Ga naar inhoud
Onderox

Celine Van Ouytsel: “Hoog tijd voor een nieuwe Kempische Miss België”

Celine Van Ouytsel: “Hoog tijd voor een nieuwe Kempische Miss België”

Interview HERENTALS —Het is van 2002 geleden, dames en heren, dat er nog eens een Kempische schone het kroontje van Miss België kreeg opgezet. Ann Van Elsen stond toen op het hoogste schavotje. Heet haar opvolgster misschien Celine Van Ouytsel? Herentalse in hart en nieren, sinds kort gediplomeerd advocate, regerend Miss Antwerpen, bestuurder van een roze wagen en één van de absolute topkandidates om in januari ’s lands mooiste te worden. Hoog tijd om kennis te maken!

Spoorhuis stelt zijn nieuwe kaart voor

Spoorhuis stelt zijn nieuwe kaart voor

Culinair Brasserie BAARLE-NASSAU/WEELDE — In bistro Spoorhuis gaan vernieuwing en historiek mooi hand in hand. De zaak ligt langs het Bels Lijntje, de vroegere spoorlijn tussen Turnhout en Tilburg. In de oude spoorgebouwen, op de grens van Baarle-Nassau en Weelde, hebben Raf Doms en Steffie Verheijen drie zaken gebundeld: met naast de bistro ook nog interieurzaak Pothuis en kledingwinkel Pakhuis.

Yves Van de Paer: “Soms denk ik: wat heb ik toch een coole job”

Yves Van de Paer: “Soms denk ik: wat heb ik toch een coole job”

Interview Film OUD-TURNHOUT — Amper 26 is Yves Van de Paer, al doet zijn cv een oudere leeftijd vermoeden. Als jongste line producer van het land was de Oud-Turnhoutenaar al betrokken bij Professor T., Patser (de misdaadfilm van Adil El Arbi en Bilall Fallah) en Torpedo, het langspeelfilmdebuut van regisseur Sven Huybrechts. Met Yummy, de eerste Vlaamse zombiefilm, haalt Van de Paer al voor de derde keer de eindgeneriek van een niet-alledaagse bioscoopprent.

Mosselen met Belgische Saffraan

Mosselen met Belgische Saffraan

Culinair Lekker Lokaal In deze rubriek ‘Lekker Lokaal’ gaan we op bezoek bij Kempenaars met een passie voor lekker eten en duurzame producten. Met hun favoriete recept hopen ze jou als lezer te inspireren om ook zelf in de keuken aan de slag te gaan met lokale en seizoensgebonden ingrediënten. En wees gerust, we houden de recepten altijd simpel en behapbaar! Deze maand aan het fornuis: Linda van de Saffraanboerderij in Morkhoven.

Bekijk al onze berichten