Ga naar inhoud
Onderox

Officier bij de marine, geen alledaags beroep

Officier bij de marine, geen alledaags beroep

Interview OUD-TURNHOUT – Het gebeurt niet elke dag dat ik op bezoek ga bij een officier bij de marine. Maar qua timing kan het tellen. Eerder vandaag las ik dat het merendeel van de militairen het allemaal niet meer zo leuk vinden. En dat ze de jongeren allerminst aanraden om de stap naar het Belgisch leger te zetten. Maar Dries Biermans uit Oud-Turnhout geeft mij een hele andere boodschap: “Wij hebben jullie hard nodig. Zeker bij de marine.” Een niet-alledaags gesprek over een niet-alledaags beroep.

Helemaal verslingerd aan Kerstmis

Helemaal verslingerd aan Kerstmis

Interview Kerst Word jij ook zo vrolijk als je de eerste kerstliedjes op de radio hoort? Slaat jouw hart ook sneller als je op zolder dozen vol kerstversiering ziet staan? Dan deel je net zoals heel wat Kempenaars een passie voor Kerstmis. Sinds november is het namelijk bij veel van hen al ‘the most wonderful time of the year’. Zoveel feestvreugde, dat willen we bij Onderox met onze eigen ogen zien.

Joël Smets staat de jonge crosstalenten bij

Joël Smets staat de jonge crosstalenten bij

Interview Sport Op Visite DESSEL/LOMMEL – Dynamischer dan een konijn waar een bepaald merk van batterijen in aangebracht zijn en meer welbespraakt dan de beste advocaten, dat is Joël Smets ten voeten uit. Net zoals hij in zijn topsportjaren was. Pure reclame voor alles wat goed menend bedoeld is ook, als hij in een Limburgse KMO-zone voor ons beiden ochtendkoffie zet. In een kop van KTM, of wat had je hier anders verwacht?

Joris Lenaerts amuseert zich bij Studio Brussel

Joris Lenaerts amuseert zich bij Studio Brussel

Interview Radio ARENDONK – Op achttienjarige leeftijd ging Joris Lenaerts uit Arendonk aan het RITCS studeren met maar één doel voor ogen: radiopresentator worden, het liefst van al bij Studio Brussel. Nog voor hij zijn studies had afgewerkt won hij de talentenwedstrijd bij zijn geliefde zender en kon hij er aan de slag als radiopresentator. Een droom laten uitkomen hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Wij zochten hem op in Antwerpen waar hij samen met zijn Arendonkse vriendin een eigen stekje heeft gevonden.

Bekijk al onze berichten