Ga naar inhoud
Onderox

Een miss-kroontje voor Elisabeth Van Dijck

Een miss-kroontje voor Elisabeth Van Dijck

Interview GEEL – Opnieuw is er een Kempense schone één van de topkandidaten om de titel van Miss België in de wacht te slepen. Elisabeth Van Dijck (21) uit Geel schopte het tijdens de provinciale selectie tot Miss Antwerpen én ze won de publieksprijs. Op 14 januari 2017 mag ze in het Plopsa Theater in De Panne meedingen naar het hoogste kroontje. Onderox peilde naar haar verwachtingen en nam meteen de maat van de afstand tussen haar voetjes en de grond.

“Op ons gat zitten? Vergeet het!”

“Op ons gat zitten? Vergeet het!”

Interview Op Visite VORSELAAR – Wat er precies in de Kempense lucht zit of wat er in het grondwater borrelt? VITO zal het ooit wel determineren. Feit blijft dat wielertalent hier beter gedijt dan de beste groentes in eender welke volkstuin. Neem nu het broederpaar Geert en Bart Wellens. Moeder Wiske en vader Lucien kunnen probleemloos behangen met alle medailles en kampioenentruien. Wel drie lagen dik als het moet.

De dag begin je bij de bakker

De dag begin je bij de bakker

Best of breakfast WUUSTWEZEL – Patisserie Meeussen vormt een prachtige combinatie tussen een koffiehuisje en een bakkerij/patisserie. Geen betere plaats dus om de dag te starten met een smakelijk ontbijt. Zo weet je pas echt zeker dat jouw pistolets en koffiekoeken vers gebakken zijn.

De Kleppende Klipper grijpt terug naar de roots

De Kleppende Klipper grijpt terug naar de roots

Culinair Restaurant MOL – Precies twintig jaar drijft restaurantboot De Kleppende Klipper dit jaar op de Postelse wateren en die gelegenheid grijpt uitbater en chef-kok Danny Vermeer aan om zijn concept aan te passen. “Terug naar de roots”, noemt hij het. Daarmee bedoelt hij: naar de periode van ’t Keteltje, het kleine, gezellige restaurant dat hij voordien runde in het centrum van Mol. "Ik wil weer naar de essentie van dit vak en dat is werken met kwaliteitsproducten", legt hij uit.

Bekijk al onze berichten