Ga naar inhoud
Onderox

Onderox fietsfestival: 27 keer fietsen en toffe prijzen winnen

Onderox fietsfestival: 27 keer fietsen en toffe prijzen winnen

Fietsen Onderox is een fantastisch magazine in de Antwerpse Kempen dat op 25.000 exemplaren verschijnt en gratis wordt verdeeld via meer dan 500 distributiepunten. Jaarlijks biedt het blad fietsroutes aan. Dit jaar onder de vorm van het Onderox Fietsfestival dat loopt van 1 april tot 30 september 2016. Lekkertrappen.be stond in voor de uitwerking.

In de sporen van een treinbestuurder

In de sporen van een treinbestuurder

Interview KEMPEN - Het recente Waalse staakgekletter bij de NMBS ging volgens velen over de schreef. Het protest mag dan al het nut hebben van een uitgerekte bretel, het zette wel duizenden werkwilligen voor schut, waaronder vele treinbestuurders. Een intrigerend beroep waar we eigenlijk te weinig over weten. Wellicht het uitgelezen moment om streekgenoot Bart Peeters aan de tand te voelen. Hij is treinbestuurder en leidt kandidaat-bestuurders op.

Tiny Bertels geniet van het leven

Tiny Bertels geniet van het leven

Interview ARENDONK/OOSTMALLE/ANTWERPEN – In de Telenet-reeks Chaussée d’Amour was ze te zien als bordeelhoudster, slechts enkele maanden nadat ze in de televisieserie ‘Voor wat, hoort wat’ de directrice van een luxe-seniorie speelde. Momenteel neemt ze voor de VRT alweer nieuwe afleveringen op van ‘Loslopend Wild & Gevogelte’ en daarnaast heeft Tiny Bertels (44) ook een toneel- en zangcarrière. Toch maakt ze voor Onderox graag tijd want haar grote familiehart blijft voor de Kempen kloppen.

Nicoty: vers en zelfgemaakt

Nicoty: vers en zelfgemaakt

Culinair Restaurant WECHELDERZANDE – Waar gerechten met liefde worden bereid, smaakt het toch nog altijd net dat tikkeltje beter. Bij restaurant Nicoty in Wechelderzande wordt alles nog echt zelf gemaakt. Niet alleen om hun klanten te verwennen, maar ook omdat ze er oprecht graag met verse ingrediënten aan de slag gaan.

Bekijk al onze berichten