Ga naar inhoud
Onderox

Kim Hertogs: de eigenzinnige zoektocht van een creatief brein

Kim Hertogs: de eigenzinnige zoektocht van een creatief brein

Interview TURNHOUT/ANTWERPEN – Toen Kim Hertogs (35) op achttienjarige leeftijd naar de Antwerpse Universiteit trok, wist ze al heel snel dat ze niet meteen naar Turnhout zou terugkeren. Kim wou op ontdekkingstocht en dat wil ze nog altijd. Nieuwe impulsen opdoen, haar creativiteit ten volle benutten, mensen inspireren, kansen grijpen, organiseren, acteren, schrijven en zo veel meer. En dan blijkt af en toe Antwerpen al te klein te zijn.

De maand van de asperge

De maand van de asperge

Culinair Maand van de asperge De laatste dagen van april zijn aangebroken. Tot groot jolijt van de culinaire fijnproevers, want dan zijn de verse asperges weer daar. Wij selecteerden alvast drie Kempense restaurants waar je een overheerlijk, en extra voordelig, aspergemenu kan gaan eten. Laat het smaken!

Mon Van Gestel: held op het sportveld en in het luchtruim

Mon Van Gestel: held op het sportveld en in het luchtruim

Interview Op Visite BALEN – Kent u Mon Van Gestel? Neen? Dan wordt het hoog tijd om even de ‘Sporthistorie-encyclopedie’ uit de boekenkast te halen. Want Mon Van Gestel (88) was in zijn jonge jaren een vlot scorende Rode Duivel in een team met legendarische namen als Mermans, Anoul, Chaves, Mees en Coppens. Tussen de bedrijven door was hij op het atletiekveld in het verspringen en op de 100 meter primus inter pares. En zelfs het luchtruim stal zijn hart. Zo lag hij mee aan de basis van de opstart van het legendarische vliegveld Keiheuvel.

Villa Muun doet het op zijn eigen manier

Villa Muun doet het op zijn eigen manier

Culinair Brasserie BALEN – Villa Muun is een bistro op restaurantniveau, waar je ook rustig iets kan komen drinken. Met een heel eigen aanpak en met een pand dat haast zelf de verhalen vertelt uit zijn rijke historie. Origineel en authentiek. Met niks anders te vergelijken. En dat begint al bij het kiezen van een tafeltje…

Bekijk al onze berichten