Ondernemersnieuws

Beveiligingsonderneming Paeshuyse Jan & Co stelt instapklare KMO-units te koop

Gepubliceerd: 31 mei 2021  |  Onderox editie: 209

Ravels — Ondernemers die nood hebben aan extra ruimte om te groeien kunnen voortaan in Ravels terecht. Paeshuyse Jan & Co heeft daar op de Kanaaldijk 12 instapklare KMO-units voorzien.

Het idee ontstond toen Jan met zijn beveiligingsonderneming op zoek was naar groeimogelijkheden aangezien zijn kinderen mee in het bedrijf gestapt zijn. De locatie langs het kanaal in Ravels, die al in het bezit van Jan was, leek hiervoor ideaal. “Al was de oppervlakte veel te ruim voor ons bedrijf alleen”, vertelt hij. 50% van het perceel werd verkocht en met de nieuwe eigenaar werd overeengekomen om samen een mooi geheel te realiseren. De oppervlakte die ze zelf niet nodig hadden, zouden ze inrichten met nieuwe KMO-units. Dit resulteerde in de bouw van 12 moderne units. Aan de voorzijde van het gebouw komt de zetel van Paeshuyse Jan & Co waarbij zij eveneens zullen beschikken over een toonzaal en burelen. Op de tweede verdieping bevindt zich een appartement. “De ervaring leert dat de bewoning van een industriezone bijdraagt aan de veiligheid en netheid ervan.” Achter de voorzijde zitten 12 gloednieuwe KMO-Units van telkens ongeveer 300 m² verscholen. Daarnaast is er in iedere unit een verdiepingsvloer van 30 m² aanwezig die perfect ingericht kan worden als bureau of extra stapelplaats. Op deze manier gaat er geen ruimte verloren en kan de gehele unit ten volle benut worden.

OPTIMAAL BEVEILIGD
Beveiligen is de hoofdactiviteit van Paeshuyse Jan & Co. Zij hebben er dan ook voor gekozen om het ganse project optimaal te beveiligen waarbij er branddetectie, inbraakdetectie, camerabewaking en 24/7 actieve opvolging van alle alarmen voorzien is voor iedere unit. De toegangsweg wordt bovendien afgesloten met een slagboom die duidelijk maakt dat ongenode gasten niet welkom zijn op het terrein. Verder beschikt iedere unit uiteraard over alle nodige nutsvoorzieningen zoals elektriciteit, water en gas. “Voor de internetverbinding hebben we zelfs het glasvezelnet laten uitbreiden zodat iedere eigenaar gebruik kan maken van de allernieuwste en snelste netwerkverbindingen”, legt Jan uit. Iedere toekomstige eigenaar zal inspraak krijgen in het beleid van dit KMO-project. De bedoeling is voornamelijk om onderling afspraken te maken om zo het terrein net te houden. Daarnaast biedt dit de mogelijkheid om op individueel niveau de algemene kosten te drukken. Zo kan er bv. voorzien worden dat het ophalen van de afvalcontainers door éénzelfde onderneming gebeurt en dat alle units bij éénzelfde verzekeringsmaatschappij verzekerd kunnen worden. M.a.w.: dit project laat toe om het maximale te halen uit de onderlinge samenwerking.

TOPLOCATIE
De locatie van het KMO-park is eveneens een absolute troef. De autosnelweg bevindt zich op slechts acht kilometer waardoor het centrum van Ravels niet belast zal worden met extra verkeer. “De toegangsweg naar het KMO-park is momenteel nog niet zoals het hoort”, vertelt Jan ons. Hij heeft dit meermaals aangekaart bij de gemeente Ravels en was dan ook verheugd om enkele weken geleden te mogen vernemen dat de gemeente onlangs deze weg verworven heeft. Ondertussen werden er reeds enkele verbeteringen aangebracht. Grotere en ingrijpendere verbeteringswerken aan deze toegangsweg zitten momenteel in de pipeline. De werken aan de oeververdediging van het kanaal werden reeds aangevat door de Vlaamse Waterweg waardoor de ganse omgeving van de industriezone een net uitzicht zal krijgen. Kortom: het ganse project, de prachtige en goedgelegen locatie, de onderlinge samenwerking en — niet te vergeten — de verhoogde investeringsaftrek maken het uitermate interessant om te investeren in de aankoop van een KMO-unit en zo in de toekomst van jouw bedrijf. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie steeds terecht op de website www.kanaaldijk.be of kunnen (vrijblijvend) een afspraak maken via het volgende nummer: +32 (0)492 94 73 73.

Paeshuyse Jan & Co
Tel. +32 (0)492 94 73 73
www.kanaaldijk.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.