Ondernemersnieuws

Bruurs Hoogstraten: dames- en herenmode terug onder één dak

Gepubliceerd: 24 februari 2022  |  Onderox editie: 217

De bekende modezaak Bruurs in Hoogstraten heeft al hun dames- en herenmode opnieuw onder één dak samengebracht, net zoals in de begindagen. Daarnaast zijn er nog heel wat bijkomende vernieuwingen gebeurd. Een nieuw concept dus, maar wat houdt dat exact in? Wij vroegen het aan An en Peter van het Bruurs team.

Alles terug onder één dak. Een bewuste keuze?
“Absoluut! Het is een beslissing die we een drietal jaar geleden al genomen hadden, maar door de pandemie is alles wat opgeschoven. Maar nu is het tijd om onze dames- en herenwinkel opnieuw onder één dak te brengen, terug zoals het ooit allemaal begon.”

Tijd voor een nieuw verhaal dus?
“Het wordt een nieuw hoofdstuk in het Bruurs-verhaal met een volledig nieuw concept. We hebben er enorm veel tijd en energie in gestoken en we hebben ontzettend veel zin om ermee te starten.”

Wat houdt dat nieuwe concept in?
“Het wordt intiemer, gezelliger, familialer… Het wordt… verrassend! Een combinatie van nieuwe merken met onze gekende kwaliteit, een kruisbestuiving van nieuwe ideeën met onze jarenlange ervaring en een mix van een nieuw interieur met de vertrouwde sfeer. We gaan jonge mensen prikkelen maar ook bestaande klanten geruststellen. Verandering en continuïteit, speels en klassiek, gedurfd en vertrouwd… Het gaat allemaal hand in hand. Kortom, we gaan iedereen verrassen!”

Jullie lanceren ook een nieuwe website.
“Klopt, we hebben echt alles vernieuwd. Nieuwe merken, een nieuwe huisstijl, een nieuw interieur en dus ook een nieuwe website. We werken voortaan samen met een heel jong bedrijf met een fantastisch creatief team. We gaan hierdoor ook nog actiever worden op sociale media. Ons Instagram-profiel wordt een must om te volgen. Daarnaast blijven we oog hebben voor andere vaste waarden, zoals Onderox Magazine.”

Wanneer gaat de nieuwe zaak open?
“We zijn al rustig open gegaan eind januari. Maar veel ruchtbaarheid hebben we daar toen nog niet aan gegeven. Vorige week hebben we onze beste klanten wel al uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. De reacties waren alvast fantastisch! En we nodigen iedereen bij deze uit om tijdens het fashionweekend van vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 maart langs te komen, tijdens de lente-opendeurdagen in het winkelcentrum van Hoogstraten. Maar uiteraard hoef je zolang niet te wachten, de koffie is vers, de flessen staan gekoeld. We zetten alvast voor u een glaasje klaar om samen met ons te klinken op dit nieuwe hoofdstuk in ons Bruurs-verhaal.”

Het volledige aanbod vind je terug op de vernieuwde website: www.bruurs.be

Bruurs Hoogstraten
Vrijheid 93-95-97, Hoogstraten
Tel. +32 (0)3 314 50 01
info@bruurs.be
www.bruurs.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.