Ga naar inhoud
Onderox

Dalilla Hermans, gewoon een griet van de Kempen

Dalilla Hermans, gewoon een griet van de Kempen

Interview TURNHOUT/BERCHEM – Een deelname aan de Slimste Mens Ter Wereld, meer had Dalilla Hermans (32) niet nodig om de meest gegoogelde BV van 2017 te worden. Maar dat heeft haar nauwelijks veranderd. De idealen zijn nog steeds dezelfde. Al helpt een beetje bekendheid wel om haar boodschap over diversiteit en racisme over te brengen. En dat is anno 2018 nog steeds nodig.

Peter Vervecken “België is geen topfavoriet op het WK"

Peter Vervecken “België is geen topfavoriet op het WK

Interview Sport Op Visite MOL/ARENDONK – Dag op dag zeven jaar geleden stond Peter Vervecken als eerste assistent-referee nog naast het doel bij Barcelona tegen Real Madrid, de halve finale van de Champions League. Drie jaar later hing hij de schoenen aan de haak. Het gevoel dat hij alles had meegemaakt. Alles uit de carrière gehaald wat mogelijk was. Tijd dus om te stoppen. En daar heeft hij nooit spijt van gehad. Al blijft hij de Belgische competitie en straks het WK van dichtbij volgen. “Ik vrees dat de Rode Duivels geen hoge toppen gaan scheren. Al hoop ik dat ze het tegendeel bewijzen.” Op visite bij een nog steeds afgetrainde ex-topscheidsrechter.

Kempense band maakt zich klaar voor Graspop

Kempense band maakt zich klaar voor Graspop

Muziek MEERHOUT/TESSENDERLO/HAM – Eind juni verzamelt metalminnend Europa weer aan de Stenehei in Dessel voor Graspop Metal Meeting. Dit jaar ook met Kempens geweld op de affiche: Moments, vijf twintigers die hun kunnen tonen in de metaldome met hun – voor de kenners – melodic hardcore. “Op Graspop gaat het nog nét ietsje krachtiger zijn.”

@Cabasse: een feestzaal vol leven

@Cabasse: een feestzaal vol leven

Culinair Best of breakfast RETIE – In het centrum van Retie, onder de kerkentoren, huist de nieuwe feestzaal @Cabasse. De zaal is in handen van cateringbedrijf CooKINGS, is beschikbaar voor alle soorten feesten en bedrijfsevents en opent de deuren enkele keren per maand voor een sfeervolle activiteit, toegankelijk voor iedereen.

Bekijk al onze berichten