Ga naar inhoud
Onderox
Terug naar overzicht

D’n Ouwe Brandtoren: begin de dag met een Kuikentje, Henneke of Hoantje

REUSEL – Midden in het groene Reusel, net over de grens met Postel, ligt D’n Ouwe Brandtoren. Een plek waar winterse wandelaars kind aan huis zijn, waar bierliefhebbers samenkomen en waar de dag begonnen wordt met een opvallend ontbijt.

D’n Ouwe Brandtoren in Reusel, net over de grens met Postel, ligt midden in een prachtige groene omgeving. Een mooie uitvalsbasis voor winterse wandelaars. Logisch dat de zaak een vaste waarde is geworden in het Lekkerstappen Wandelfestival. Binnen warm je je op aan de huiselijke sfeer. Knus aan de open haard of aan een tafeltje met zicht op de groene omgeving. Je kiest uit een kaart met lekker eten zonder te veel tierlantijntjes: spareribs, broodjes, croques, runderstoofpotje met donker trappistenbier, een verse hamburger,… Telkens geserveerd in stevige porties. Uitbater Guus Gijbels zet af en toe wat fijne nieuwigheden op de kaart, afhankelijk van het seizoen en afgestemd op zijn klanten.

Kuikentje, henneke of hoantje
Het ontbijt wordt elke dag geserveerd tussen 9.30 uur en 11 uur, ideaal om krachten op te doen om daarna zo’n stevige winterwandeling in de buurt te gaan maken. Om te eten kan je kiezen tussen het Kuikentje, Henneke of Hoantje. Je geeft ermee aan hoe je je eitje graag gebakken wil: als spiegelei, als een eitje tussen een boterham of als roerei met spek. Het ontbijt is uitgebreid, zonder onnodige toeters en bellen. Je betaalt 7,45 euro, 8,45 euro of 9,45 euro. Lekker ontbijten hoeft dus helemaal niet duur te zijn. Voor de Onderox-lezer wordt er zelfs nog een leuke verrassing aan toegevoegd. Wil je komen ontbijten? Vergeet dan wel niet even vooraf te reserveren, dan heb je zeker een plaatsje.

Meer dan zeventig bieren
Met Guus staat er een grote bierfan aan het hoofd van D’n Ouwe Brandtoren. Hij heeft zelfs een diploma van Internationaal Biersommelier en was ook al te gast tijdens onze bierproeverij ‘Tussen Pot en Pint’. In Reusel heeft hij standaard meer dan zeventig verschillende bieren op de kaart staan. Met altijd een mooie selectie uit eigen streek. Naast zes vaste bieren van het vat staan er ook steeds drie aangesloten aan de wisseltap. Guus ontvangt zelfs vriendengroepen en families voor een bierproeverij waarbij hij de hele avond met veel plezier zijn kennis en passie met je deelt. Op vrijdag 25 en zaterdag 26 januari 2019 staat de winterbierproefavond gepland. Daarbij krijg je voor 17,5 euro zeven halve consumpties en vijf hapjes geserveerd. De deskundige uitleg van Guus krijg je er gratis bij. Een fijne manier om het nieuwe jaar te vieren. Vooraf inschrijven is verplicht en kan via de website www.ouwe-brandtoren.nl.

Onderox-ontbijt: Het Hoantje
Twee sneetjes brood, hard broodje, croissant, fruit, roerei en spek, ontbijtworstje, plakje ham en kaas, zoet beleg, kopje koffie of thee en een glaasje melk of jus d’orange.

Lezers van Onderox krijgen er gratis een huisgemaakt Reusels worstenbroodje bij.

Prijs: 9,45 euro

Geldig van woensdag 12 december 2018 tot en met zondag 3 februari 2019. Enkel voor wie vooraf reserveert met de vermelding ‘Onderox-ontbijt’.

Taverne D'n Ouwe Brandtoren
Burgemeester Willekenslaan 2
5541 NA Reusel
Tel. 0031 (0)497 62 03 11
info@ouwe-brandtoren.nl
www.ouwe-brandtoren.nl
Open: van ma tot do: 9.30 uur tot 18 uur, van vr tot zo: 9.30 uur tot 22 uur


Reactie toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.

Onderox?*