Ga naar inhoud
Onderox

Het parallelle leven van Inge Paulussen

Het parallelle leven van Inge Paulussen

Interview HERENTALS/ANTWERPEN – Op het kleine scherm is ze vandaag te zien in ‘Loslopend Wild & Gevogelte’ op één. In het theater trok ze vorig jaar door het land met ‘Nerveuze Vrouwen’, een productie van Te Gek!? om psychoseziektes bespreekbaar te maken. Binnenkort volgen de gevangenisserie ‘Gent West’ en ‘Niet Schieten’, de film van Stijn Coninx over de Bende Van Nijvel. Maar als Inge Paulussen in haar kinderjaren bij haar grootouders in Herentals logeerde, was een uitstapje naar het Grotteke al ver genoeg.

Op een makkelijke manier minder voedsel verspillen

Op een makkelijke manier minder voedsel verspillen

Duurzaam leven Kan je als individu door het niet weggooien van voedsel het hongerprobleem de wereld uit helpen? Helaas, dat is een brug te ver. Toch is het altijd zonde, al was het maar vanwege het feit dat je het gekocht hebt, en dus geld weggooit. Laat ons wel wezen, de wereld ga je er dus niet mee redden, maar als iedereen wat bewuster omspringt met voedsel, dan zijn we op de goede weg. Iedereen komt weleens iets vervallen tegen in zijn voorraadkast. Dat is op zich niet erg. Overkomt het je echter wekelijks? Dan kunnen onderstaande tips in combinatie met je eigen gezond verstand je ongetwijfeld een duwtje in de rug geven.

Mieke staat vijftig jaar op de planken

Mieke staat vijftig jaar op de planken

Interview Op Visite HERSELT/ARENDONK – Vorig jaar werd ze zestig, en toch: het gaat nog altijd hard voor Mieke. Na een uitputtende reeks van uitverkochte kerstconcerten broedt de zangeres op alweer een nieuw album: een muzikaal partnership met countryzanger Bandit. “2018 wordt nog hectischer dan vorig jaar”, voorspelt ze. Of we – voor de drukte opnieuw toeslaat – nog even op visite mochten komen? Het mocht.

Bekijk al onze berichten