Ga naar inhoud
Onderox

Nieuw

Resultaten gefilterd op: Redactie

Matthias Lens: "blij dat ik dit allemaal kan en mag doen"

Matthias Lens:

Interview Muziek Op Visite ARENDONK/ARDOOIE – Wie aan Matthias Lens denkt, denkt meteen aan schlagermuziek met een accordeon. Nochtans had het helemaal anders kunnen uitdraaien indien hij in het rijke assortiment van zijn grootvader een ander instrument had uitgekozen. Maar gelukkig werd het dus die accordeon. En zo legde de kleine Matthias, toen nog maar vijf jaar, de basis van een mooie carrière als accordeonist en zanger. En te weten dat hij nog altijd maar 32 jaar is.

Tim Allaerts: big in the USA

Tim Allaerts: big in the USA

Interview De gelukszoekers ORLANDO/OUD-TURNHOUT – Op Valentijnsdag 2012 vertrok Tim Allaerts uit Oud-Turnhout naar Orlando in de Verenigde Staten. In eerste instantie voor een jaar. Om het lokale team van Ravago bij te staan in een belangrijk IT-project. Toen dit was afgerond volgde er een nieuw project… En daarna nog één. Zo verblijft Tim al zes jaar in het uiterst zonnige Florida, duidelijk zonder tegenzin. Een einddatum voor zijn verblijf ligt nog niet vast. En er is zeker geen haast bij. “Wie weet blijf ik gewoon hier”, aldus Tim.

Brasserie De Post, een vaste waarde in de Kempen

Brasserie De Post, een vaste waarde in de Kempen

Culinair Best of breakfast GEEL – Brasserie De Post is één van de bekendste horecazaken in Geel. Zaakvoerster Katrien en haar team gaan elke dag tot het uiterste om hun klanten een lekkere maaltijd te bezorgen in een sfeervolle zaak, met een ruime kaart en een zonnig terras. Dagelijks starten heel wat mensen er hun dag met een verrukkelijk ontbijt, één van de specialiteiten van het huis.

Onderox leert de Kempen zijn bieren kennen

Onderox leert de Kempen zijn bieren kennen

Tussen pot en pint In deze gloednieuwe rubriek nemen wij plaats ‘tussen pot en pint’, gezellig aan de toog of samen aan een tafeltje, om de lekkerste bieren van de Kempen te proeven en te bespreken. We brengen echte bierkenners en pure bierliefhebbers samen voor een leerrijke, maar bovenal heel erg gezellige avond. Het relaas brengen we elke maand in deze Onderox Magazine.

Dalilla Hermans, gewoon een griet van de Kempen

Dalilla Hermans, gewoon een griet van de Kempen

Interview TURNHOUT/BERCHEM – Een deelname aan de Slimste Mens Ter Wereld, meer had Dalilla Hermans (32) niet nodig om de meest gegoogelde BV van 2017 te worden. Maar dat heeft haar nauwelijks veranderd. De idealen zijn nog steeds dezelfde. Al helpt een beetje bekendheid wel om haar boodschap over diversiteit en racisme over te brengen. En dat is anno 2018 nog steeds nodig.

Peter Vervecken “België is geen topfavoriet op het WK"

Peter Vervecken “België is geen topfavoriet op het WK

Interview Sport Op Visite MOL/ARENDONK – Dag op dag zeven jaar geleden stond Peter Vervecken als eerste assistent-referee nog naast het doel bij Barcelona tegen Real Madrid, de halve finale van de Champions League. Drie jaar later hing hij de schoenen aan de haak. Het gevoel dat hij alles had meegemaakt. Alles uit de carrière gehaald wat mogelijk was. Tijd dus om te stoppen. En daar heeft hij nooit spijt van gehad. Al blijft hij de Belgische competitie en straks het WK van dichtbij volgen. “Ik vrees dat de Rode Duivels geen hoge toppen gaan scheren. Al hoop ik dat ze het tegendeel bewijzen.” Op visite bij een nog steeds afgetrainde ex-topscheidsrechter.

Kempense band maakt zich klaar voor Graspop

Kempense band maakt zich klaar voor Graspop

Muziek MEERHOUT/TESSENDERLO/HAM – Eind juni verzamelt metalminnend Europa weer aan de Stenehei in Dessel voor Graspop Metal Meeting. Dit jaar ook met Kempens geweld op de affiche: Moments, vijf twintigers die hun kunnen tonen in de metaldome met hun – voor de kenners – melodic hardcore. “Op Graspop gaat het nog nét ietsje krachtiger zijn.”