Ga naar inhoud
Onderox

Toon Aerts: “Mensen beroeren met mijn sport vind ik fantastisch”

Toon Aerts: “Mensen beroeren met mijn sport vind ik fantastisch”

Interview Sport RIJKEVORSEL – William’s Place is letterlijk de place to be voor mijn afspraak met Toon Aerts (25), Belgisch kampioen veldrijden. Het café dicht bij de markt van Rijkevorsel is de thuisbasis voor de supportersclub van Toon Aerts en zijn broer Thijs. En die supporters hebben er een prima seizoen opzitten. Akkoord, aan de suprematie van Mathieu Van der Poel is nog weinig te beginnen. Maar de kloof met de absolute top is dit seizoen overbrugd. Sneller dan verwacht. Met de Belgische titel en de eindoverwinning in de Wereldbeker als gevolg.

Liesbet Slegers viert de 20ste verjaardag van Karel

Liesbet Slegers viert de 20ste verjaardag van Karel

Interview HERENTALS — Schrijfster en illustratrice Liesbet Slegers (44) heeft een feestjaar voor de boeg. Karel, het hoofdpersonage in heel wat van haar kinderboeken, wordt 20 jaar. Hij zorgde ervoor dat zij fulltime boeken kon gaan maken. En het moet gezegd, na 20 jaar ziet hij er nog verrassend jong uit.

Josephine’s vindt zijn nieuwe thuis in Turnhout

Josephine’s vindt zijn nieuwe thuis in Turnhout

Culinair Best of breakfast TURNHOUT — Ontbijtspecialist Josephine’s keert terug naar Turnhout. Niet om er opnieuw een brasserie te openen, maar wel om hun bekende ontbijtservice verder te zetten vanuit hun nieuwe locatie aan de Oude Vaartstraat. Van daaruit zal het de Kempen voorzien van kraakverse ontbijten. Door de verhuis krijgt de zaak een grotere professionele keuken en heel wat meer mogelijkheden. Zo kan je voortaan samen met je ontbijt ook desserten, taarten en granola bestellen.

Joan Clijmans: Herenthoutse snorrendrager doet gooi naar wereldtitel

Joan Clijmans: Herenthoutse snorrendrager doet gooi naar wereldtitel

Interview HERENTHOUT - Begin juni geeft ‘Snor van het Jaar’ Joan Clijmans (65) de fakkel door aan een andere man met moustache. Voor het zover is doet de ambitieuze Herenthoutenaar nog een gooi naar een internationale titel tijdens het Wereldkampioenschap voor Snorren en Baarden, midden mei in Antwerpen. “Ik geef mezelf weinig kans, maar ik wil het er toch op wagen”, aldus Clijmans.

De Kleppende Klipper: “Als je de passie niet proeft, dan heb ik gefaald”

De Kleppende Klipper: “Als je de passie niet proeft, dan heb ik gefaald”

Culinair Restaurant MOL — In het bekende restaurantschip De Kleppende Klipper in Mol wordt er enkel met verse producten gewerkt. Belangrijk daarbij is dat ze niet van de andere kant van de wereld komen, want als moderne horecazaak moet je nu eenmaal je ecologische voetafdruk laag houden. Maar dat staat de kwaliteit nooit in de weg. “Want hier bij ons zijn enorm veel topproducten te vinden.”

Bekijk al onze berichten