Ga naar inhoud
Onderox

Jana Bogaerts: op één lijn met de wereldtop

Jana Bogaerts: op één lijn met de wereldtop

Interview Sport BALEN — In Noorwegen, Ierland en Italië danste ze al de pannen van het dak, in Nashville is ze Open Advanced, op een zucht van Superstar. In Balen blijft ze echter een nobele onbekende. Jana Bogaerts werkt in stilte aan een fantastische carrière in Line Dance. Maar omdat de discipline in ons land niet erkend wordt als topsport, is er helaas weinig interesse voor haar prestaties. Zelfs niet als een meisje van 19 al driemaal wereldkampioene werd.

De Verandering verzamelt de populairste gerechten in één menu

De Verandering verzamelt de populairste gerechten in één menu

Culinair Restaurant MOL — Restaurant De Verandering in Mol-Achterbos staat bekend als een veelzijdig vleesrestaurant, met rundsvlees wellicht als de absolute specialiteit. Veel klanten malen er ettelijke kilometer voor af om net hier hun steak tartaar, carpaccio, stoverij, filet pure of ‘single face’ te komen eten. Geen toeval dat er ook tijdens de bereiding van het Onderox van deze maand een stevige portie rundsvlees wordt gebruikt. Bovendien serveren Karl en Katrien speciaal voor ons nog één keer het dessert ‘Koffie van Katrien’. “We kunnen de tel niet bijhouden hoe vaak onze klanten daar naar vragen.”

De automatische piloot, een diepgaande verandering in de autowereld

De automatische piloot, een diepgaande verandering in de autowereld

Remmen los Technologie Meer dan 10 jaar geleden vertoefde uw dienaar in een BMW 7-serie die ons, rijdende op automatische piloot, feilloos richting München navigeerde. Sindsdien behoren we tot het selecte gezelschap believers dat in de jaren daarop met toenemend enthousiasme mocht constateren dat de zelfrijdende auto een snel tot volle rijpheid gekomen autotechniek is geworden: perfect in orde om de autotoekomst niet enkel veiliger, maar ook efficiënter te maken. Ware het niet dat ook het debat rond autonoom rijdende voertuigen botst met de technologisch, onverzettelijke waarheid.

Taverne Luihoeve: een parel voor natuurliefhebbers

Taverne Luihoeve: een parel voor natuurliefhebbers

Culinair Brasserie MEERHOUT — Waar vroeger aan de Bredestraat een oude boerderij met potstal was, bevindt zich vandaag de dag een nostalgische taverne: de Luihoeve. In 1973 werd de hoeve omgebouwd waarna de zaak al snel een gevestigde waarde werd in de buurt. Begin 2016 nam Lieve Versmissen haar intrek in het gebouw. Zij behield de typische landelijke stijl en gaf de bestaande meubels een tweede leven.

Bekijk al onze berichten