Ga naar inhoud
Onderox

“We moeten minder klagen en meer durven”

“We moeten minder klagen en meer durven”

Interview MOL – Pascal Paepen (49) is financieel expert, docent, professor, schrijver, columnist, televisiemaker,... en bovenal een echte optimist. De fiere Mollenaar vond zowaar in zijn overvolle agenda nog een moment om even met ons af te spreken. “De voorbije jaren heb ik telkens mijn eigen record verbeterd van ‘drukste jaar ooit’.”

“Waar Monten is, is rook”

“Waar Monten is, is rook”

Interview Op Visite MOL/LOMMEL – Tussen 1977 en 1987 rijfde Swa Monten (70) maar liefst tien jaar op rij de Belgische titel binnen in de rallycross. Dergelijke zegereeks Merckxiaans noemen? Doe gerust, want de racende onderwijzer moest beroepshalve passen voor sommige Europese proeven. Anders zou zijn erelijst zonder de minste twijfel nog veel indrukwekkender geweest zijn. Stil blijven zitten, staat nog niet op zijn agenda.

Onderox vaart uit met vijftig lezers

Onderox vaart uit met vijftig lezers

Interview Acht afleveringen lang heb ik me uitgesloofd voor het Grote Avontuur: de Antwerpse haven verkennen aan het roer van een enorme boot. Aan de vooravond van die krachttoer, klop ik voor de laatste richtlijnen aan bij René Verbeeck (63), de kapitein van passagiersboot Jan Plezier. “Er is niets mooier dan varen”, zegt René. Check! Vijftig lezers van Onderox mogen gratis mee aan boord.

Bekijk al onze berichten