Ondernemersnieuws

Cools.tuff leent bijzondere juwelen uit voor speciale momenten

Gepubliceerd: 29 april 2022  |  Onderox editie: 219

Arendonk — Na vier maanden welverdiend zwangerschapsverlof, na de geboorte van haar derde kind, duikt Nele Cools van Cools.tuff weer haar atelier in. Met een hoofd vol inspiratie om weer een heleboel nieuwe juwelen te ontwerpen en te creëren. Die juwelen kan je voortaan ook lenen, onder de noemer: ‘Rent to Pretend’. “Om eens goed uit te pakken bij speciale gelegenheden, of gewoon om je een idee te geven of je bepaalde sieraden echt zou dragen in je dagelijkse leven.”

‘Rent to Pretend’ is het laatste nieuwe project van goudsmid en juwelenontwerpster Nele Cools uit Arendonk. “Het idee ontstond omdat veel klanten me zeiden dat ze voor een speciale gelegenheid een bijzonder juweel zochten, maar dat ze dat sieraad daarna wellicht niet vaak meer zouden dragen. Ik kreeg ook mensen over de vloer die zich afvroegen of een speciale ring die ze heel mooi vonden wel geschikt zou zijn om elke dag te dragen. Of ze vertelden dat ze bij een speciale gelegenheid graag eens eenmalig wilden uitpakken met een echte eyecatcher. Allemaal mensen die ik kan helpen met dit nieuwe concept.”

HOE WERKT HET?
Het idee is simpel: je leent een juweel voor zeven dagen en betaalt een waarborg en een kleine som voor het lenen. De sieraden kies je uit in het atelier van Cools.tuff. En bedenk je je? Dan hou je het sieraad gewoon en heb je met je waarborg meteen het volledige aankoopbedrag betaald. Alle details vind je terug op www.openateliercoolstuff.be, haar website die Nele pas nog liet vernieuwen.

WORKSHOPS, ROUWSIERADEN,…
Nu Nele opnieuw in haar atelier vertoeft, starten ook haar andere specialiteiten terug op. Zo kan je bij haar langsgaan om oud goud te laten omsmelten tot een nieuw juweel of kan je haar creativiteit inschakelen voor het maken van gepersonaliseerde juwelen, trouwringen en -juwelen, rouwsieraden, moedermelksieraden,… Ook haar workshops gaan weer van start. Op www.openateliercoolstuff.be vind je meer info over alle mogelijkheden. Contacteer Nele gerust via de gegevens hiernaast, zij ontvangt je met open armen.

Cools.tuff
Varenpad 39, Arendonk
Tel. +32 (0)499 08 31 86
info@openateliercoolstuff.be
www.openateliercoolstuff.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.