Opvallende bezigheden

Onderox Magazine blaast 20 kaarsjes uit!

Gepubliceerd: 23 mei 2022  |  Onderox editie: 220

U heeft het vast al gemerkt, wij hebben hier bij Onderox Magazine iets te vieren. We bestaan immers 20 jaar! Een feestelijk moment dat we niet zomaar konden laten passeren. Een groot feest is misschien niet aan de orde, maar niks doen ligt dan ook weer niet in onze aard. We willen de 220ste editie ook aangrijpen om iedereen te bedanken die van dichtbij of veraf meewerkte aan al die edities. En ook een dankwoordje richten aan u, onze trouwe lezer, die we met plezier mee betrekken bij de festiviteiten. Daarom hebben we nog iets leuks voor u in petto.

Want zonder trouwe lezers, geen Onderox Magazine. We zijn dankbaar dat ons magazine elke maand weer door vele duizenden gretige handen wordt meegenomen en dat onze verhalen lustig worden gelezen. Daarom hebben we in samenwerking met enkele Kempense topadresjes een toffe winactie op poten gezet. Het resultaat? Een mooie box met leuke verrassingen en prachtige hebbedingetjes. U leest er hieronder nog iets meer over.

We gingen daarbij zelf aan het stapelen en meten om een gepaste schiftingsvraag te bedenken. Het opzet is eenvoudig: wie wil winnen, moet raden hoeveel centimeters onze stapel Onderox Magazines meet. Een stapel die van alle edities die ooit verschenen zijn één exemplaar telt. 219 in totaal dus, deze 220ste was nog niet klaar toen we onze meetlat bovenhaalden. De foto’s hierboven kunnen u alvast op weg helpen om een beredeneerde gok te wagen. Er zijn in totaal 20 geschenkpakketten te winnen.

Daarnaast hebben we samen met onze vorige hoofdredacteur Paul Huysmans en zijn Happy Weekends een feestarrangement uitgewerkt voor de actieve en sportieve Kempenaar. Via deze link lees je hoe dat arrangement er exact uitziet én kan je ook ineens reserveren. Uiteraard mag ook daar een toffe Onderox-verrassing niet ontbreken.

Verder willen we de vele lokale ondernemers en organisaties bedanken die ons magazine een warm hart toedragen. Zij geven kleur aan hun eigen regio en dus ook al 20 jaar aan ons magazine. Wij zijn op onze beurt blij dat we een medium kunnen zijn voor die lokale ondernemers zodat zij hun doelgroepen kunnen bereiken. Lang voor ‘lokaal kopen’ een leuze werd, overtuigde Onderox Magazine de Kempenaar er al van dat er zoveel moois en enorm veel kwaliteit te vinden is dicht bij huis.

Een feestelijk dankwoordje willen we ook nog richten aan al onze verdeelpunten, met meer dan 600 zijn ze, verspreid over de ganse regio. Bakkers, slagers, supermarkten, horecazaken, culturele centra,… Allemaal maken ze elke maand weer plaats om de allernieuwste editie van Onderox Magazine mooi uit te stallen en aan te bieden aan hun eigen klanten.

En uiteraard willen we bij deze ook ons eigen voltallige team bedanken dat de afgelopen 20 jaar gedreven mee de schouders onder Onderox Magazine gezet heeft. Steeds met hart en ziel. Een kleine harde kern die daarnaast ook kan rekenen op een grote groep mensen die naast hun dagelijkse activiteiten tijd maken voor ons magazine. Denk maar aan onze verdelers die door weer en wind trekken om elke maand onze nieuwste edities tot bij uw favoriete verdeelpunt te krijgen, of onze routeplanners die elk jaar opnieuw de wonderlijkste fiets- en wandeltochten uitstippelen. Onze opmakers die zorgen voor een aantrekkelijke vormgeving, onze journalisten en fotografen die de Kempen afspeuren op zoek naar boeiende verhalen en sprekende beelden en onze commerciële medewerkers die met hart en ziel de boodschap van ons magazine uitdragen bij handelaars en ondernemers. Een welgemeend dankwoordje ook voor al wie in het verleden deel heeft uitgemaakt van ons team en aan alle sympathisanten die op één of andere manier bijdragen aan het succesverhaal dat wij al 20 jaar mogen schrijven. Bedankt iedereen! Uit de grond van ons hart!

ONDEROX WINACTIE
Onderox viert feest en dat mag u geweten hebben! Daarom hebben we 20 geschenkpakketten klaarstaan die we uitdelen aan onze lezers. Met daarin meerdere topprijzen afkomstig van de leukste adresjes uit de Kempen.

Wat valt er te winnen?
​20 geschenkpakketten die zorgvuldig werden samengesteld naar aanleiding van onze 20ste verjaardag. Daarin vind je naast een K-doos waardebon van 20 euro nog heel wat andere leuke Kempense traktaties zoals waardebonnen, toegangstickets en tongstrelende streekproducten. We willen nog niet te veel verklappen, maar om u toch al een idee te geven, sommen we hieronder alvast de topadresjes op die hieraan hebben meegewerkt.

Hoe deelnemen?
Om kans te maken op één van de geschenkpakketten vul je hier je gegevens in en beantwoord je de wedstrijd- en schiftingsvraag. Deelnemen kan nog tot en met zondag 26 juni 2022. Veel succes!

Meer lezen over
feest

Meer Opvallende bezigheden

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.