Ga naar inhoud
Onderox
Terug naar overzicht

B&R Bouwgroep bundelt knowhow van twintig bouwbedrijven...

B&R Bouwgroep is een holding die twintig bouwgerelateerde bedrijven bundelt. Eén van de weinige bouwgroepen in ons land waar men voor bijna alle bouwdisciplines terecht kan. Elk dochterbedrijf heeft zijn eigen specialisaties. Handig, want zo kunnen opdrachten van A tot Z uitgevoerd worden.

Wie is B&R Bouwgroep
De wortels van B&R Bouwgroep liggen in het begin van de jaren ’60, bij de oprichting van huidig dochterbedrijf Hooyberghs. In 1995 verwierven Eddy Bruyninckx en Ravago Plastics alle aandelen van het familiebedrijf. Samen richtten zij in 2001 de holding B&R Bouwgroep op. 2015 was het jaar waarin met gepaste trots het 20-jarig jubileum werd gevierd. In datzelfde jaar werd de bouwgroep genomineerd voor ‘Onderneming van het jaar’. De groepering van alle bouwactiviteiten onder één naam is een enorme troef en is essentieel voor de zeer snelle groei die het bedrijf de afgelopen 20 jaar kende.

Troeven
B&R Bouwgroep werkt voor overheidsorganisaties, projectontwikkelaars en andere aannemersbedrijven. Het opbouwen van uitstekende klantenrelaties is voor alle bedrijven van de groep een belangrijke missie. Daarbij kiezen ze altijd voor de langetermijnsamenwerking met opdrachtgevers. Afhankelijk van de noden van de opdrachtgever wordt een professioneel bouwteam samengesteld. Dat is belangrijk, want elk project is uniek en verdient de beste opvolging. Via de zogeheten DBFMO-ontwikkeling (staat voor: Design, Build, Finance, Maintain & Operate) biedt de bouwgroep een totaalpakket aan, waarbij ze advies en begeleiding bieden tijdens het ganse project. De samenwerking kan dus zo opgebouwd worden dat een opdrachtgever zelf quasi niets meer hoeft te doen voor zijn project en zich kan toeleggen op nieuwe opdrachten.

Tevreden werknemers
B&R Bouwgroep investeert in zijn medewerkers, in hun ontwikkeling, hun opleiding, hun motivatie en hun beloning. En uiteraard zorgen zij voor een aangename werkomgeving. Met fijne collega’s en met tal van leuke evenementen. Vandaag werken er zo’n 600 medewerkers binnen de groep. Dat aantal stijgt nog elk jaar. Door de voortdurende groei is men er steeds op zoek naar nieuwe talenten. Tijdens de jobdag op 20 mei worden er alvast een twintigtal vacatures voorgesteld voor de bedrijven die in de Kempen gevestigd zijn. Op het hoofdkantoor van B&R in Arendonk wordt er gepolst naar je interesses en vaardigheden. Vervolgens kunnen geïnteresseerden de verantwoordelijke contacteren die meer informatie kan verschaffen over een bepaalde vacature. Een ideale kans voor beide partijen om elkaar beter te leren kennen. Vooraf inschrijven is niet nodig, kom gewoon langs, breng je cv mee en kom kennismaken met B&R, haar bedrijven en al de mogelijkheden die ze voor jou in petto hebben.

Alle mogelijke profielen
Op de jobdag is iedereen welkom. B&R Bouwgroep is op zoek naar alle mogelijke profielen, zowel mensen die willen werken in de bouw als mensen die binnen de ondersteunende diensten zelf willen werken. Zeker voor mensen met een technische achtergrond en mensen met ervaring zijn er tijdens deze dag erg interessante vacatures te vinden. Weet alvast dat de bedrijven binnen de groep stuk voor stuk staan voor een fijne werksfeer, doorgroeimogelijkheden en uiteraard voor de nodige talentbegeleiding en werkzekerheid. Wie de huidige vacatures al wil bekijken, kan dat op de website jobs.benrgroep.be.

Win een iPad
B&R Bouwgroep is voortdurend op zoek naar talentrijke en gedreven mensen. Ook wie nu nog geen geschikte vacature vindt, kan zeker langskomen en al contact leggen voor de toekomst. Je weet maar nooit. Iedereen die zijn cv tijdens de jobdag meebrengt, maakt bovendien kans op een iPad. Een onschuldige hand zal bepalen wie de winnaar is. Deze zal daarna persoonlijk gecontacteerd worden.

B&R Bouwgroep
Hoge Mauw 1510
2370 Arendonk
+32 14 68 90 60
info@benrgroep.be
www.benrgroep.be


Reactie toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.

Onderox?*