Ga naar inhoud
Onderox

Matthias Lens: "blij dat ik dit allemaal kan en mag doen"

Matthias Lens:

Interview Muziek Op Visite ARENDONK/ARDOOIE – Wie aan Matthias Lens denkt, denkt meteen aan schlagermuziek met een accordeon. Nochtans had het helemaal anders kunnen uitdraaien indien hij in het rijke assortiment van zijn grootvader een ander instrument had uitgekozen. Maar gelukkig werd het dus die accordeon. En zo legde de kleine Matthias, toen nog maar vijf jaar, de basis van een mooie carrière als accordeonist en zanger. En te weten dat hij nog altijd maar 32 jaar is.

Tim Allaerts: big in the USA

Tim Allaerts: big in the USA

Interview De gelukszoekers ORLANDO/OUD-TURNHOUT – Op Valentijnsdag 2012 vertrok Tim Allaerts uit Oud-Turnhout naar Orlando in de Verenigde Staten. In eerste instantie voor een jaar. Om het lokale team van Ravago bij te staan in een belangrijk IT-project. Toen dit was afgerond volgde er een nieuw project… En daarna nog één. Zo verblijft Tim al zes jaar in het uiterst zonnige Florida, duidelijk zonder tegenzin. Een einddatum voor zijn verblijf ligt nog niet vast. En er is zeker geen haast bij. “Wie weet blijf ik gewoon hier”, aldus Tim.

Brasserie De Post, een vaste waarde in de Kempen

Brasserie De Post, een vaste waarde in de Kempen

Culinair Best of breakfast GEEL – Brasserie De Post is één van de bekendste horecazaken in Geel. Zaakvoerster Katrien en haar team gaan elke dag tot het uiterste om hun klanten een lekkere maaltijd te bezorgen in een sfeervolle zaak, met een ruime kaart en een zonnig terras. Dagelijks starten heel wat mensen er hun dag met een verrukkelijk ontbijt, één van de specialiteiten van het huis.

Onderox leert de Kempen zijn bieren kennen

Onderox leert de Kempen zijn bieren kennen

Tussen pot en pint In deze gloednieuwe rubriek nemen wij plaats ‘tussen pot en pint’, gezellig aan de toog of samen aan een tafeltje, om de lekkerste bieren van de Kempen te proeven en te bespreken. We brengen echte bierkenners en pure bierliefhebbers samen voor een leerrijke, maar bovenal heel erg gezellige avond. Het relaas brengen we elke maand in deze Onderox Magazine.

Bekijk al onze berichten