Ga naar inhoud
Onderox

De passies van Karel Deruwe

De passies van Karel Deruwe

Interview Op Visite ZOERSEL – Er kon geen betere setting zijn voor een interview met Karel Deruwe. Het Boshuisje in Zoersel, waar Hendrik Conscience inspiratie opdeed voor ‘De Loteling’ en midden in de bossen. Met een frisse Kriek-Lambiek in de hand – het is bloedheet vandaag – wandelen we met Karel (62) door zowel zijn rijk gevulde acteurscarrière als de moeilijke tijden waarin de artistieke wereld is verzeild geraakt. Tegelijk ontdekken we zijn passie voor de natuur en welke grootse plannen hij nog heeft voor de Zoerselse bossen.

Lekkerstappen Wandelfestival van start met 51 nieuwe wandelingen

Lekkerstappen Wandelfestival van start met 51 nieuwe wandelingen

Wandelen De wandelschoenen mogen weer de kast uit! Met veel plezier presenteren wij jullie een fonkelnieuwe editie van het Lekkerstappen Wandelfestival. Naar goede gewoonte met een recordaantal nieuwe wandelingen, maar liefst 51 stuks. Op 1 oktober beginnen we eraan, alle wandelingen blijven beschikbaar tot en met 31 maart 2019. Elke tocht is zo’n 10 kilometer lang en brengt je over voornamelijk onverharde wegen langs de mooiste plekjes van de Kempen en de Noordertuin, de streek ten noorden van Antwerpen. En uiteraard zijn er voor de deelnemers weer heel wat mooie prijzen te winnen!

La Cuenta: vanuit het caféverleden groeit een bruisende brasserie

La Cuenta: vanuit het caféverleden groeit een bruisende brasserie

Culinair Best of breakfast MOL – La Cuenta in Mol-Millegem is aan een nieuw hoofdstuk begonnen. Zo’n twee jaar geleden nam Tom Rely de zaak over. Het café veranderde hij zachtjesaan in een volwaardige brasserie/bistro. De komst van een volledig nieuwe kaart zorgt dat de overgang nu helemaal compleet wordt. Staat ook op die kaart: het La Cuenta-ontbijt, een rijkelijk gevulde tafel om je dag te beginnen.

Bekijk al onze berichten