Ga naar inhoud
Onderox

Bistro M brengt kwaliteit op je bord

Bistro M brengt kwaliteit op je bord

Culinair Restaurant ARENDONK – Bistro M, in het centrum van Arendonk, combineert de huiselijke sfeer van een bistro met kwaliteitsgerechten op restaurantniveau. Chef Maarten Bertels voegt aan elk gerecht zijn eigen accenten toe, maakt het niet nodeloos ingewikkeld en laat bovenal de smaak van zijn producten tot zijn volle recht komen.

Ludo Dierckxsens blijft met fietsen in de weer

Ludo Dierckxsens blijft met fietsen in de weer

Interview Sport Op Visite DESSEL/GEEL – Ludo Dierckxsens was het type profrenner waar elke rechtgeaarde wielerliefhebber zijn hart en zijn pollen aan kon warmen. Zijn handelsmerk: er voor knokken en vechten, met volle overgave. Toen hij zijn koersfiets aan de klassieke wielerwilgen (salix velocipeda) hing, startte hij een nieuwe carrière. Met evenveel goesting en immer met de kamerbrede lach die nooit fake maar altijd echt is.

Lommelbroek: een heerlijk ontbijt, net als op vakantie

Lommelbroek: een heerlijk ontbijt, net als op vakantie

Culinair Best of breakfast LOMMEL – In hotel-taverne-restaurant Lommelbroek in het Lommelse gehucht Kerkhoven is het iedere dag vakantie. Elke ochtend kan je aanschuiven voor een riant ontbijtbuffet waarvan je naar hartenlust kan nemen. In het gezelschap van de hotelgasten en met het water en de plezierboten naast de deur. Wij garanderen jou: je zal je zelf ook meteen op vakantie wanen.

Onderox Wandelfestival gaat de laatste maand in!

Onderox Wandelfestival gaat de laatste maand in!

Wandelen KEMPEN – Maart is de allerlaatste maand van het Onderox Wandelfestival. Trek dus snel die wandelschoenen aan als er nog tochten zijn die je nog niet hebt kunnen doen. Akkoord, het waren er dit jaar heel wat, maar iedereen die deelnam zal het ermee eens zijn dat er weer een paar echte pareltjes tussen zaten. Met de lenteprikken van de komende weken wachten ons bovendien nog enkele prachtige wandelmomenten.

Bekijk al onze berichten