Ga naar inhoud
Onderox

Op visite bij Sylvain en Eric Geboers

Op visite bij Sylvain en Eric Geboers

Interview LOMMEL – Sylvain en Eric Geboers zijn niet enkel broers maar tegelijk ook iconen van het Belgische motorcrossen. Zij lieten hun sport op internationale hoogte pieken. Sylvain werd nooit wereldkampioen maar won 14 GP’s en zat twee keer in het winnende Belgisch team in de Motorcross der Naties. Eric – The Kid – was de eerste op deze aardbol die wereldkampioen werd in 125, 250 én 500 cc. In 1990 hing hij de moto aan de spreekwoordelijke wilgen. Maar stilzitten, vergeet het!

Campus Blairon weer even Kazerne Majoor Blairon

Campus Blairon weer even Kazerne Majoor Blairon

Reportage Geschiedenis TURNHOUT – Op 26 augustus 2016 is het zeventig jaar geleden dat in de Kazerne Majoor Blairon het Opleidingscentrum nr. 3 (OC3) van het Belgisch leger werd ingericht. Marcel De Wilde die er tot de sluiting in 1994 als korpsadjudant actief was, vond dat een goede gelegenheid om dit uniek stukje Turnhoutse geschiedenis in een fotoboek te vereeuwigen, gekoppeld aan een tentoonstelling die begint op 3 september. Maar Onderox wilde ook de soldatenverhalen horen.

Onderox fietsfestival: 27 keer fietsen en toffe prijzen winnen

Onderox fietsfestival: 27 keer fietsen en toffe prijzen winnen

Fietsen Onderox is een fantastisch magazine in de Antwerpse Kempen dat op 25.000 exemplaren verschijnt en gratis wordt verdeeld via meer dan 500 distributiepunten. Jaarlijks biedt het blad fietsroutes aan. Dit jaar onder de vorm van het Onderox Fietsfestival dat loopt van 1 april tot 30 september 2016. Lekkertrappen.be stond in voor de uitwerking.

Bekijk al onze berichten