Ga naar inhoud
Onderox

Maria (Mies) Meulders: een gouden stem als leidraad in het leven

Maria (Mies) Meulders: een gouden stem als leidraad in het leven

Interview Op Visite BEERSE/DEURNE – Vierentwintig jaar lang was Maria (Mies) Meulders (48) aanwezig in de media, zowel op radio als tv. Haar bekende stem kon je de laatste jaren ook horen op VTM, tot daar in augustus 2018 een einde aan kwam. Maar niet getreurd. Maria heeft zich helemaal op haar grote liefde gestort, het coachen van mensen in hun zoektocht om lichaam en geest in balans te krijgen en te houden. Al is een terugkeer naar de media zeker niet uitgesloten.

Brepols: hard labeur in de fiere drukkersstiel

Brepols: hard labeur in de fiere drukkersstiel

Reportage Verdwenen industrie TURNHOUT — Dertig jaar nadat Brepols, de pionier van de Turnhoutse grafische industrie, uit het hart van de stad naar een industriezone verhuisde, maakte het project Turnova de offsetdrukkerij waar Rik Croenen 26 jaar lang de fiere drukkersstiel had beoefend met de grond gelijk. “Eén kantoorgebouw met het bureel van Baron du Four staat er nog”, zegt Rik. “Ik hoop dat het bewaard blijft, als herinnering aan een schone tijd.”

Koningsbos: een ontbijt vol Kempense specialiteiten

Koningsbos: een ontbijt vol Kempense specialiteiten

Culinair Best of breakfast KASTERLEE — Restaurant-taverne Koningsbos stelt voor: een rijkelijk gevuld ontbijt vol Kempense specialiteiten en artisanaal gemaakte producten. Het resultaat van een zorgvuldige selectie van zaakvoerder en chef-kok Bart Van Dyck. Hij bande de voorverpakte producten en afbakbroodjes, en zocht de lekkerste producten uit de streek, die nog echt met liefde worden gemaakt. Aangevuld met zelfgemaakte salades, confituren en patisserie. Elke zondag gepresenteerd in buffetvorm.

Sofie Van Hooydonk: een druk leven als influencer

Sofie Van Hooydonk: een druk leven als influencer

Interview Social media SCHILDE/ZOERSEL — Vierentwintig is ze en in het echte leven telt ze een handvol vrienden. Maar op Instagram, Facebook, YouTube en haar eigen website kennen zo’n vijfentwintigduizend mensen Sofie Van Hooydonk. En begin 2019 kwam haar tweede boek uit. Uw Onderox-journaliste plukte haar voor een uurtje van de schoolbanken – ook dat doet ze nog – om ons in te wijden in de wondere wereld van de social media.

Bekijk al onze berichten