-site huist Éternelle nu tussen een mix van andere nieuwe zaken, waaronder heel wat horeca. “We voelen ons hier helemaal thuis. Onze zaak is goed bereikbaar, met een grote parking vlak voor de deur. En klanten kunnen nadat ze bij ons hun ringen gekozen hebben nog rustig wat napraten op een terrasje van één van onze buren.”

Éternelle
Victoriestraat 19, Turnhout
Tel. +32 (0)497 66 89 14
info@eternelle.be
www.eternelle.be
Open op afspraak, volledig vrijblijvend

Cabochon
Leopoldstraat 7, Turnhout
Tel. +32 (0)14 21 17 11
dolhain@hotmail.com
www.cabochon.be
Open: ma, wo, do, vr, za: 10 tot 17.30 uur
Di en zo gesloten

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.