Ondernemersnieuws

Badweelde laat je genieten van de winterse maanden

Gepubliceerd: 27 oktober 2023  |  Onderox editie: 235

De winter is bijna daar. De perfecte tijd van het jaar om te genieten van een deugddoende sessie in je eigen spa om zo even alle zorgen te vergeten. Of kies ervoor om je immuunsysteem een boost te geven met een infraroodsauna van HealthMate. Bovendien is het de uitgelezen periode om je zwembad te bestellen voor komende zomer, daarbij kan Badweelde een intelligent en energiezuinig zwembad aanbieden.

Tijdens de wintermaanden is het cruciaal om je immuunsysteem op peil te houden. Een infraroodsauna kan daarbij helpen. Badweelde kiest bewust voor de cabines van HealthMate. “De gepatenteerde Tecoloy stralingselementen hebben de beste therapeutische werking op de markt en kunnen helpen met het langdurig verlichten of wegnemen van jouw pijn”, legt Ingrid Heylen uit, de zaakvoerder van Badweelde. “Een ideale hulp voor wie last heeft van zware benen of spier- en gewrichtspijnen. Het zet je cellen in beweging en dringt echt door in je lichaam. Die heerlijke warmte van infrarood blijf je voelen, zelfs al ben je al een tijdje uit de cabine gestapt. Je krijgt levenslange garantie op de stralingselementen omdat die zo bijzonder zijn. In andere infraroodsauna’s worden de stoffen in de stralingselementen langzaamaan opgebruikt, maar bij HealthMate is dat niet het geval door die gepatenteerde Tecoloy technologie. En door een kwalitatief kliksysteem kan je ze zelfs makkelijk verhuizen. Je koopt er dus echt één voor het leven.”

CANADESE TOPSPA’S
Wie helemaal wil ontspannen, vindt bij Badweelde de spa’s van BeWell en Coast Spas, twee Canadese topmerken die voorzien zijn van kwalitatieve isolatie. Logisch, in Canada kunnen de winters behoorlijk koud zijn. “Badweelde heeft voor de producten van deze twee merken trouwens een persoonlijke reparatieservice met eigen techniekers. Momenteel beschikken de vestigingen in Beerse, Mol en Berlaar over een extra grote voorraad en kan er dus snel geleverd worden. Er gelden momenteel extra kortingen op de stockmodellen.

ZONNEVERWARMING VOOR JE ZWEMBAD
Wie slim is, denkt al vooruit. Aan je zwembad voor komende zomer bijvoorbeeld. De aankoop van een zwembad wordt de laatste tijd steeds vaker gecombineerd met het ROOS-solar-systeem. Een duurzame manier van je zwembad op te warmen. Met de hoge energiekosten van tegenwoordig is het een verstandige aankoop want zo zorg je ervoor dat je geen verwarmingskost meer hebt om je water warm te houden. Bij de aankoop van een compleet zwembad, krijg je bij jouw project nog tot het einde van het jaar een gratis ROOS-zonnecollector.

KORTING OP INFRAROODSAUNA’S
De komende maand staat de infraroodsauna’s van HealthMate extra voordelig geprijsd. Je kan rekenen op een korting van 5%! Daarnaast krijg je gratis een ROOS-zonnecollector bij aankoop van een compleet zwembad.

Badweelde Mol - Tortelstraat 39
Badweelde Beerse - Turnhoutseweg 67
Badweelde Berlaar - Aarschotsebaan 140
info@badweelde.be
www.badweelde.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.