Bedrijven

De Wekker in Reusel

Restaurant De Wekker: Franse keuken in Reusel.

De Wekker is een moderne en complete horecaonderneming in Reusel-De Mierden, een Brabantse gemeente van ruim twaalfduizend inwoners aan de Belgische grens, onder Eindhoven.

Een persoonlijk onthaal in een ongedwongen sfeer, zoals wij in de Kempen gewend zijn. Daar mag u op rekenen als u restaurant De Wekker bezoekt.Wij willen immers dat u zich vanaf het eerste moment bij ons thuis voelt.

Maar als gast van De Wekker mag u op meer zaken rekenen. Zo is er de kwaliteit van onze keuken. Ad Verhagen, onze chef-kok, weet smaakvolle gerechten te serveren die voortdurend verrassen. De Franse gastronomie is erin terug te vinden, maar ook Nederlandse en Vlaamse streekgerechten. En natuurlijk sluit onze menukaart aan bij het seizoen. Frisse asperges in het voorjaar, een stevig wildmenu in het najaar, om maar een voorbeeld te noemen. Wilt u eens heerlijk kreeften eten? zie onze menukaart. Wel 24 uren vooraf reserveren.

Wij bieden een uitgebreid pakket horecavoorzieningen: een sfeervol restaurant met een voortreffelijke keuken, een zalencentrum voor feesten en partijen, maar ook voor vergaderingen en presentaties, een huwlijkslocatie, een cateringservice voor het thuisfeest en een gezellig terras- een informatiestand voor toeristische tochten.

Het beheer van De Wekker is in handen van Jos en Evelien Verhagen-Blox. Chef-kok Ad Verhagen, die zijn opleiding genoot op de hotelvakschool Ter Duinen in het Belgische Koksijde, zwaait op een culinair creatieve manier de scepter in de keuken van het restaurant.

Contactgegevens

Wilhelminalaan 97
5541 CV Reusel

Telefoonnummer: +31 497 642 451
E-mailadres: diner@restaurantdewekker.nl
Website: www.restaurantdewekker.nl

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.