Ga naar inhoud
Onderox

Samen op weg naar de Olympische Winterspelen

Samen op weg naar de Olympische Winterspelen

Interview Sport ARENDONK – Jorik (24) en Loena (17) Hendrickx zijn wereldtoppers in het kunstschaatsen. Voor de twee staat alles in het teken van hun ultieme droom: de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea bereiken als broer en zus. En daarvoor zijn ze bereid om heel wat opofferingen te doen.

In het spoor van Adolphe Sax

In het spoor van Adolphe Sax

Interview Muziek DESSEL/GEEL – Het moet ergens in 2002 geweest zijn dat ik Koen Dries voor het eerst interviewde. Als zestienjarige had hij net de Adolphe Sax wedstrijd voor jonge saxofonisten in Dinant gewonnen. Vijftien jaar later spreek ik hem opnieuw. Voor mij zit nu een Master in de Muziek, aan de vooravond van de artistieke verdediging van zijn Doctoraat in de Kunsten. Alstublieft!

Helemaal in de ban van het koivirus

Helemaal in de ban van het koivirus

Interview ARENDONK – Er zijn weinig Kempenaars zo gepassioneerd met hun hobby bezig als Luc Borgmans. Het ‘koivirus’, noemt hij het zelf. Vrij vertaald: kleine Japanse siervissen grootbrengen op de best mogelijke manier zodat ze opgroeien tot grote prachtige exemplaren, soms zelfs tot echte prijzenpakkers.

Sla de dubbelslag bij Rimbaud en Burcht Hertog Jan

Sla de dubbelslag bij Rimbaud en Burcht Hertog Jan

Culinair Best of breakfast Restaurant OUD-TURNHOUT – Liefhebbers van de betere keuken kunnen deze maand dankzij Onderox Magazine in Oud-Turnhout een dubbelslag slaan. Koffiehuis Rimbaud in het centrum serveert het Ontbijt van de maand. Voor het Onderox-menu van de maand moet je richting het noorden, naar Burcht Hertog Jan. Beide zaken zijn eigendom van dezelfde eigenaars: Jonas Seiffermann en Nick Janssen. Ze staan garant voor een onberispelijke kwaliteit.

Bekijk al onze berichten