Ga naar inhoud
Onderox

Joël Smets staat de jonge crosstalenten bij

Joël Smets staat de jonge crosstalenten bij

Interview Sport Op Visite DESSEL/LOMMEL – Dynamischer dan een konijn waar een bepaald merk van batterijen in aangebracht zijn en meer welbespraakt dan de beste advocaten, dat is Joël Smets ten voeten uit. Net zoals hij in zijn topsportjaren was. Pure reclame voor alles wat goed menend bedoeld is ook, als hij in een Limburgse KMO-zone voor ons beiden ochtendkoffie zet. In een kop van KTM, of wat had je hier anders verwacht?

Joris Lenaerts amuseert zich bij Studio Brussel

Joris Lenaerts amuseert zich bij Studio Brussel

Interview Radio ARENDONK – Op achttienjarige leeftijd ging Joris Lenaerts uit Arendonk aan het RITCS studeren met maar één doel voor ogen: radiopresentator worden, het liefst van al bij Studio Brussel. Nog voor hij zijn studies had afgewerkt won hij de talentenwedstrijd bij zijn geliefde zender en kon hij er aan de slag als radiopresentator. Een droom laten uitkomen hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Wij zochten hem op in Antwerpen waar hij samen met zijn Arendonkse vriendin een eigen stekje heeft gevonden.

Michiel De Looze maakt zijn kinderdroom waar

Michiel De Looze maakt zijn kinderdroom waar

Interview Sport BEERSE – Dertien jaar was Michiel De Looze toen hij alleen naar Anderlecht verhuisde met slechts één doel voor ogen: profvoetballer worden. De volgende jaren waren er geen van glitter en glamour maar van hard werken, veel concurrentie en eenzaamheid. Maar ook van vriendschap, jongens onder elkaar, genieten van elk contact met het gras en de bal. En vooral van dromen en dromen waarmaken.

Spoorhuis: rust en gezelligheid op een historische locatie

Spoorhuis: rust en gezelligheid op een historische locatie

Culinair Brasserie WEELDE/BAARLE-NASSAU – Pal op de grens tussen Weelde en Baarle-Nassau ligt brasserie Spoorhuis. Raf Doms en Leentje Timmermans huizen er met hun zaak in de oude spoorgebouwen naast het Bels Lijntje, de voormalige spoorlijn tussen Turnhout en Tilburg. Een streek met veel geschiedenis en een prachtig buitengebied om te ontdekken. En ook de rust in het Spoorhuis, die zal je zeker bevallen.

Bekijk al onze berichten