Ga naar inhoud
Onderox

Johan Vansummeren sleutelt aan zijn toekomst

Johan Vansummeren sleutelt aan zijn toekomst

Interview Sport LOMMEL – In juni 2016 kondigde Johan Vansummeren (36), de onversaagde krijger van urenlang op kop en beuken tegen de wind, zijn afscheid aan van het professionele wielerpeloton. Dik tegen zijn zin en jaren te vroeg, maar de medici waren onverbiddelijk. Al had hij er nooit maar iets van gevoeld, hartritmestoornissen deden hem uit de pedalen klikken. Een verdict dat kauwen en herkauwen betekende voor iemand vol ambitie. Maar intussen doktert dé held van Parijs-Roubaix 2011 een sportief plan voor de toekomst uit.

Brasserie De Post blijft een vaste waarde

Brasserie De Post blijft een vaste waarde

Culinair Best of breakfast GEEL – Brasserie De Post is één van de bekendste horecazaken in Geel . Zaakvoerster Katrien en haar team gaan elke dag tot het uiterste om hun klanten een lekkere maaltijd te bezorgen in een sfeervolle zaak. Dagelijks starten heel wat mensen er hun dag met een verrukkelijk ontbijt, één van de specialiteiten van het huis.

De vele passies van Michel Follet

De vele passies van Michel Follet

Interview Op Visite POEDERLEE – Televisie, radio, film, kermissen, lezingen, boeken schrijven,… Het is veel voor één man, maar niet voor Michel Follet (57). Vijf jaar geleden verhuisde hij naar de Kempen. “Voor de stilte”, zegt hij want de man met de begenadigde stem kampt ook met een gehoorprobleem. Onderox ging hem opzoeken in zijn nieuwe thuis in Poederlee, midden in het groen. Een gesprek van twee volle uren, tot onze oren ervan gingen tuiten.

“Aorendoenk is een schôwen dorp”

“Aorendoenk is een schôwen dorp”

Cultuur ARENDONK – In Arendonk wordt er momenteel hard gewerkt aan het vernieuwde Heemmuseum, dat dit najaar moet klaar zijn. Wij zouden Onderox Magazine niet zijn als we al niet even een voorproefje zouden geven. Daarom gingen we langs bij Antoine (Toine) Verheyen, één van de boegbeelden van de Arendonkse Heemkring én van het Heemmuseum.

Bekijk al onze berichten