Ondernemersnieuws

De Lilse Bergen pakken uit met heel wat vernieuwingen

Gepubliceerd: 4 juli 2022  |  Onderox editie: 221

Provinciaal Recreatiedomein De Lilse Bergen is klaar voor de zomer. Met een opvallende nieuwe huisstijl, inclusief nieuwe website en een nieuw logo. En als klap op de vuurpijl: de splinternieuwe naTUURtoren.

Sinds begin vorig jaar is De Lilse Bergen offi cieel een Provinciaal Recreatiedomein. Een overgang die heel wat vernieuwingen met zich meebrengt. Op het domein zelf springt de splinternieuwe naTUURtoren daarbij het meest in het oog. Een groot nieuw speeltoestel dat bestaat uit drie torens die met elkaar verbonden zijn met een klim- en klauterparcours. Meer dan tien meter hoog, met een boomstammentrap, schuine klimwand, spreekbuizen, een schots en scheef klimnet, chillhoekjes, naTUURkijkers met opdrachten, een klimnettenbrug,… Kortom, heel wat bijkomend speelplezier voor de kinderen.

SYMBOLISCHE KLEUREN
Het domein lanceert ook een nieuwe huisstijl met een splinternieuw logo: een tweekleurige, glooiende vorm met in het midden de naam ‘De Lilse Bergen’. Daarbij staat het bovenste groene gedeelte symbool voor de groene omgeving terwijl het blauwe deel verwijst naar de speel- en zwemvijver waarvoor het domein bekend staat. De eekhoorn is dan weer een knipoog naar het verleden en naar de mascotte. Intussen is de nieuwe huisstijl ook al terug te vinden op de signalisatie en op de website, want ook die werd grondig onder handig genomen. Helemaal gemoderniseerd, met een handig overzicht van de recreatie, speeltuinen, activiteiten en kampeermogelijkheden.

BLIJVEN OVERNACHTEN
Want De Lilse Bergen is ook een fantastische plek om te blijven overnachten. Dat kan op de viersterren camping, waar je zowel met de tent als met een caravan of een kampeerauto terecht kan. Daarnaast biedt het domein nog heel wat andere originele verblijfplaatsen aan. Denk maar aan een stacaravan of een kampeerhut, maar ook aan een safaritent (voor de glampingliefhebbers) of een tipi. Je kan er zelfs komen logeren in een boomhut, een foorwagen of een luxueuze watertent, aan de oevers van de grote vijver. Een brede waaier aan mogelijkheden dus, te midden van een rustige en groene omgeving.

De Lilse Bergen
Strandweg 6, Gierle (Lille)
Tel. +32 (0)14 55 79 01
info@lilsebergen.be
www.delilsebergen.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.