Ga naar inhoud
Onderox

Anne Van Opstal: “Het probleem is dat ik alles graag doe”

Anne Van Opstal: “Het probleem is dat ik alles graag doe”

Interview HOOGSTRATEN/DEURNE — Dertigers van nu konden haar in hun jeugdjaren vinden in ‘Cahier de Brouillon’ of hadden haar als leidster bij de KSJ in Hoogstraten. ‘De Pax’ en het Rozenkransparkje erachter waren ook favoriete plekken. Maar vandaag zien we Anne Van Opstal (33) vooral op een podium. Als musicalactrice, improvisatieartieste, countryzangeres, één van de drie Sailorettes of met haar zus Sara. Een veelzijdige dame dus. “Het moeilijkste aan deze job is keuzes maken.”

John Leo: de impact van een televisieprogramma

John Leo: de impact van een televisieprogramma

Muziek Op Visite GEEL — John Leo (67), de winnaar van de eerste editie van The Voice Senior, toerde deze zomer zowat het hele Vlaamse land af om mensen met zijn stemgeluid te entertainen. Sinds enkele weken ligt zijn nieuwe cd ‘Nooit te laat’ bij de betere platenboer. En zo beleeft de Gelenaar eindelijk het leven waar hij altijd van droomde. “Ik ben heel tevreden, al mocht het ook twintig jaar eerder al gelukt zijn, hoor.”

Rudy Verheyen: een onwaarschijnlijke race door Frankrijk

Rudy Verheyen: een onwaarschijnlijke race door Frankrijk

Sport OUD-TURNHOUT/RETIE — Rudy Verheyen (46) legt elk jaar gemiddeld een 50.000 kilometer af met zijn fiets. Meer dan één keer de wereld rond dus. In de befaamde Race Across France finishte hij enkele weken geleden nog als tweede. Hij reed er op 6 dagen en 11 uur 2.600 kilometer, trotseerde 43.000 hoogtemeters en sliep amper 8,5 uur op die week tijd. De drie zware alpenritten van de Tour de France deed hij er op één dag. “Slapen is tijdverspilling, het leven is al zo kort.”

Bekijk al onze berichten