Ga naar inhoud
Onderox

De dubbelrol van Raf Jansen

De dubbelrol van Raf Jansen

Interview Televisie BALEN/MOL/ARENDONK – In de één-serie ‘Thuis’ is hij Dieter, de goedhartige loebas die met de grappige Nancy trouwt maar als politieagent ook op zijn strepen staat. Spreek je met Raf Jansen (38) over basisonderwijs in Vlaanderen, dan maakt hij in een ommezien de sprong naar het directeurschap van de ‘Talentenschool Atlantis’ die hij vier jaar geleden in Arendonk mee uit de grond stampte. Voor zijn toneelaspiraties neemt hij op de school een tijdje loopbaanonderbreking. Maar hij blijft Balenaar, in hart en nieren.

Patrick Nevejan: "Zelfs in de winkel met mijn gedachten bij 't school"

Patrick Nevejan:

Interview GIERLE/TURNHOUT – Alle scholen maken zich terug op voor de start van het nieuwe jaar. Een drukke tijd is dat. Zeker voor de directies. Want de voorbereiding op een nieuw schooljaar komt er niet zonder slag of stoot. Maar na twee maanden vakantie mag het toch wel eens druk zijn. Niet? “Daar moet ik je toch even corrigeren”, vertelt Patrick Nevejan, directeur aan het Sint-Pietersinstituut in Zevendonk-Turnhout. “Zelf heb ik gewerkt tot 15 juli. En op 15 augustus ben ik opnieuw gestart. Daartussen probeer ik echt wel vakantie te nemen. Maar ook dat is relatief.”

Vrijthof 16: ontbijten in een stukje onontdekt Nederland

Vrijthof 16: ontbijten in een stukje onontdekt Nederland

Culinair Best of breakfast HILVARENBEEK/ARENDONK – Vrijthof 16 Bar, Koffie & Broodjes ligt in Hilvarenbeek, net over de grens met ons land. De broodjes- en koffiezaak serveert kwaliteitsproducten uit de regio, die zorgen voor een echt Brabants gevoel, en zorgvuldig uitgekozen smaken, die de zaak een werelds tintje geven. Koffie, thee, frisse salades, verse broodjes, soepen, wijn, bier, smoothies en één van de absolute specialiteiten van het huis: een lekker vers ontbijt.

Guus Gijbels: “Over bier discussiëren met vrienden… Héérlijk!”

Guus Gijbels: “Over bier discussiëren met vrienden… Héérlijk!”

Interview Tussen pot en pint REUSEL – In de vorige editie van Onderox Magazine kreeg je al een voorsmaakje van onze nieuwe bierrubriek ‘Tussen pot en pint’. Daarbij gaan we vanaf september samen bieren proeven, zowel met echte kenners als met pure liefhebbers. Maar wat maakt bier proeven nu net zo aangenaam? En hoe begin je eraan als echte bierleek? Wij vroegen het aan Guus Gijbels, bierkenner en gediplomeerd Internationaal Biersommelier.

Ambacht viert zijn eerste verjaardag

Ambacht viert zijn eerste verjaardag

Culinair Restaurant KASTERLEE – Restaurant Ambacht in Kasterlee bestaat één jaar. Een ideaal moment voor zaakvoerders Tim en Ellen, broer en zus, om hun restaurant en hun culinaire kunnen te tonen met een smaakvol Onderox-menu. Meteen de perfecte manier om de zaak te leren kennen en te genieten van de lekkere gerechten, boordevol verse producten, en de kenmerkende gastvrijheid.

Bekijk al onze berichten