Ondernemersnieuws

Badweelde: maak je klaar voor de winter, met een infraroodsauna

Gepubliceerd: 3 november 2021  |  Onderox editie: 213

Badweelde bundelt zwembaden, wellness en outdoor cooking onder één dak. Met een compleet assortiment én met service en ondersteuning. Nu de winter in zicht komt, staan vooral de HealthMate infraroodsauna’s in de spotlights. “Al 43 jaar dé referentie op het vlak van therapeutische IR-cabines”, stelt zaakvoerder Ingrid Heylen.

De eerste winterkoude begint stilaan in te werken op onze gewrichten. Een probleem waarbij een infraroodsauna soelaas kan bieden. Badweelde kiest daarbij bewust voor de cabines van HealthMate. “De infraroodgolven werken therapeutisch en kunnen helpen met het langdurig verlichten of wegnemen van jouw pijn”, legt Ingrid Heylen uit, de zaakvoerder van Badweelde. “Het zet je cellen in beweging en dringt echt door in je lichaam. Die heerlijke warmte blijf je voelen, zelfs al ben je al een tijdje uit de cabine gestapt. En onze infraroodsauna’s verslijten nooit. Er is zelfs levenslange garantie op de stralingselementen omdat die zo bijzonder zijn. In andere infraroodsauna’s worden de stoffen in de stralingselementen langzaamaan opgebruikt, maar bij Health Mate is dat niet het geval dankzij de gepatenteerde Tecoloy technologie. En door een kwalitatief kliksysteem kan je ze zelfs makkelijk verhuizen. Je koopt er dus echt één voor het leven.”

BEWELL SPA’S OP VOORRAAD
Wie liever de winter tegemoet treedt in een deugddoende spa, kan bij Badweelde het assortiment van BeWell vinden, een Canadees topmerk. “De spa’s zijn voorzien van kwalitatieve isolatie omdat ze daar heel koude winters hebben”, legt Ingrid uit. “Ze hebben ook een beter ecologisch besef dan bijvoorbeeld de Amerikanen en zijn meer met de natuur bezig. Ze zijn net zoals wij, altijd in de weer met kwaliteit.” Badweelde heeft voor de producten van BeWell zijn eigen onderhoudsdienst. En belangrijk om weten: “We hebben net een nieuwe grote lading ontvangen. Waar anderen dus met leveringsproblemen kampen, kunnen wij quasi meteen langskomen om je spa te installeren.” Alle modellen staan trouwens ook opgesteld in de Kempense showrooms: in Beerse en in Berlaar, en ook bij de jongste telg van de Badweeldefamilie, in de vestiging in Mol.

ZWEMBADEN EN OUTDOOR COOKING
Uiteraard kan je ook al langskomen om een zwembad te kopen. Nieuw in het aanbod: zwembadkuipen van polypropyleen. Die zijn duurzamer en hebben geen last van osmose. De baden zijn zowel verkrijgbaar in zelfbouwversie als geplaatst, bij jou thuis. Ook de traditionele gemetste zwembaden blijven hier uiteraard mogelijk. Daarnaast heeft Badweelde een ruim assortiment aan outdoor cooking in huis. Voor wie binnenkort een winterbarbecue wil plannen bijvoorbeeld. In het aanbod zitten o.a. merken als BigGreenEgg, KamadoJoe, AlfaPizza en Artola.

NAJAARSACTIE
Momenteel biedt Badweelde 5% korting op alle infraroodcabines van HealthMate en spa’s van BeWell. Bovendien ontvang je er nog een verwenpakket wellness (t.w.v. 210 euro) bovenop. Voor een afspraak of meer informatie bij Badweelde, contacteer mike@badweelde.be.

Badweelde
Tortelstraat 39, Mol
Turnhoutseweg 67, Beerse
Aarschotsebaan 140, Berlaar
info@badweelde.be
www.badweelde.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.